Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumecja

błyszczące włosy?? jakie preparaty do prostowania??

Polecane posty

Gość plumecja

albo bo prostowaniu zeby naniesc na wlosy aby błyszczały jak na reklamach :D

Gość misterlka
efekt błyszczenia i podobno prostowania daje jedwab w płynie alenie biosilk tylko Chi Silk infusion też firmy Farouk no i nie z Allegro tylko z hurtowni fryzjerskiej najlepiej. Włosy bedą błyszczące, tylko trzeba uważać z iloscią, żeby sie włosy nie przetłuściły...

Gość Pikawak
Ja stosuję szampon i odżywkę nabłyszczające i świetną piankę (Wella, połysk i trwałość). Włosy mam śliczne:)

Drogi jest taki jedwab? Używałam różnych preparatów wygładzajacych, ale są nieskuteczne.

Gość plumecja
mialam ten jedwab biosilk Chi Silk infusion, zzamowilam razem z prostownica na allegro, kosztowal ten preparta chyba z 6pln - taka malutka buteleczka, tyci tyci, ale starcza na dlugo niestety efektow nabłyszczajacych wielkich po ni nnie widzialam......moze jakies inne rady?

Gość jgjgjgjgjgj
wypróbuj takiego ze sklepu fryzjerskeigo może zmienisz zdanie o tym preparacie. Na allegro często doelwaja niewiadomo czego do kosmetyków, w najlepszym razie rozcienczają wodą

Gość ja nic nie stosuję
poza szamponem i odżywką oczywiście, a włosy błyszczą mi się zawsze takie miałam:)

ja mam szampon z Yves Rocher nabłyszczający, fajny jest, tylko jednoczesnie prostuje włosy...

Gość plumecja
a te odzywki panteana gladkie i proste bez splukiwania? ktos stosowal?

Witam:) Ja stosuję szampon i odżywkę z Ziaji \"OLEJ RYCYNOWY\". Przeznaczone są do włosów farbowanych. Moje włosy stały się błyszczące oraz łatwiej się rozczesują. Prawie codziennie używam prostownicy i moje włosy są suche i zniszczone, ale znacznie poprawił się ich stan dzięki tej odżywce. Odżywka jest bez spłukiwania, ale ja po nałożeniu jej na włosy tak po 5 min troszkę ją spłukuję... jeśli chodzi o prostowanie, to polecam z Joanny fluid prostujący. Podaje linka :) http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4264 pozdrawiam :)

Gość pretty woman lalala
Ja też tosowałam Ziaje! Jest naprawdę fajna i niedroga! Wiadomo że po tygodniu stosowania włosy od razu nie będą och i ach ale ja używam juz z mieciąc i poprawił się wygląd włosków!!! YUPIII :)