Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skyhigh

Jakie to cienie i kolor wlosow ?fotka PROSZE O POMOC

Polecane posty

Mam do Was prośbe ...pomozcie mi w ustaleniu koloru cienia do powiek jaki ma eva ? oraz jej koloru włosów niewiem jaki to kolor ?? jasny braz czy ciemny blond niewiem ? Moze Wy wiecie? i jeszcze jedno niewiem tez jaki to kolor blyszczyka >? i gdzie można taki znalezc http://img151.imageshack.us/my.php?image=evalongoriadesperatehouae0.jpg mam nadzieje ze linkacz działa :) z gory dzieki i Pozdrawiam

Gość a po co ci te dane

Gość tez mi sie podobajaa
tyle ze nigdy mi jeszce takie nie wyszly

Gość dddddddddd
to jest średni blond chyba. fryzjer mi powiedział że mnie najbardziej pasuje ciemny blond, czyli wg mnie intensywny brąz. a cienie ma jakieś takie ciemne śliwkowe chyba

kolor włosów...hmm nie wiem, chyba średni złoty blond, a co do cieni , to przydymione oko zrobione jest kilkoma cieniami(tak zresztą ja kpowinno być - świetne jest) ciemny grafit, lub czarny(bliżej linni rzęs) + ciemny brąz, albo brąz złamany z fioletem - do linni załamania powieki (Joko ma taki kolor, ale nie pamiętam numery) kolory są lekko ze sobą zmieszane dla przetarcia linni zmiany koloru, oko wokół podkreślone jest czarną kredką albo eyelinerem i porządnie wytuszowane. \"Na oko\" wydaje mi się że tak może być, oczywiście mogę się mylić, ale ja zawsze tak maluje oko i zdarzało mi się nieraz uzyskać taki efekt jak na zdjęciu.:) pozdrawiam

Gość mi sie podoba ten kolor wlosow
jesli chpodzi o wlosy sa sliczne :) jak mam powioedziec fryzjerce jaki to kolor zeby mi zrobila ;/ kurcze ciezko jest tak powiedziec autorko tematu masz moze jakies wyrazniejsze zdjecie? jesli chodzi o oko to jest smoky eyes widac tylko czarny cien jakis ? ale tak chyba zostaly tez jakies inne dane rozowe jakies moze ? ale nie mam pojecia jakie jesli chodzi o blyszczyk to niewiem ale fajnie wyglada

Gość czy takich cieni
nie ma przypadkiem bourjois? nads blyszcykiem czy tam szminka tez bym sie zastanawiala hmmmm

Gość taksobiemyślę
Jeśli nie masz podobnego typu urody, czyli karnacja i kolor oczu to w tym makijażu i kolorze włosów niekoniecznie będzie Ci dobrze. Kolor włosów to miodowy blond (Miel dore) jest podobny odcień Nutrisse 90 Garniera chyba....

Gość znalazlam wieksze o ile sie
ale chyba takie samo ...wedlug mnie jest tu czarny cien przydymione oko jakies fiolet i roz. A wlosy to bardzo jasny braz moze pomieszane z jakims blondem.Szminka rozowa jakas

Gość ja niiewiem
>poprostu wystarczy skopiowac link i wkleic go do przegladarki acha to chyba jakis braz

Gość ja mam taki kolor
ja mam praktycznie taki kolor włosów. Moja fryzjerka miesza 2 farby aby taki wyszedł. Niestety nie wiem jak się ona nazywa. Zapytam jej dopierow pn -jestem umówiona. Cienie ma ciemny złoty- brąz, wiśnia, czekolada (ładnie stonowane), na dole ma czarną kredke przez to się wydaje czarne oczko. Niestety ja mam niebiesie oczka :(

Gość NO WLASNIE tego szukalam
takie same wlosy ma w reklamie pepsi nie?! tej co teraz leci kompletnie niewiem jaki to kolor? cienie widac ze jasne i ciemne roze na dole czarna kredka z ciemnym cieniem ogolnie bardzo ladny makijaz a ja niewiem jak taki zrobic :/

Gość ladnie wyglada w tej reklamie

Gość fajne fajne
wlosy ale trzeba byc opalonym

Gość wiemwiem
mi sie nie podoba:( Wole ja jako brunetke, a tu wyglada jak zrobiona na "biounce

Gość mi sie taka bardziej podoba
pasuja jej bardziej bo wtedy wydobywaja jej sie te brazowe wlosy chociaz w czarnych tez ladnie wyglaad.Tak czy inaczej neiwiem jaki to kolor niestety :(

Gość ale tabletki musujace
do a po co ci te dane - hmmm o_O a jak myslisz :) podoba mi sie ten kolor wlosow ale zdecydowalam sie przed chwilą ze jednka zostane przy blondzie. do taksobiemyślę dzieki ale i tak wydaje mi sie ze by nie wyszedl z tego taki kolor hmmm trzeba by sie bylo bardzo postarac :) mam taki sam typ czyli oczy i karnacja tyle ze wlosy inne bo blond i jak ja zobaczylam to wlasnie pomyslalam zeby moze na takiie zmienic ale sie wacham.To byla by duza zmiana do znalazlam wieksze o ile sie chyba sie ten link nie otwiera nawet jak kopiuje do przegladarki do ja mam taki kolor naprawde Ci wychodzi taki sam :) to gratuluje napewno masz dobra fryzjerke :) juak bedziesz mogla to napisz w poniedzialek jakie to farby dzieki teraz zostal mi problem w tym jej makijażu ;/ kompletnie niewiem jakie to sa cienie jesli chodzi o tą gorna powieke ..niewiem jakie to kolory i blyszczyk tez nie widziałam takiego koloru jeszcze jesli ktos by jeszcze wiedział prosze o pomoc naprawde acha i znalazlam takie zdjecie ale niewiem czy link zadziała prosze... http://www.exposay.com/celebrity-photos/eva-longoria-desperate-housewives-extra-juicy-edition-season-2-dvd-launch-1FPX8T.jpg

Gość hehehehehhe a po co ci te dane
nie no mysle ze takiemu zwyklemu zjadaczowi chleba nie wyjda takie herki :D