Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupcyngiel

dlaczego kobiety zdradzające są wyuzdane seksualnie?????

Polecane posty

Gość dupcyngiel

Z moich obserwcji wynika,że kobiety zdradzające są niesmowicie wyuzdane. Chca ostrego seksu, spełniania fantazji. Uwielbiają jak bije się je po posladkach, łapie za wlosy itd. Przeciez wystarczy powiedziec prtnerowi....

Gość bo nie maja tego w domu
z wlasnymi facetami.i dlatego zdradzaja bo szukaja silniejszych wrazen

Gość dupcyngiel
no to nie można powiedziec, koniecznie trzeba miec innego kutasa w pochwie??

Gość dupcyngiel
Świat zwariował i konsola teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeżżżżżżżżżżżż. Jadą świry jadą...!!!!

Gość dupcyngiel
podbijam

Ale z ciebie dupcyngiel :D :D :D :D Inny to by się cieszył ,że ma robotę ;)

Gość nie sa wyuzdane
mają tylko większe oczekiwania które nie sa zaspokajane przez ich partnerów. Wielu facetów jest niereformowalnych bądź poprostu nas nie podnieca, Dlatego zdradzamy

Gość prawda jest taka........
he bo w domu nie dostejemy tego czego tak naprawde pragniemy:p ot co:p A z nieznajomym,przelotnym facetem mozna zrobic wszystko:p Bo wiemy ze sie z nim nie zwiazemy,wtedy pozwalamy sobie na duzo wiecej,jestesmy bardziej odwazne i perwersyjne:)

Gość czterdziestolatka.
miałam kilku kochanków własciwie "nie dorównywali" mojemu stałemu partnerowi on mnie zna... i doskonale wie co i jak lubię... mamy podone preferencje seksualne spotykałam na swej drodze facetów... nie lepszych było cos w nich, co mnie pociągało... moze to feromony? trwało to krótko trzy - sześć miesiecy szkoda bo bywało bardzo intensywnie

Gość czterdziestolatek
czterdziestolatka to chodz teraz ze mna do lozka:-)

Gość czterdziestolatka.
"nie dorównywali" nie bez przyczyny zapisałam to wyrażenie w cudzysłowiu bo właściwie... zawsze było poprawnie to tylko seks... nawet w najszerszym słowa tego znaczeniu chciałam tylko zasygnalizowac... ze do przygód nie popychaja nas wydumane potrzeby czy zaniedbania ze strony stałego partnera to byłoby zbyt ogólnikowe i trywialne

Gość czterdziestolatek
czterdziestolatka no to jak z tym lozkiem? ;-)

Gość doraaaa
moim zdaniem to kobiety zdradzajace swoich facetow sa niedojrzałe, infantylne, bez wyobraźni i oszukuja same siebie. Jeśli nie dostaja tego co pragna od swojego faceta to po co z nim sa?????? Koleś sie angażuje, a nie ma pojecia o tym ze jego kobieta kilka godzin temu przeżywała ogromne orgazmy z innym. po co te oszustwa????????? chyba ze to was podnieca, ze robicie to "po kryjomu", lecz pomyslcie jak wy bedziecie sie czuły jak sie w koncu zaangażujecie w jakis zwiazek a facet bedzie sypiał z inna???? napewno przyjemnie nie bedzie

Gość czterdziestolatka.
uogólnienia! mowimy o seksie nie o uczuciach potrafię równiez dzielic sie swoim partnerem z drugą kobietą lubię tak

Gość dupcyngiel
Podnieca je adrenalina , nastrój skoku w bok, nerwy, napięcie. To ,że o dzisiaj się z nim spotkam, mam taką fantazję i spełni to dla mnie

Gość jazdowicz
Potwierdzam temat topiku:) Wystraczy umiejętnie wskrzesić iskierke, która przejdzie w płomien:)

Gość Atka1972
widze ze panowie maja fantazje a wy jak nas zdradzacie to jak ?

Wystarczy powiedzieć partnerowi? Byłam kiedyś z pewnym facetem... taaa... (Bogu dzięki już to minęło) Z nim seks musiał być delikatny - o innym nie było mowy. A pozycja od tyłu odpadała! A mówiłam czego chcę... Non stop prowadziłam z nim rozmowy. Nic nie skutkowało - musiało być jak on chciał. Więc różnie to bywa - i nie tłumacz facetów, że \"wysarczy im powiedzieć\" Teraz jestem z moim Kochaniem... Jest bajka :) Kocham Cię Słonko :*

Gość Lisetka
Jedne mozesz mówić i mozesz sie dogadac, a na innego spojrzysz i on wie co ci odpowiada i to jest to czego oczekuje kobieta.