Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infekcjagardllla

Do kobiet ktore sa lub byly w ciazy-pytanie.

Polecane posty

Gość infekcjagardllla

Gość infekcjagardllla
mam pytanie czy w tym miesiacu co zaszlyscie w ciaze ,czy czulyscie wszystkie znaki nadchodzacego okresu i on nie nastapil? Czy jest to jakos inaczej?

Gość infekcjagardllla
Ponawiam pytanie,bo te linki to sa objawy ciazy i ktore nie pytam.:P

Gość kotilka
Dokładnie tak sie czułam jakbym za moment miała dostać okres, brzuch napięty i jakby pełny, ból jak przed okresem. mam synka :-)

Gość infekcjagardllla
Dziekuje,ja staram sie juz 2 lata,dlatego pytam...nie chce stracic ostatniej nadziei🌼

Miałam straszny apetyt, silne ssanie w brzuchu, wrażenie jakby dosłownie ktoś lub coś we mnie chciało jeść bo ja w zasadzie byłam najedzona, ale brzuch ssał niemiłosiernie. Poza tym wszystko było jak zawsze tyle, ze mimo wszelkich objawów miesiączki ta nie nadchodziła. Trzymam kciuki!

Gość infekcjagardllla
❤️

Gość nieeeeeprrawda

Tak, moge powiedziec, ze mialam objawy jak na @, tyle ze intensywniejsze. Bolaly mnie piersi, kłuły jajniki, bolala mnie pochwa... Oprocz tego mialam dosc duzo sluzu w drugiej fazie cyklu i bardzo wrazliwe brodawki.

Czesc:) ja przez pierwsze dwa miesiace zero objawow, czulam sie swietnie, od konca 2 miesiaca zrobilam sie strasznie nerwowa - i tak mi zostalo do konca 4 miesiaca. Po drugim miesiacu bole podbrzusza takie jak na @ , i ochota na pomarancze :)))) powodzenia i wytrwalosci - na pewno sie uda !!! najwazniejsze to nie stresowac sie, bo to moze tylko wydluzac zajscie w ciaze.

Ja przy pierwszej ciązy aż za bardzo czułam ból podbrzusza i omal nie poroniłam....A byłam pewna wtedy że to mnie tak boli na spóżnioną miesiączkę.

Ja bylam pewna, ze zaraz dostane okres, wiec zakladalam podpaske. Pozniej zaczely sie mdlosci ktore minely w 12 tygodniu. I spanie-ciagle spalam, chyba po 16 godzin na dobe, a od 4 miesiaca dostalam takiej energii, ze moglam robic wszystko. Teraz jest juz 26 tydzien i zapal opadl. Spie jak borsuk i ciagle jem.