Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewo

lot samolotem z przesiadką

Polecane posty

Za niedługo lece samolotem,, pierwszy raz i na dodatek z przesiadka. mysle ze w Polsce sobie jakos dam rade ale we Francji może być gorzej. .. :/ może ktoś z Was wie czy jeśli jest przesiadka to bagaże oni sami automatycznie przerzucaja?? czy jeszcze raz sie przechodzi odprawe?? Jak to wyglada Plizzzzzzzzzz poratujcie biedna babe w potrzebie

Gość nic sie nie przejmuj
bagaze mozesz odprawic juz tu dokad tam chcesz i tam jada, a ty sie o nie nie martwisz we Francji. Nic nie musisz wiedzic, wszytko jest napisane na tablicach, w razie czego spytasz, a jesli juz sie odprawisz to nawet ja sie zgubisz to cie znajda przez magafon i bez ciebie nbie poleca. Zupelny luz

Bagaze lecą same, więc jak nie zdązsyz na pokład to polecą bez ciebie. Moj tata tak miał ;)

air France do Madrytu bo ma najtansze bilety ale jeszcze dokładnie nie znam daty bo sie mi namieszłao najprawdopodobniej 10 marca hahah ale juz sie stresuje. Wiecie jak to jest z pierwszym razem :-)

a skad mam wiedziec czy to jest łaczony ?? o matko teraz to mam juz totalny mętlik w głowie

to też 2 razy przechodzisz cała odprawę prawda?? Dzisiaj jade kupic bilet to sie popytam. heh już wiem że lece 10 własnie sie wyjasniło /dostałam urlop hihih/

belletyn nie strasz bo i tak juz wystarczajaco jestem przerażona a przesiadam sie na Charlsa de Gola w Paryzu z to ogromnelotnisko ponoc :P

laurem dzięki wiem że kafeteria nie może byc wyznacznikiem ale zanim udam sie kupic bilet to juz teraz wiem o co pytac :p i nie jestem totalną ignorantką w tej sprawie teoretycznie hihihi a tak miałabym w łapie (może ) 2 bilety i bym nie wiedziała ze musze sie zatroszczyc o swoj bagaż. no nic pożyjemy zobaczymy

Gość z air France zawsze musisz
leciec przez Francje. Odprawiasz w Polsce od razu bagaze do Madrytu. Niczym sie nie przejmuj, one sobie leca same. w Madrycie odbierzesz. To nie jest lot laczony nie zmieniasz przewoznika,

Gość szalowa blondynka Cizia
ale przesiadka jest w powietrzu.