Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abi Drewer

rocznik 82 dla odmiany,co robicie?

Polecane posty

Gość Abi Drewer

Wpisujcie się wszyscy z tego rocznika. Ja kończę studia, mam męza, fajny domek. A wy? Macie fajną pracę itd?

Gość a Ty masz prace
czy na utrzymaniu meza jestes i/lub rodzicow ? :) :classic_cool:

Gość Abi Drewer
mam pracę.Mąż też a ty? :)

Ja jestem w Anglii z moim facetem, pracujemy razem, praca nie fajna ale dobrze płatna :)

Gość Abi Drewer
i planujecie powrót? Ile tam siedzicie? Co to za praca? 🌻

koncze studia we francji mieszkam z facetem od dwoch lat prace mam ale to nie to co chce robic jestem dosyc zagubiona nie wiem co bede robic po studiach

Gość 82
ja przegrałam wszystko

Gość Abi Drewer
do poprzedniczki:dlaczego tak piszesz?

Gość Abi Drewer
kate moss, to chyba super że kończysz studia we Francji?! Jak to się stało?? Pojechałaś na stypendium czy masz dzianych rodziców? ;-)

Gość 82 rok hah
co robimy teraz? Ja obecnie w tej chwili strzelam sobie soczyste gówienko nazwałem je "kabaczek".

pojechalam na stypendium ale rzucilam po pol roku bo nie dawalam sobie rady ale zostalam we francji * a potem zapisalam sie od nowa na czwarty rok i teraz jestem na piatym studia sa niemalze bezplatne utrzymuje sie sama z niewielka dorazna pomoca rodzicow

fajnie by bylo jakby ten topik sie utrzymal nie przynaleze jeszcze do zadnego konkretnego a ten wydaje mi sie calkiem calkiem

Gość Abi Drewer
OJ LENIWY TEN 82... nie mam czasu szukać całej kafeterii, bo to nie ma sensu. Zresztą cd linku który podałeś jest przestarzały chyba nieco :0

Gość Abi Drewer
Poza tym miło jest mieć swój własny topik mimo że nie mknie on niesamowicie. Nie wiem dlaczego właściwie.A ja jestem taka ciekawa co się dzieje z naszym rocznikiem. Wiele ludzisk powyjeżdzało za granicę i mam nadzieję żę też coś napiszą ciekawego,jak tam jest itd.

hej:)ja kończe studia i pracuję...za 4 miesiace wylatuje do mojego faceta:)strasznie za nim tęsknię

Mieszkam w Niemczech, skonczylam w Polsce Ratownictwo Med. ale poki co w zawodzie nie pracuje, dla odmiany robie cocktaile w Cocktail clubie. Od 9 miesiecy jestem mezatka i planujemy baby! :) Pozdrawiam Wszystkich z mojego rocznika!🌻

Gość Abi Drewer
a gdzie on jest? jak mniemam w Stanach, miejscu o którym marzę. :)

Gość Abi Drewer
a macie już swoje domki czy mieszkanka? Jak wyglądają? Ile mają metrów? Ja uwielbiam ten temat bo mam hopsia na punkcie mojego domku... :)

Gość do cludi a ile
placa ci za te cictajle? dobrze? da sie z tego wyzyc? jak poznalas swojego meza? pozdro

Abi no skad wiedzialas??jest Amerykaninem...domku swojego nie mam...póki co....mieszkam z rodzicami bo poprostu nie mam potrzeby mieszkania samej skoro i tak wyjezdzam...

Gość Abi Drewer
Fisiowna,mam na tym punkcie hopla nr.2, tzn USA. Podaj szczwgóły szczęściaro,jak go poznałaś, przystojny? Ile ma lat? W jakim stanie i mieście mieszka? Boże, jak my Ci zazsdrościmy (z mężem) Za 5 lat zaczynamy zbierać kasę na wycieczkę życiową do USA!!!

Witam:D 82 sie klania🖐️ No coz:)ja mieszkam sama,pracuje..............calkowita niezaleznosc:) jeszcze studiuje:o meza i dzieci nie mam:D no i jak na razie nie planuje:).................no chyba ze.....;)

wiec poznałam go jak bylam w Stanach na programie Work and Travel..pracowałam w Parku rozrywki a on był moim supervisorem-cos jakby szefem:)ale potem zmienil pracę...czy przystojny no wiesz to rzecz gustu...ma jakies 186 cm wzrostu, ciemne włosy, oczy i wogóle ciemną karnację...ma troche wiecej ciałka, ale nie przeszkadza mi to bo zawsze takich facetów lubiłam..:):)...jest starszy 8 lat ode mnie...mieszka w Waukegan, miejscowości pod Chicago..

Gość nelaaa
Wiatm Ja mieszkam we Francji, jestem mezatka, studia skonczylam juz w czerwcu. Jeszcze nie pracuje, jestem w trakcie szukania :/ Dzieci tez jeszcze nie mam i nie jestem w ciazy! Pozdrawiam

Gość nelaaa
W Beauvais 70 km na pln od Paryza , studia humanistyczne-filozofia, wiec malo przydatne we Francji. Niestety tutaj licza sie wszelkiego rodzaju konkursy, wyksztalcenie kierunkowe. W Polsce pracowalam nie w zawodze przez ok 2 lata. Jakos mnie to zalamuje, zaczynam zalowac tak wielu wyborow jakich dokonalam :( Mam nadzieje , ze Waml sie lepiej uklada :)

Gość nelaaa
Azeby nie bylo, ze cierpie!!!!! Mam wspanialego meza, on pracuje, mieszkamy sami i nam dobrze. Wiadomo, ze nie mozna szalec i nie stac nas na dziecko, ale tragedii nie ma :) Pozdrawiam ;);)

Gość nelaaa
Jak milo :):):):) nawet nie wiesz jak mi przyjemnie. czy planujesz byc nauczycielka???