Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość mama______Oliwii
Się uczepiłyscie głupie baby tej Oliwii, Wiktorii i Julki. Moja córka Oliwia ma 3 latka, poszła w tym roku do przedszkola i w jej grupie jest 1 OLIWIA, 1 JULKA, 1 ADA, 1 IGA, 1 WERONIKA, 1 HANIA, 1 DOMINIKA, 1 MICHASIA. Żadne imie nie powtarza sie dwa razy

Gość mama______Oliwii
aha i nie jestem sklepową... pracujemy z męzem w dużej firmie na dobrych stanowiskach.

Gość 12erty45
mama Olivi nie przejmuj się Olivia imię jak każde inne dużo to jest Monik Ani, Kasi itp tu dobrze ktoś napisał :) """ większa część z was wymienia imiona osób które znacie i są lepsze od was, może to ta lepsza fajniejsza koleżanka z pracy, może to byli partnerzy waszych facetów i kobiet i zazdrość wychodzi może nie lubisz imienia np.Ania bo tak ma na imię dziewczyna twojego byłego ???? a może po prostu też chciała byś mieć na imię np.Olivia, Natasza, Kasia, Basia itp a niestety masz tak na imię że się źle tobie kojarzy ???? żenujące jest pytanie na forum jakie imię ładniejsze jakie brzydsze przecież o gustach się nie dyskutuję ile ludzi tyle opinii !!! ciekawe kiedy się zaczną tematy czyjego dziecka kupka ładniejsza !!!!!!!!! żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua żenua """"

ładne : -franciszek -antonii -ludwik(synek) -miłosz -juliusz -bartosz (mąż) -michalina zuzanna(teraz bym tak nei nazwała ) ale kiedys tak -witkoria - teraz juz też odpada -izabela :) moje wiec mus musi mi sie podobac :P -hanna -nadia (nadzieja) b ladne znaczenie takei sobie , nie zeby odrazu blle a le mało ładne - daniel -damian- -dominik -jakub-kuba (co drugi chłopczyk ju zod 4 lat ) wie c juz sie osłuchalam i mam dosc :) -marek - takie sobie :/ zbyszek - cos strasznego :( -patryk- :ble na raczej nie - małgorzata -aleksandra -barbara natalia -amelia -ewelina -klaudia dżesika :D pamela sandra sabina - nie nie nie no ale sie napisałam :D az sobie musze zapalic - ha ha ha

Gość grremlina
Dla mnie najokropniejsze imię meskie to KACPER, nie wiem, jak ono sie moze komus podobac - ale widać może, bo ich bylo parę lat temu jak nasrał. A z damskich to JUSTYNA, Weronika, Wiktoria, Maja, Lena. To jest oczywiscie subiektywna uwaga, jak i każda dotycząca gustów

Gość vt5rcv ncytfhyhjyjyukukkhj
martyna, andzelika (jak prostytutki), katarzyna, wanda, malgorzata,ewelina szuka kretyna, bleeeeeeeee

Gość dzadzudzi
najbrzydsze imiona, moje typy: meskie: -Alan, Brajan, Kewin i inne tego typu (Majkel, Metju, Kolin.... ta pisownia to tragedia!) -Oliwier, ble - Zenon, Ksawery, Ignacy, Ludwik i tego typu "modne staroswieckie" - Natan - Klaudiusz pare jeszcze by sie znalazlo... a damskie: - Oliwia - Nikola - Dżesika, Dżenifer, Wanessa (jak wyżej) - Władysława, Bronisława, Ludwika.... itp.

Gość menchester united
Mam na imię Alan i sama napewno ,,niuch niuch'' masz najbrzydsze imię i jesteś jak ,,Brzydula' z krainy ułomów'

Gość menchester united
Mam na imię Alan i sama napewno ,,niuch niuch'' masz najbrzydsze imię i jesteś jak ,,Brzydula' z krainy ułomów'

Gość niuch niuch to ŚMIERDZIEL
nIUCH nIUCH to smitsmiftka obrarza moich rodziców a jesli mowa o rodzicach to niuch niuch ich nie ma bo jak by miał to by ich nie ograrzal z noego to świnia Ruska robiona jako kluska.

nIUCH nIUCH to smitsmiftka obrarza moich rodziców a jesli mowa o rodzicach to niuch niuch ich nie ma bo jak by miał to by ich nie ograrzal z noego to świnia Ruska robiona jako kluska.

Gość ifg
Ciekawe imię, kojarzy mi się z piosenkarką :)

Gość ifg

Gość a mi sie PODOBA Sara i
Magdalena, a z męskich --Adrian nie podobają mi się staroświeckie imiona, ale też są tragiczne te "nowoczesne"... Marika ===nawet, nawet...

Gość ifg

Gość x10kica10x
Nicole22 nie nazywaj swojej córki sandra ... nie polubi go , znam przykład np. JA ! ma na imie sandra i mnie to wkurza !! Musze go jak naszybciej zmienic ...

Gość thleah
a mi się Sandra bardzo podoba.. rzecz gustu, dziecko tak samo może byc niezadowolone z Ani jak np. z Sandry

Gość najpiękniejsze imie na świecie
Rozumiem, iż różnym ludziom podobają się różne imiona, niemniej jednak pisanie o obrzydliwości danego imienia może kogoś obrażać lub ranić. Skoro Ci się chuju nie podoba jakies imię to nie nazywaj tak swojego bachora a nie tu siedzisz i sie kurwa pierdolcu podniecasz jakie to brzydkie imie jest! PS.więc nie obrażajcie imienia Klaudia bo jak podejde i zakurwie w jałope!

Gość xronix
z Zenskich : Magdalena , Ania , Ola ,Aneta ,Judyta ,Dominika , Krystyna itd (fuuuuj) z Męskich : Mateusz (niewiem czemu wam sie tak te imie podoba dla mnie jest okropne), Maciek , ksawery, Olek , Piotrek , idt (Fuuu ) Najladniejsze Z Żeńskich : Oliwia , Sylwia , Nikola brzydko ale Nicole ładnie , Monika z męskich : Michał ,Patryk , Rafał -może być , :) POZDRO

Gość TinkiŁinkiLalaPo
Moim zdaniem imię "Mateusz" może być ale osoby które noszą te imię i które znam są za przeproszeniem poje**mi :/ Pierwszy-Pyskuje do ojca,matki,braci i nawet do obcych ludzi :) Drugi-Cieszy się z byle czego np. w podstawówce gdy strzelił gola na "pustą" bramkę darł morde jakby go w dup** ruch***. Trzeci-Gdy usłyszał po raz pierwszy słowo "JP" (nie wiedział co znaczy) powtarzał je później cały czas do kolegów i mówił wiesz co to znaczy gdy ktoś powiedział nie on na to "bo głupi jestes". (choć sam nie wiedział co to znaczy) więcej Mateuszów nie znam. Dobra a teraz w jezyku dzieci neo: mojim zdaniem imnie matełusz mosze byc ale osopy kture noszom te imnie i kture snam som za sorry pojepiami :/ pjerfszy-pyskuje do łojca,matki,braci i nafet to opcyh luci :) druki-cieszy siem z byle czego napszyklat f potstafufce kty stszelil kola na pustom pramke tarł morte jakpy go f du*(^& ruh*&(7 czeci-kty usłyszał po ras pjerfszy slofo jotpe (nie fieciał co to snacz) poftaszal je pusniej caly czas to kolekuf i mufil co to snaczy kty ktus pofiecial nie on na to bo klupi jestes (hoc sam nie fiecial co to snaczy) fjencej mateluszuf nie snam

Gość jfghgueity
Bernard

Gość Marlenka112
Ludzie posłuchajcie przeciesz to nie nasza wina jak rodzice dali nam na imie.. i nikt nie powinien z tego drwć... wiecie że nasz charakter pochodzi od imienia i co z tego że ktoś ma na imie Agata a ktoś inny Teodor.. niczym sie nie rużnimy wszyscy jesteśmy tacy sami bez rużnicy czy ktoś nazywa śię Teodor czy ktoś jest niższego wzrostu..... WSZYSCY JESTEŚMY RUWNI SOBIE!! a kto tego nie pojmuje widocznie jest zbyt przejenty sobom ja nazywam to EGOIZM!!

Gość ja mam brzydkie imie...
dlatego mam swoje pseudo; ] -oczywiście ja im to narzuciłam

Gość gość
Mam na imię Andrzej, a mój syn Jędrzej. Za beznadziejne uważam imiona Denis i Jesica.

Gość gość
Najlepsza powałka jest wówczas, gdy imię pasuje do nazwiska jak pięść do nosa. Przykład - Jessica Kowol. :) Niestety mamy w kraju idiotów którzy w takich zestawieniach nie widzą niczego złego.