Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość czy miałas ksiedza

w holandii, która jest krajem bardzo rozwiniętym prostytucja jest legalna, tak samo jaki marihuana oraz eutanazja.... a polska-gdy ktoś próbuje przełamać tamaty tabu od razu jest wytykany palcem. To jest zacofanie....

paćka - a sama sie kurwisz? Nie? To zacznij, bedziesz kolejna osoba, ktora przelamie tematy tabu :| I dla twojej informacji, z Holandii ucieka coraz wiecej rdzennych mieszkancow. Do tego wlasnie prowadzi legalizacja wszystkiego, co sie da. Dla normalnych ludzi, tam sie mieszkac nie da.

Gość ja facet
własnie - czy miałaś księdza ?

Gość Emc2
Conajmniej 2-3 klientow dziennie? Zalozmy, ze pracujesz rok, wiec lacznie wydyma cie 730-1095 facetow. Pewnie po kilku miesiacach cipe bedziesz miala/masz rozjechana jak autostrada. Mam nadzieje, ze nie myslisz o tym, zeby kiedys zwiazas sie z kims na stale?

Gość Emc2
Ja pierdole, 1000 facetow :/ To jest kurwa nie do pomyslenia. Mozna zaakceptowac 2-3 partnerow seksualnych u swojej kobiety, ale nie 1000!! Straszne :|

Gość a politykow samoobrony mialas

Gość ale w Holandii
prostytutki przynajmniej placa podatki i sa pod kontrolą lekarska a tu strach myslec, co mozna rozumiec pod hasłem "ekskluzywny klub". Wysyp HIVa i brudne pieniadze, nie czarujmy się

Gość Do Emc2
ale pomysl jaka satysfakcja ,jak ci powie,ze jstes lepszy od 1000! Inna rzecz ,ze do burdelu chodza raczej nieudacznicy, wiec nie takie to trudne zablysnąc

social engineering ćwicze. ty niedobra, zła, zła, zepsuta do szpiku kości dziewczynko :-)

Gość amazing ty
catsumi, a czy bawisz sie w fisting?

Gość jesli odpowiesz. pytam
czy masz obowiazek badan lekarskich i jak czesto? w jakim wieku chcesz skonczyc uprawianie tego zawodu? czy twoja rodzina wie o tym, co robisz, a jezeli tak, to jaki ma do tego stosunek? czy twoja mama miala podone sklonnosc?i czy twoja rodzina byla szczesliwa/pelna/ rozbita/czy byly w niej problemy? czy byłas molestowana w dzicinstwie? czy masz jakies hobby ( np sport itd), co robisz w czasie wolnym od pracy? czy masz wielu przyjaciól/kolegów ,z jakich srodowisk , czy wiedza, czym sie zajmujesz?

Gość tak fajnie zapowiadal sie ten
topic a wy to wszystko zepsuliscie..ona miala odpowaidac na nasze pytania a nie wysluchiwac oskarżeń

Gość a ja sie pytam
co Ty chcesz się dowiedziec od dziwki???????? jak dupy daje? ile osob ją wydymało i po mordzie wytrzepało??? please:-o

Gość fakt.........
zamknijcie sie ludzie, mnie tez ciekawi jak wyglada taka praca, jak ktoś nie jest zainteresowany nie musi wchodzić

Gość dość tych ochłapów
Catsumi, a ja mam pytanie z innej beczki, ale nie chcę sobie krwi psuć tym całym syfem który tu niektórzy wpisują- ludzie jesteście beznadziejni, spieprzyliście cały temat. Masz jakiegoś maila? /przynajmniej tymczasowego/

Gość hmmmm.........................
2-3 klientów to okolo 120 zł od goscia, dalej mi to zalatuje tirowką a nie luxusową dziwką

Gość trzy stawy
witaj katsumi, zaitrygowałaś mnie, nie jestes głupiwa, wulgarna, piszesz porawnie. Studiujesz w Katowicach? Czuję, że jesteś studentką.

Gość przecież pisała
że jest studentką.....

Gość trzy stawy
Ale ja czytac nie umiem, wiec nie wiem, czy to napisala :(

Gość bynajmniej jest

Gość i gdzie te odpowiedzi

Gość catsumi wróć
dlaczego już nie piszesz?chodzi o te chamskie teksty??miałam nadzieję że nie bierzesz sobie ich do serca :( jak zwykle prymitywy popsuły cały topic :o

Prymitywy? Ludzi, ktorzy nazywaja rzeczy po imieniu, nazwysz prymitywami? A moze dla ciebie ona nie zasluguje na miano dziwki?

Gość catsumi wróć
prymitywami nazywam ludzi,którzy wchodzą na topic nie mając nic do powiedzenia,potrafią tylko wyzywać i obrażać uważam że autorka nie zasługuje na miano dziwki,a prostytutki(sama siebie tak nazwała w temacie topicu),przyznaj,chyba lepiej brzmi?mniej obraźliwie,prawda? poza tym w temacie jest "odpowiem na wszystkie pytania" a nie "zniosę wszystkie obelgi":o chyba nie po to założyła topic by wysłuchiwać wyzwisk,chciała normalnie porozmawiać,nikogo nigdy nie obrażała,nawet tych którzy ja wyzywali! wchodzili na topic tylko po to by ją obrażac,a chyba nie o to w tym topicu chodziło :(

Gość Joe221
Prostytutki to najbardziej niemiłe kobiety , zaliczyło ich tylu facetów że każdy normalny brzydził by sie dotknąć takiej zdziry ,kładą sie na nich i menele ,i stare pryki ,i ludzie z chorobami typu zółtaczka i zaplute pijaczki i kazdy kto zapłaci bardzo cięzki kawałek chleba ,najbardziej wysmiewany "zawód" ,najbardziej upadlający dla kobiety bo wiadomo jak sie taktuje koorwy - to jest margines społeczny żeby zostac prostytutką to trzeba mieć albo zryte dzieciństwo i pataolgiczną rodzine albo zryta psychike bo w tym zawodzie normalnych nie ma! http://www.odloty.pl/cd/product_info_popup.php/products_id/3893

Gość asiaaaa23456
catsumi jak wygladasz???????? jestes ladna???????