dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Styczeń 26, 2007 i czy sie wysypiacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abi Drewer Napisano Styczeń 26, 2007 Absolutnie nie.Kładę się ok.22 wstaję o 6.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gaska mazowa Napisano Styczeń 26, 2007 11 godzin - wiem jestem śpiochem :O ale korzystam póki mogę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abi Drewer Napisano Styczeń 26, 2007 to jesteś strasznie leniwa Niczego się w życiu nie dorobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FUJ Napisano Styczeń 26, 2007 4-5 GODZ I CHODZĘ JAK NAKRĘCONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raz spię a porządnie Napisano Styczeń 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczko misia rysia 0 Napisano Styczeń 26, 2007 ok. 5-6 godzin....za malo:(...gdybym mogla spalabym po 12 godzin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ło matko świnta 0 Napisano Styczeń 26, 2007 tyle na ile mozna sobie pozwolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k8 0 Napisano Styczeń 26, 2007 10 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała wojna 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Różnie, ok 6-8 godzin, jeśli mogę, to śpię przynajmniej 10 i dopiero wtedy czuję się w miarę wyspana. Normalnie czuję się półprzytomna cały czas, do tego mam niskie ciśnienie, więc zazwyczaj jestem jak zombie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashley 3 Napisano Styczeń 26, 2007 w tygodniu 4-5h w weekend 12h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 26, 2007 7 a chciałabym 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanell 0 Napisano Styczeń 26, 2007 w tygodniu - 6-7 h w weekend - tak długo jak mogę w sesji - 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do fuuuj Napisano Styczeń 26, 2007 powiedz mi fuj - czy długo ten stan trwa? tzn czy miewasz okresy w których spisz mało jestes własnie nakrecona i poczucie wszechmocy? Sorry ze tak z butami wchodze ale zalezy mi na szczerej wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anunanuna91 Napisano Styczeń 26, 2007 powiedzmy, że ide o połnocy i przed 6 jestem już na nogach... to na tygodniu, a w weekendy kładę się jakoś spać wczensiej (np. zaraz idę ;) ) i dłużej spię. a czasami po szkole dosypiam 2-3 godziny i z nauka siedzę do 1-2 w nocy (lepiej mi wchodzi;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black_Magic_Woman 0 Napisano Styczeń 26, 2007 4-5 h i jest ok jesli na kacu to ok 8h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach