Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acdsjcvuiasdgc bh

avon perełki bronzujące

Polecane posty

Gość acdsjcvuiasdgc bh

perelki brazujace z avonu warte sa kupienia?? dobrze prezentuja sie na twarzy ?? bardzo sa ciemne??

Gość fajne są nawet i nie za ciemne
taki pomarańczowy odcień.

sa fajne...bardzo je lubie, w sumie to bardziej niz z orifl. moim zdaniem jednak sa one dosc ciemne...no ale to kwestia gustu

Moim zdaniem beznadziejne, takie pomarańczowe- na dodatek są maleńkie i za swoją cenę jest ich stanowczo za mało.

Gość no nie wiem czy jest ich tak
mało, biorąc pod uwagę, ile dziennie zużywasz (muśnięcie pudrem) to pomysl na ile ci wystarczy:) jak na perełki brązujące to rzeczywiście są zbyt pomarańczowe, ale to kwestia gustu, jednym taki odcień pasuje innym nie.

Gość no nie wiem czy jest ich tak
"muśnięcie pędzlem" miało być:)

Perełki są bardzo fajne tylko proponuję wyjąć te najbardziej czerwone, wtedy kolorem jest super. Biorąc pod uwagę, to że perełkami tylko korygujemy kształt twarzy, a więc nakładamy je (koniecznie pędzlem)na kości policzkowe, linię czoła przy włosach i brodę, wystarczą na baaaaaaardzo długo, nawet do 2 lat!

Właśnie nie wiem, czy wy całą twarz tymi perełkami smarujecie, że dla was są niewydajne? Ja mam je od pół roku i nie widzę znacznej różnicy z czasów przed kupieniem a teraz, zmniejszają się baaardzo, baaardzo powoli. I dla mnie są dobre.

Gość dlaczego wy
z tego co widzę to tylko jadna osoba narzekała, że jest ich za mało.

Znam 2 historie z uzycia kometowanych perełek: 1. Pani brała w rękę 1 z perełek i pocierała sobie nią twarz :/!!! 2. Ta historia jest jeszcze lepsza- otóż pani rozgniatała jedną z perełek, dodawała do niej wodę i... smarowała się tym mazidłem!!! Ale tak to niestety jest, kiedy konsultantka nie poinstruuje klientki jak produkt należy używać. Mam jeszcze jedną historię, chociaż nie związaną z perełkami. Było w Avonie takie serum z witaminą C w kapsułkach, należało odłamać łepek i wycisnąć krem ze środka, natomiast jedna pani łykał owe kapsułki!!! Biedaczka pomyslała pewnie, że to jakiś preparat witaminowy, skoro kapsułki no i z witaminą C! Masakra!

do jasnej cery mogą być za ciemne i zbyt pomarańczowe, tutaj lepsze będą z Oriflame. a co do wydajności, to miałam je ponad 2 lata.