Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
przeniesienie

co jest jak strzyka w karku jak przekr臋cam?

Polecane posty

[30.01] 09:42 skrzyczasta jakies k艂ykcie sie przemieszczaj膮 czy jak? machn臋 w bok skrzyk, w drugi bok skrzyk. czasami jak jestem spi臋ta i sobie tak zrobie to skrzyk s艂ysz臋, a jak czuje nagle luz to kilka skrzyk贸w naraz jest. Musze co kilka godzin tak ruszac g艂ow膮 by te k艂ykcie sie \"przemiesici艂y i zrobi艂y ten skrzyk\". Czy ktos z was wie co to jest? [30.01] 09:44 sippelsweg obejrzyj sobie Shreka, Osiol tez tak mial Biblia uczy nas kochac. Kamasutra uczy jak..., Pamietaj - lepszy jest napis \"Wstep wzbroniony\" niz \"Wyjscia nie ma\". [30.01] 09:46 skrzyczasta ale tonie jest smieszne, co to jest? to zwyrodnienia w karku czy jak? mi raz lekarz m贸wi艂 ze to te k艂ykcie wchodza na swoje miejsce bo wysz艂y. No ale czemu mi wychodz膮 a innym nie? [30.01] 09:58 sippelsweg kazdy tak ma, jak siedzi w jakiejs niewygodnej pozycji dluzsza chwile. jak Ci to bardzo przeszkadza to idz do ortopedy i sie upewnij, ze to nic strasznego Biblia uczy nas kochac. Kamasutra uczy jak..., Pamietaj - lepszy jest napis \"Wstep wzbroniony\" niz \"Wyjscia nie ma\".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰