Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka25

CAŁE ŻYCIE Z KOBIETAMI - LESS

Polecane posty

Gość ciekawaaaa
smerfetka a jesteś w zwiazku teraz? A próbowałaś kiedys być z facetem?

Gość ja ją kocham
dlaczego nikt nie chce mi pomóc kocham taylor sex wpisać w google co zrobić by była moja żoną

Gość ja ją kocham
i czy ma zjechaną psychikę czy ona potrafi być wierna

Mi tam les i bi nie przeszkadzają. Czasem żałuję,że nie jestem les:D Pozdrawiam:)

Mnie tez kobiety nie podobaja sie dla mody (troche zartowalam ..)- ja to mam we krwi . Mialam na mysli te rozne aktorki amerykanskie , ktore aby o nich prasa mowila specjalnie sie caluja z jakas kolezanka aby wszyscy widzieli.. No ale to inna sprawa.. Mnie osobiscie zawsze sie podobaly kobiety starsze ode mnie (nawet w podstawowce..). Co do gustow to lubie raczej male i bardzo kobiece .. Obecnie mam taka przyjaciolke, ktora bardzo mi sie podoba..

Smerfetka , a jak uklada ci sie z twoja kobietka ? Dawniej bylam bi ale teraz od ponad roku jestem tylko z ta kobieta i bardzo mi sie podoba. Chyba wole ja od chlopakow .. Moze ja naprawde staje sie 100% les ?

oni chyba nie akceptuja twego homosexualizmu. ..i mysla ze gdybys jej nie znala to moze bys nie byla less;;; wybacz musze na chwile leciec na obiad..

juz jestem ! Smerfetko 25 bardze sie ciesze ze tak cudownie wam sie uklada. Co do rodzicow , to z czasem zwykle to zaakceptuja ..

Ja tez bardzo kocham moja kobiete i mysle ,ze ona tez - ale ona niestety ma caly czas rozne watpliwosci gdyz 3 lata temu rozstala sie z dziewczyna z ktora byla 10 lat. Bardzo to przezyla , byla w depresji gdy mnie spotkala. Teraz mi sie wydaje ze ona boi sie troche angazowac w nasz zwiazek gdyz boi sie ze znowu moze dojsc do rozstania tak jak z ta wczesniejsza..

Innym dziewczynom tez sie wydawalo ze nigdy nie zaakceptuja , a jednak zaakceptowali 10 lat pozniej , gdy sami sie troche zestarzeli, wyluzowali i zobaczyli ze corusia jednak w tym zwiazku jest szczesliwa

Moja kobieta tez dawniej byla z mezczyznami ale teraz chyba juz calkiem woli kobiety... Mylosc z kobietami duchowo i fizycznie jest bardziej magiczna i zmyslowa ! ( z mezczynami to chyba tylko nagi instynkt ). Uwazam ze kobiety sa bardziej fascynujace - sa moze trudniejsze ale za to ciekawsze !

Ja też uważam że kobieta jest bardziej fascynująca bardziej delikatna bardziej uczuciowo wchodzi w kontakt...

Poza tym kobieta w dotyku jest inna, bardziej miekka i apetyczna - a nie jak drag . W dodatku zycie zmyslowe z kobieta w luzku moze byc bardzo bogate a nie tylko seks jak z facetami ! Mi sie podoba wielkie bogactwo natury kobiecej. Nie zapominajmy rowniez o urodzie ! - dla mnie jest to b.wazne aby moja kobieta mi sie podobala fizycznie . ( oczywiscie kazdy ma swoje gusta ..°

A powiedz mi jak spotkalyscie sie ? ..i czy byla to milosc od pierwszego wejrzenia ?

Od początku wiedziałam że będę Ją Kochać Miłością nieograniczoną a poznałyśmy się na uczelni zupełnie przypadkiem kiedyś była rozmowa na temat osób homo i jakoś tak się zgadałyśmy i poszło...

Ale masz szczescie !! Ja moja ukochana spotkalam u znajomej kolezanki i jak tylko ja zobaczylam to mnie calkiem powalilo - OLSNIENIE i OBJAWIENIE ! Wiem ,ze jej sie tez spodobalam jako typ urody ale ona myslala ze jestem hetero i nie wiedziala ze kobiety mi sie podobaja , wiec byla troche zdumiona ze na nia lece ..

Czy twoja kobieta tez byla less zanim cie poznala czy poprostu pokochala ciebie ? I zdarzylo sie