Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mihr-un-Nisa22

Mężczyzna a żel nawilżający - poradźcie

Polecane posty

Gość Mihr-un-Nisa22

Sprawa wygląda tak: współżyję od niedawna i, niestety, mam problemy z wilgotnością pochwy. A raczej z tym że prawie w ogóle nie jest ona wilgotna wtedy kiedy trzeba ;) (Podejrzewam ze to sprawka tabletek anty, ale to inna bajka). No i żeby się nie męczyć kupiłam żel nawilżający KY. Teraz sedno sprawy: czy jeśli posmaruję nim penisa mojego faceta (no bo przecież siebie od wewnątrz nie będę ;)) to on będzie czuł jakis dyskomfort? I druga kwestia: Czy podczas stosunku on będzie odczuwał jakąś dużą róznicę w związku z tym że to jest żel a nie moje naturalne nawilżenie? Ogólniej rzecz biorąc, czy może mu to przeszkadzać? Jak myślicie? :) Będę wdzięczna za sensowne rady ;)

Gość powinno być ok
polecam Intimel - jest tańszy od KY a równie dobry :)

Gość powinno być ok
żaden dyskomfort - może jedynie pierwszy dotyk żelu - chłodny jest :) - żel jest na bazie wody, daje fajny poślizg. Polecam smarować wejście do pochwy. (a poza wszystkim - nie ma to jak języczek faceta - nic tak dobrze nie nawilża)

Gość Mihr-un-Nisa22
języczek faceta stara sie jak może ;) ale nawet on nie da rady aż tak nawilżyć - taka susza panuje :(

Gość ciorna
zel nawilzajacy nie sprawia mu zadnego dyskomfortu. co jedynie moze mu byc przykro ze nie podnieca cie az tak bardzo zebys byla do konca mokra.... lecz przy zbyt duuzym nawilzeniu moze chlopak nie odczuwac az takiej przyjemnosci... pamietaj zeby uzywac go z umiarem;)

Gość Neo69
Chociaż nie musimy ale używam ze swoją partnerką żelu nawilżającego i jest super. Czasami jest bardzo miło zanurzyc sie w bardzo wilgotnej partnerce. Nawet używanie żelu może być bardzo miłym i podniecającym elementem gry wstępnej np. chłodny żel na sutki - reakcja gwarantowana. Polecam.

Gość Mihr-un-Nisa22
Dzieki Wam :)

Gość Mihr-un-Nisa22
Już nikt się nie wypowie? :(

Uzywamy z mezem, choc nie zawsze, a on to uwielbia, ja tez. Zel jest bez zapachu i bez smaku (Boots UK). Wydaje mi sie, ze mloda kobieta nie powinna miec problemu z nawilzeniem, jesli ma to znaczy, ze albo gra wstepna za krotka (lub brak) albo to sprawa hormonow. Jesli to drugie to nalezy sie udac do lekarza. Problemy z suchoscia pochwy maja kobiety po menopauzie. W mlodym wieku to nie jest normalne.