miba 0 Napisano Luty 16, 2007 o mamusiu nie wiem jak mam przezwyciężyć to swoja łakomstwo ... przez ostatni tydzień ciągle za mną łazi cos słodkiego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 Ja nie potrafie gadać do monitora musze mieć poczucie że po drugiej stronie jest drugi człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 a u mnie wsio jedno....!!!!!!!!!! jak pisze to piszę nieraz same dyrdymały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 może suszone morele i śliwki są twarde i słodkie ,można je żuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 już wiem zwalę ten mój nastrój na wiosenne zmęczenie o a nie na moje łakomstwo!!!!!!!!!hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 morele iśliwki owszem żuć można ale są bardzo kaloryczne niestety... ale to nie zły pomysł lepsze to w mini niż czekolada.......!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 HURAAA!!! zadzwonił mój mąz, załatwił mi rowerr st. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 będe mogła troche więcej poćwiczyć ,to dobra wiadomość 2 to zła znajomi zaprosili nas do siebie jutro ,a ja co ani pić ani jeść???/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 teżżżżżżżżżzz mam steper ...........i trochę używam ....ale leń ze mnie... na początek nie szalej bo zakwasów dostaniesz!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 nie no ...pić to chyba możesz ....czy się odzwyczajasz????hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 włściwie ten rowerek to co daje . tylko nózki??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 na pusty żołądek? bez podkładu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 moja sąsiadeczka właśnie wprosiła się na kawusie.... boże pewnie będzie znowu wałkować jakieś przepisy kulinarne a ja nie chcę już myśleć ani gadać z nią o jedzeniu....tym bardziej,że ta chuda jak patyk a żre jak koń i to wszystko zwłaszcza ciasta buuuuuuuuuu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 a przed wyjściem zjedz jakąś kanapkę albo co... nie no my to mamy przerąbane .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 OK zajglądne jeszcze ,wieczorem ide do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 16, 2007 na razie znikam wpadne jak wypijemy tą kawkę,....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 16, 2007 Córka poszłana niemiecki więc moge poklikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 17, 2007 Dzień dobry.pewnie jesteś w pracy. Dziś sobota wszyscy w domu więc będzie tłok przy komputerze. posaram się zaglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 17, 2007 chciałam tylko życzyć miłej soboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 18, 2007 Miba daj znać że żyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 18, 2007 MIBA czy zniknełaś na dobre??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 19, 2007 Widze ,że zniknełaś, mam nadzieje że u Ciebie wszystko OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 19, 2007 miba bede jutro cały dzień w domu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 20, 2007 meg nie bardzo miałam jak pisać miałam ogromne problemy z komputerem -teraz lece do pracy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 20, 2007 Ciesze się że u ciebie wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 20, 2007 wtaj ciesze sie że to tylko kłopoty z komputerem, bo już myślałam że zniknełaś na zawsze. w sobote pofolgowałam sobie i mam wrażenie że mnie przybyło.Ważenie w piątek więc trzeba zacisnąć pasa.Ale w koło same pokusy.dzisiaj już wtorek a mnie cieżko wskoczyć na wytyczone tory. musze więcej pocwiczyć.Od teraz będe nieugięta jeśli będą efekty mała nagroda. Jeszcze nie wiem co , może clacho!!!! Teraz troche popedałuje. będe zaglądać mam włączony komputer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 20, 2007 Koniec pedałowania, nogi bolą....popijam herbatke i czekam na reszte rodziny. Jestem już głodna ale zjem z nimi bo nie będe musiała patrzeć jak jedzą(co jedzą) i pokonywać pokusy.na obiedzie powinnam dzisiaj skączyć ale w pracy pewnie coś skubne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 20, 2007 O mamusiu ...jazda na wariackich papierach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez weekhend mąż składał komputer dla kolegi i musiał go testować a wczoraj następny się nawinął i musiał mu od nowa stawiać system... więc nasz komp. stał w kącie a te obce się testowały..!!!!!!!!! Myśle ze już wystarczy... a z moją dietą ...porażka....tylko 1 kg...buuuuu buuuuu płakać się chce!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meg12 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam o poranku. Własnie wróciłam zpracy ,musiałam coś zjeść bo mnie ssało i ide lulu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach