Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportswoman

znacie sie na rolkach????

Polecane posty

Gość sportswoman

postanowilam kupic rolki;) nie wiem jakie, a chcialalbym pojezdzic sobie od czasu do czasu rekreacyjne. moze mi polecicie jakies rolki ktore sie nadaja:)??

Gość kiedyś były dobre
bodajże k2 i bauery

Gość sportswoman
pamietam bauery;) ale teraz jakos nie widzilalam takich, same stylizowane na takie do jazdy wyczynowej...

Ja mam rolki do sprzedania... Kauczukowe kółka, praktycznie nieśmigane...jakby co pisz na maila...

Gość ja teżż jmam rolki
sprzedam chetnie, nowe, niejezdzone bo wygrane, solidnej firmy roller derby, kauczuki jakbys byla zainteresowana pisz na gg 9346463 pozdrawiam

Kiedy jeszcze namiętnie śmigalam na rolkach, tzn. jeszcze tego lata, kupiłam sobie rolki Fila Eve W, zapłaciłam za nie około 600 zł i są po prostu GENIALNE. Jak dla mnie - kauczukowe koła, idealny but, dopasowuje się do stopy, są megawygodne!!!

Moje rolki są zajefajne...leżą w pierdolniku i nie wołają o używanie.Zdecydowanie polecam:D

Zapłaciłam 150 zyli,generalnie fajnie się jeździ.Bezfirmowe...bo by mnie mężo zabił,że kupiłam i nie korzystam.Rower stoi w piwnicy a rowerek świetnie nadaje się na wieszak:DRozumiesz?hmmmm

Miałam mieć te salomony, ale już nie mają i nie przyślą :(. Kupiłam za to dziś K2 Atheny 6,1 :) i są świetne, po domu śmigam :)

Gość marryyy
czesc Czy ktoś wie gdzie w Poznaniu lub wysyłkowo można kupić same wkładki do rolek? bo ciut mi noga urosła i te co miałam zrobiły sie za małe. pozdr.

Gość Inglott
Ja mam Salomony i jestem baaardzo zadowolona. Kupiłam je w zeszłym roku na pierwszych wyprzedażach kolekcji, mniej więcej w maju, więc cena nie była ogromna a jeszcze zdążyłam się najeździć. Moja kumpela kupiła w tym samym czasie bezfirmówki z sklepie Go Sport (jak się okazło były tylko niewiele tańsze) i nasze wspólne wypady były tragiczne - koleżankaprzez cały czas jęczała, że rolki uwierają, obcierają, noga jest spocona, but się wykrzywia itd. Rolki wylądowały w szafie, a ona twierdzi, że rolki to beznadziejny sport. Tymczasem ja nie mogę doczekac się wolnego dnia i pieknej pogody, by rozpocząć sezon!