Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p3ioefopl

zanim kupicie- zobaczcie jak to wyglada w realu

Polecane posty

Gość pieknie wygladaja
jedyny warunek- nienaganna figura

Gość czerwcowy
Sa jak koszule nocne. Zwykle szmatki.

One wszystkie są takie same: długie, białe, proste. Niczym się od siebie nie różnią. To są suknie dla modelek. Moja koleżanka jest modelką i w takiej sukni wyglądała olśniewająco, ale gdyby założyła ją dziewczyna poniżej 1.70 i ważąca ponad 60 kg- efekt byłby komiczny.

jejku ja naprawde nie wiem co wy widzicie w tych sukniach? nie widze w nich niczego urzekajacego. Zwykle, proste eleganckie suknie, do zalozenia na kazda impreze a nie slub koscielny co jest raz w zyciu. w takiej innego koloru to nawet na sylwestra mozna isc, albo na wesele jako gosc. mam 168, waze 52 kg i mimo to nie ubralabym takiej kiecki. zdecydowanie wole szersze ;)

Gość Avinion a w co
nie ubrałabyś takiej sukni? Bo nie za bardzo rozumiem... Jak można "ubrać suknię"? Wiem, że można włożyć ale "ubrać"?

jak nie masz kontrargumentu to sie czepaisz stylu pisowni. w moim regionie sie tak mowi, nawet na pole sie chodzi ;)

Gość Do Awinion
Kontrargumentu? Mnie te suknie nie interesują, gdyby interesowały, napisałabym o tym. Gdybyś umiała przyznać się do błędu, nie naskakiwałabyś na mnie. I komu tutaj brak argumentu, hmm??

a wiec z pokorą droga przedmowczyni przyznaje sie do wielkiego blędu! moja wina itd..

Gość Do Awinion
Hahahaa, fajna z Ciebie babeczka :) Masz 🌻

Gość wlasnie te suknie sa
piekne: proste leganckie i z klasa no ale skoro wy wolicie bezy to wasz wybor

Gość Rozumiem że koleżanka
wyżej zna tylko bezy i proste suknie... Cóż za znajomość zarówno rynku, jak i tematu...

..albo ceny. nie sugeruje sie stylem, jeno cena, im drozsza tym napewno ladniejsza. a guzik prawda.

Gość ale zrozumcie ze
nie każda kobieta wygląda dobrze w takich sukniach. Są dziewczyny które o wiele lepiej wyglądają w sukienkach z kołem, w bezach itd

Gość Rozumiem że koleżanka
Otóż to, Avinion :) I suknia przede wszystkim powinna być dostosowana do urody i stylu Panny Młodej. Jeśli jakiejś dziewczynie jest dobrze w sukni typu "beza", to powinna ona mieć taką suknię niezależnie od nieprzychylnych komentarzy. Ja też lubię proste suknie, które podkreślą kobiecość i klasę, ale bez przesady. Nie każda prosta musi być piękna. Minimalizm owszem, ale nie za wszelką cenę.

no wlasnie, ale z takim podejscie sie spotkalam, nie tylko na tym forum, wogole. Musi byc najdrozsze bo to wg nich oznacza najlepsze. Ja np zostalam zbesztana przez kolezanke ze nie kupilam sukni bezprosrednio w salonie tylko od kogos. a dla mnie 2500 a 800 zl za taka sama suknie to roznica. za oszczedzona kase stac mnie na podroz poslubna.