Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Co sie wyżywacie ciągle...... Pracuje tak bo chce.....jej sprawa, jej życie......negatywne skutki takowej pracy jak już, to sama przeżyje nie my, więc..... trzeba miec faceta, umiec go zaspokoić, aby gdzies na boki nie latał... I tylko wy jesteście w sumie odpowiedzialne czy pójdzie do prostytutki....jak to sie mówi kobieta powinna byc jak anioł a w łóżku powinna mieć cos z dziwki ;)

Gość do Mannny
chociaż Ty dobrze to postrzegasz, zgadzam się z Tobą, a Ci którzy chwalą kurwę, to albo to samo robią alo sami chodzą na taki sex, żenada

Gość Pen159
Sunlight i kalermo -> krzywdzi siebie i swojego przyszlego faceta, oraz ewentualnie dziecko. Zaden facet nie chce kobiety ktora byla dziwka. Kiedy to wreszcie zrozumiecie 😡

Gość mANNNA
oczywiscie,ze autorka krzywdzi najbardziej siebie.Rozwala sobie psychikę, przytępia wrazliwość. Moze tez krzywdzi rodzinę, a moze nie, jeśli takją wychowala . Krzywdzi niektorych, mlodych zwłaszcza, ludzi - nawet tu, na kafe- daje do zrozumienia , ze to co robi jest ok - oni zaczynaja wierzyc, ze to norma. Dla mnie zlem jest to, ze ona nie zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, ze nie postępuje etycznie.

Gość i matke i ojca
którzy ją wychowali, bo chyba nie byliy z niej dumni

Gość a jak przywlecze jakąś chorobę
to wszystkich klientów zarazi, a oni swoje zony:-o

Gość wiadomo teraz dlaczego
Polki na świecie mają taka opinię

No wlasnie, a to,ze krzywdzi siebie, to juz jej sprawa. A skoro rodzina nie wie o niczym i autorka nie zamierza nigdy powiedziec, to w jaki sposob oni beda cierpiec? Nie bronie tutaj \"szlachetnosci i prawosci\" prostytutek, mowie tylko, ze nie macie prawa jej potepiac i wyzywac. Co to wam daje? I nie wmawiajcie mi, ze ma zly wplyw na czytajacych ten topik, bo chyba kazdy swoj rozum ma.

Gość mamy prawo ją potępiać
no chyba nie sadzisz, że będziemy ją chwalić za to, że jest taka przedsiębiorcza, bo daje dupy. Są pewne granice moralne i gdy ktos je przekroczy, to trudno ta osobę chwalić. Gdyby jeszcze miała inne podejście, ale ona nawet nie rozumie, że jest na dnie. Ona jest typowym przykładem tego, co człowiek może zrobić dla kasy. Niektórzy ciężko pracują dla marnych kilkuset złotych, a ta damulka nadstawia tyłka, żeby (o zgrozo!) założyć w przyszłości nowy burdel (:-o).

Gość ale tu milusio hihiihh
pozdrawiam wszystkich tutaj serdecznie a w szczególności założycielkę topiku :) mam wrażenie, że te " pomarańczki " to jakieś małolaty, po 15-16 lat może mają i ubliżają tobie Catsumi...gratuluję odwagi i pomysłu na topik, dużo wypowiedzi jest obrażającech, ciekawe dlaczego? żadnego poszanowania ani zrozumienia, lepiej być zacofaną sklepikarą za 600 zł lub bezrobotnym ( proszę bez urazy ale sami się o to prosicie ) i zazdrościć lepiej zarabiającym, ***narzekać to polska domena***!!! Catsumi ma poziom i to widać ...w porównaniu do tutaj obecnych i nieobecnych...zgryźliwych i zaściankowych polaczków, którzy potrafią tylko dokuczyć i uprzykrzyć życie nawet kobiecie do towarzystwa...a MOHEROWYM BETEROM mówię NIE!!! pozdrawiam serdecznie i powodzenia w założeniu swojego klubu...🌻

Gość do ale tu milusio hiheiiehehe
chyba jesteś kolezanką Casumi, albo tez to samo robisz. Przepraszam, o jakim poziomie mówisz? Myslę, że lepiej byc bezrobotnym lub pracowac za 600 zł niż sprzedawać się dla wszystkich po kolei. A Ty myslisz inaczej???? Może masz 16 lat i nie ukończyłaś podstawówki, bo niektórzy mają wyższe aspiracje niż zostanie szmatą. Skoro dla ciebie bycie szmatą, to takie chwalebne zajęcie, to zyczę Ci wszystkiego najlepszego na autostradzie A4. :-o

do śmiesznego anonima, niee nie jestem jej koleżanką ...naucz się czytać rozumiejąc tekst...... dziękuję za pozdrowienia i z całą wzajemnością Gwiazdo :)

Gość niuniusia20
jezu jak można zazdrościc poziomu kobiecie która się sprzedaje?wole byc bezrobotna i umierać z głodu niż sprzedawać swoje ciało!!Bezmózgowce!

Gość wstarczy byc normalnym
człowiekiem, a nie mocherowym beretem, by wiedzieć co jest dobre a co złe. Obciaganie kutasów i dawanie tyłka dla wszystkich chodzacych "nieszczęść" tego świata jakby nie patrzeć nie jest zaszczytnym zajęciem. No, ale jak się nic nie osiągnęło, to całkiem dobrze, że dziewczyna potrafi chociaż nadstawiac tyłka, bo to trzeba się przeciez pochylic i zdjąc majtki...

Gość mANNNA
Bylam kiedys z mężem na Patpongu w Bangkoku ( dla niewtajemniczonych - najwieksza dzielnica prostytutek na swiecie), z czystej ciekawosci, w koncu znane miejsce. W klubie( jednym z lepszych) na scenie sliczne młodziutkie gole dziewczyny dawaly przedstawienie - coś miedzy cyrkiem a zabiegiem ginekologicznym, naprawde ciezka, obrzydliwa robota, ekwilibrystyka wręcz, okropne, od samego patrzenia bolało, przy tym dla tzw normalnych facetow raczej aseksualne, bo podane na tacy. Myślę, ze to byly naprawde bardzo biedne dziewczyny, ktore nie mialy innej możliwosci utrzymania się One tak strasznie chcialy, zeby ktoryś z facetow poszedl z nimi na zaplecze, przymilaly sie,ocierały, a faceci, zwlaszcza mlodzi, przysypiali i patrzyli na nie beznamiętnie jak na papugi w zoo. W koncu jakis podpity stary, brzuchaty, obleśny Niemiec beknąl po piwie, wybelkotał coś po szkopsku i poszedl z taką zjawiskowo sliczną panienką... Potwornie smutny widok, beznadziejne upodlenie. Niby biznesmen... niemiecki... Ale tam dziewczyny naprawde nie maja z czego zyc...

Gość do ale tu milusio hiheiiehehe
ja Gwiazdą nie jestem, ale Ty na pewno na autostradzie A4 Gwiazdą zostaniesz, życzę Ci tego najmocniej, hihihi :-) W końcu lepiej dupy dawac niż za 600 zł sprzedać w sklepie, :-( hihihi

Gość GyN
ale tu milusio hihiihh - 15 lat to chyba ty masz :o wiekszy szacunek to ja mam do ludzi czyszczacych kible, niz to dziwki. A ponizanie sklepikarzy jest w ogole nie na miejscu. Ale rozumiem, jak ktos jest mniej inteligentny, to tylko duupą mozna zarabiac, bo nawet do sklepu sie nie nadaje, bo przeciez trzeba wydac reszte 🖐️

Gość do GyN
ja również mam większy szacunek do sprządających ubikacje, ulicę, itp., ale do dziwek nigdy go nie bedę mieć. One same do siebie nie mają szacunku i dają dupy za talerz zupy

Gość niuniusia20
po prostu szok co się dzieje na tym świecie.Nie można popierać i pochwalać zachowania kobiet sprzedających swoje ciało.To jest coś najcenniejszego na świecie.Kasa ogarneła tym światem że się we łbach poprzewracało:O już nie wiecie co dobre a co złe:o

tak tak ...tylko nie rozumiem dlaczego potępiacie prostytutki? za to, że lepiej obsługują naszych mężow i partnerów? no pewnie, ZAZDROŚĆ, normalka ale po co się wyżywać, idź do takiego klubu i powiedz tym kobietom to prosto w oczy, to wyśmieją ciebie i innych potępiających, cała Polska chodzi do burdeli i nikt tego nie zmieni i nic...zaczynając od polityków a kończąc na księżulkach...jakie to potoczne słowo " dawać dupy " szkoda mi was, albo, że ktoś się szmaci...to jest obrażające człowieka a prostytutka to też człowiek, zauważyłam, że jak komuś się powodzi albo ma więcej kasy to albo pewnie ukradł albo dupy daje, polska mentalność, ŻAL MI WAS, TYCH, KTÓRZY TAK BEZ ŻADNEGO SZACUNKU DO INNEGO CZŁOWIEKA ODWAŻNI SĄ ANINIMOWO!!! hmmm "lepiej być bezrobotnym i zdychać z głodu" - powodzenia ...i właśnie my podatnicy utrzymujemy takie przymioty społeczeństwa... Pozdrawiam serdecznie wszytkich tu obecnych 👄

Jakie to KURWA typowe. Jak ktos mowi o dziwce, ze jest... dziwką, to odrazu porownuje sie go do moherowych beretow. To sama idz szmato jebana dawac dupy, jak ci sie w sklepie za 600 zl nie chce pracowac. Ludzie po studiach ida na staz, za jebane 400zl, bez placonego ZUS-u. Skoro dla ciebie sklepikara, ktora pracuje za 600 zl jest zacofana, to ciekawe co powiesz o tych absolwentach.

Gość jeśli Ty masz szacunek do
P R O S T Y T U T E K to masz zryty beret i tyle, jestes chora i nienormalna!!!!!!!!

Gość niuniusia20
lepiej nie utrzymywać tylko kazać wszystkim dupy dawać! a co powiesz na temat zmuszania kobiet do prostytucji?tez popierasz?przecież ci goscie zaraboaja na zycie... lepiej tak niz w sklepie brawo za inteligencje i podejscie do życia..

Gość szacunek to ma się do tych osó
b, które coś osiagneły w zyciu, a nie zdejmuja stringi

Gość ehhh barany jesteście
zacznijcie się szanować nawzajem

\"prostytutka to też człowiek\" Tylko z nazwy. \"zauważyłam, że jak komuś się powodzi albo ma więcej kasy to albo pewnie ukradł albo d**y daje\" a co robi dziwka? Nie daje czasem dupy? Moze o czyms nie wiem? \"BEZ ŻADNEGO SZACUNKU DO INNEGO CZŁOWIEK\" Nie mam szacunku do kogos, kto sam siebie nie szanuje.

Gość mANNNA
chcialam zaznaczyc , ze wiekszosc prostytutek w Polsce podatkow nie placi... ale tu milusio - mów w imieniu swoich partnerow, nie w naszych, ja akurat takiego problemu nie mam. Cala Polska do burdeli nie chodzi, na szczęscie.

Gość do ale tu milusio hihiihh
szkoda mi Cię dziewczyno, bo tepa jesteś niemiłosiernie, pewnie też myslisz dupa, a nie głową, współczuję twoim rodzicom, o ile ich masz, że nie nauczyli Cię tego czym jest "szacunek", bo pewnie dla Ciebie autorytetami są prostytutki.!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda mi moich słów i mojego czasu na was, bo i tak krakać będziecie jak te wrony, szkoda mi was, zaczynacie mi ubliżać a to świadczy właśnie o waszym poziomie, brak jakichkolwiek argumentów a wyzywać potraficie...żegnam ozięble... POZDRAWIAM CATSUMI

Gość milusia a Ty ze swoim partnere
m chodzisz dotego burdelu???