Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdzacy ideal

Jak wreszcie znalazłam wózek marzeń to okazało się, że kosztuje on 3 tys.zł

Polecane posty

Gość jezdzacy ideal

http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?Wozek_EDGE_Duo_Combi_firmy_Emmaljunga_na_podwoziu_Classic_kolor_Sport_Pacific&przedm=4859521&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F4856189%2F4858499&sortuj=kod Widziałam go w sklepie i byłam pod dużym wrażeniem. Wszystko ma idealne: duża gondola, dziecku będzie w nim wygodnie, wózek łatwo się składa, może nie jest lekki, ale prowadząc go czułam, że delikatnie sunie po powierzchi, kg nieodczuwalne, spacerówka prezentuje się jeszcze lepiej. Znacie coś podobnego? Z tak samo szeroką gondolą, ale w niższej cenie?

Mi się też ten pojazd baaaardzo podobał :) Niestety -dużo poza moimi mozliwościami :( Kupiłam wózek Bartatina firmy Jedo - pan w sklepie powiedział, że ta firma, mówić niedelikatnie - zrzyna pomysły z Emmaljungi i ten wózek, który wybrałam jest bardzo podobny. Naprawdę ma dużą gondolę - największą bodaj z tych tańszych. KOsztuje około 800 zł razem ze spacerówką.

roan ma takie wielkie gondole ale nie wszystkim sie podoba. Ja się nie wypowiadam bo wogóle nie lubię wózków z gondolami.

Gość do rafinkaaaaaa
Ty się nie wpowiadasz?????? wszędzie cie pełno wredna babko!!

Gość jezdzacy ideal
Dziękuję. Jonka----> chodzi Ci o coś takiego: http://www.e-maluchy.pl/product_info.php/products_id/1627 ??? Rzeczywiście jest podobny, może znajdę go w sklepie, bo rzeczywiście jest niezły. Uważam, że 3 tys. to za dużo jak na wózek, aczkolwiek bardzo chciałabym mieć akurat ten model wózka.

Gość samica tapira malajskiego
do rafinkaaa -> wydawało mi się że to forum dyskusyjne ? :classic_cool: Chyba Ci się coś pomyliło, Rafinka się wypowiada, a Ty plujesz jadem. Pozdrawiam Rafinko, pomogłas mi nieraz :) 🖐️

Dokładnie taki :) Ja bardzo lubię wózki z gondolami - dla pierwszego dziecka miałam taki \"wielofunkcyjny\" i to była straszna porazka :) Czy ten się sprawdzi? Nie wiem, ale bardzo mi się podoba - duży, duże koła, na paskach, nic nie skrzypi!!!!! Pozdrawiam!

do rafinka ---nie wypowiadam się na temat czy jest ładny czy nie jest ładny. generalnie chyba nigdy na tym forum nie oceniałam ani czyjegoś wyglądu, ani wyglądu dziecka czy wózka, bo każdy ma inny gust. Niektórzy nie potrafią zrozumieć najprostrzych rzeczy. No ale nie wszyscy na forum musza byc inteligentni.

samica --- dzięki :) Jak coś wiem staram się to pisać najlepiej jak umiem. Czasem mam swoje zdanie na niektóre tematy i taką jedą pomarańczke to strasznie boli :D Ale to jej problem.

Gość inglesina magnum
http://www.baby.com.pl/katalog.php?pwd=%2F1%2F100792%2F100817%2F102423 te wózki mają troche mniejsze gondole ale sa naprawde dobrej jakości jazda nim to prawdziwa przyjemnosc i mozesz do niego dokupic fotelik montowany na stelaz a cena troche rozsadniejsza

bardzo łądny wózio ! nie przejmuj sie kupisz tanszy i tez dzidzi bedzie wygodnie . ps:fajna ma gondole !

Gość jezdzacy ideal
smart emmanljunga ----> Nie zauważyłam na tej stronie, tego wózka, ale jest rzeczywiście bliźniaczo podobny. Nawet nie chce mi się szukać różnic. Ten wózek jest o tysiąc tańszy od Emmaljunga, ale najpierw sprawdzę wózek zakupiony przez Jonkę. Jeszcze raz wszystkim dziękuję.