Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa36

co na przeczyszczenie

Polecane posty

Gość ewa36

poradzcie cos mam zaparcie,dzis 10 dzien bez wc wczoraj kupilam rzewex wzielam 4 ok 17 i nic nie dziala

Gość ewa36
wydaje mi sie ze przy takim stopie (nie zdarzalo sie do tej pory)potrzeba cos solidnego-tylko co

Gość a taka jedna sobie
na mnie np strasznie dzialaja suszone morele, ale naprawde duzo musze ich zjesc. no i tez jak duzo sie najem to na drugi dzien z rana od razu musze leciec do kibelka. acha no i jakies tabletki (kapsulki) z bakteriami kwasu mlekowego tez spoko dzialaja

Gość ewa36
nie wytrzymam -ide do apteki (brzuch mie boli iwzdety jak balon)

Gość finnezjaa
najedz sie jak swinia xD i kup sobie activie xD hehehe

Gość ewa36
co to jest xD

Gość ewa36
czy to mozliwe zeby rzewex do tej pory nie zadzialal

Gość ewa36
i czy nie zadziala (chce isc do miasta)

Gość dfgj
Na mnie dzialaja tabletki Alax ok.5 zł po 3 sztukach mam rozwolnienie ale w Twoim przypadku proponowałabym 4.Ale nie zadzialaja szybko jesli siedzisz w domu to wez rano a jak nie to tak koło 18-19 rano powinnas odwiedzic toalete badz nawet w nocy bo mi sie to zdarzalo

Gość ewa36
wyczytalam srodek LAXOBERAL czy ktos to zna iczy mozna kupic bez recepty

Gość ewa36
boje sie wychodzic -brzuch boli iburczy-co myslicie

Gość ewa36
chyba pujde do lekarza 10dni to za dlugo i brak efektu po tabletkach tylo brzuch boli

Gość ewa36
nie odchudzam sie 70/164 jem normalnie nie pamietam bym miala juz kiedys taki problem

Gość ewa36
dzwonilam do lekarza poradzil enema -co sadzicie

Gość w końcu cię ruszy
;) na mnie działa banan. Zjem go i od razu na kibelek;) hmm , a może zhedz jakas "mieszankę wybuchowa";) np kiszona kapucha i mleko;))) żartuje sobie.10 dni to na prawdę długo, jeżeli nic leki nie działąjąto przejdz się do lekarza, to może być jakas niedrożność. szkoda zdrowia.

Gość ewa36
od 17 wczoraj bez skutku-oprucz wzdecia i pobolewania-wymyslcie cos madrego-do ziolek typu rzewex nabieram uczulenia

Gość w końcu cię ruszy
na prawde idz do lekarza, skoro nic nie działa, to juz nie żarty. To bedzie najmądrzejsze. NIe faszeruj się juz niczym, bo może sie źle skonczyc. wyprobuj jeszcze lewatywe.

Gość ewa36
co do jasnosci-wzielam tylko wczoraj-dzis boje sie ruszac z domu -moze w koncu podziala

Gość anna 24
ja tez mam taki problem jak TY. po5 dni nie chodze do kibelka. kupilam figure 1, 2, 3 zmieszalam i pije po 4 saszetki na dzien. jesli ktos mysli ze to cos daje to... mi nie daje. dzis bylam po 3dniach w kibelku a wypilam 12torebek przez te dni... wiem jak to jest rozumie... jest jeszcze cos takiego jak sol gorzka. w aptece nie chca duzo jej sprzedawac bo skuteczna a moze doprowadzic w nadmiarze do odwodnienia organizmu. wiec wystarczy duzo pic przy tym i jest nawet ok.

Gość minkami
100% pewność że Ci pomoże!!! Codziennie rano pół godziny przed jedzeniem wypij pół szklanki soku z kiszonej kapusty i 2 łyżki tej kapusty zjedz. Tak przez kilka dni. Możesz to zrobić także wieczorem ale więcej nie - lepiej nie przesadzać. Pozdrowienia

Gość anna 24
ale pogoda za oknem dajcie spokoj...

Gość anna 24
kapusta kiszona nic mi nie daje. sok rowniez probowalam. kazdy inaczej reaguje na rozne zwiazki..

Gość soliewo
LYKNIJ 3 TABLETKI

Gość ewa36
co do kapusty-to nie jakies diety-ja mam stopa 10 dien-brzuch napieprza,a mam sie meczyc jeszcze z 2 dni

Gość wiki6
prponuje czopek mnioe pomogl jeden juz po pol godzinie a naialqam tez wzdecia i zaparcie teraz codziennie pije szklanke swiezego soku wycisnietegoprzez wyciskarke do cytrusow mieszam kiwi 2, pol grejfr5uta , jedna pomarancze to po sniaDANIU A NA wieczor biore sokowirowke i wyciska sok z marchewki 2, 2 jablka, i caly srdni burak mieszam to lyzka i dodaje lyzeczke oliwy oliwek nie tylko po to zebt lepiej sie przyswaJALA WITAMINA A ALE i tez na zalatwienie robie tak juz dwa tygodnie codziennie i zaparcia mio przeszly a mialaM NAPRAWDE SPORE POBLEMY pije do tego okolo dwa litry niegazowanej wody i owocowe herbatki bez cukru z cytryna .powodzenia