Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZARA BURA MAJA

NADZERKA WRODZONA WEJDZCIE PLISSS

Polecane posty

Gość SZARA BURA MAJA

DZIS BYLAM U GINA I SIE DOWIEDZIALAM ZE MAM MALA NADZERKE WRODZONA I PWOIEDZIALA ZE JEJ SIE NIE LECZY CO NAJWYZEJ PO PORODZIE I TO W PRZYPADKU GDY SIE COS BEDZIE DZIALO ?? MARTIWE SIE CZY TEN GIN SIE ZNA PONOC NAJLEPSZY W MIESCIE ALE CZY TO PRAWDA ZE SIE TEGO NEI LECZY ?? LUDZIE POMOZCIE !!

Gość ewqa2
Ma racje i jest madrym lekarzem a nie naciagaczem na kase, ze niby trzeba wypalic itp. Nadzerka to fizjologia wielu kobiet i o ile nie powoduje uplawow ani stanu zapalnego to nie ma co jej ruszac. Trafilas na bardzo madrego lekarza, rozumiem,ze mialas robiona cytologie i na jej podstawie lekarz tak powiedzial?

Gość Tak z 10 kg
A czego leczy się ją dopiero po porodzie? Ja miałam nadżerkę, była szeroka ale płytka, lekarka smarowała mi ją jakimś płynem 4 razy, kupiłam 2 buteleczki. I znikneła.

Gość ewqa2
No wlasnie..... Wiekszosc z nas cos z nadzerkami juz robila, smarowanie, wypalanie,wymrazanie itp. Niestety.... nieraz niepotrzebnie....Ja ja wypalilam bo trafilam na debila lekarza.

Gość SZARA BURA MAJA
zrobila cytologie ale wyniki dop za tydzien lecz powiedzila ze widzi ze wszystko tu jest ok ale standardowo zrobi mi cytologie bo jak trza to trza :)

Gość a ja mialam wymrazanke
a pdobno ze jak sie nie usunie to mozna potem dzieci nie miec ... to jak to jest ??

Gość ewqa2
Kolejna bzdura, jezeli nadzerka nie powoduje stanu zapalnego to nie przeszkadza przy porodzie.