Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość catsumi wróć
no i pojawił się kolejny osobnik, który zgodnie z przesłaniem topicu chciał zadać catsumi jakieś pytanie i z nią normalnie porozmawiac :o LUDZIE NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!! jeśli macie jakieś pytanie,chcecie pogadac ,zaznaczam -kulturalnie-WCHODZCIE! a jeśli chcecie tylko poubliżać ,to poszukajcie jakiegoś innego topicu!!!!

Gość catsumi wróć
catsumi czekamy na Ciebie :)

Gość Dużo Starszy
Catsumi - wiesz to i owo o tej najstarszej profesji, niedługo skończysz studia... Może spróbowała byś poprowadzić profesjonalne kursy dla adeptek - Agentek baaardzo towarzyskich, Euro - gejszy, Call Girls, specjalnych asystentek zarzadu itp. Spróbuj wymyśleć... program zajęć. Ja wyobrażam sobie: Języki Obce (francuski obowiązkowy;-) oraz: Seksuologia Stosowana, Psychologia z elementami psychiatrii, Taniec, Moda i Wizaż, Samoobrona, Ekonomia... Wszystko wykładane przez panie z tytułami naukowymi i... praktyką w zawodzie! Wiesz, że takie są! Oczywiście - praktyki w każdy weekend oraz w czasie przerwy semestralnej i wakacji (zagraniczne dla chętnych) Czesne wysokie, ale dziewczyny stać i szefowie może dołożą, żeby wykazać "koszta szkolenia" Może więc nie elegancki burdelik, a ekskluzywna szkółka z internatem, Catsumi?

Jestem z powrotem :p Szczerze mowiąc, w ogóle nie zwracam uwagi na wszystkie wyzwiska, jak to nazwałaś prymitywów; powtarzałam juz to nie raz: WYZYWANIE POZOSTAWIAM TYM, KTÓRZY NIE MAJĄ JUŻ ŻADNYCH ARGUMENTÓW.....:o lepiej będzie, jak wymyślicie jakiś sensowny \"atak\" /ale nie takie powielane tysiące razy, typu: masz xxx faccetów, co powiesz dzieciom itd.,itp./aniżeli będziecie mnie wyzywać: ty kurvo:p

nie miałam księdza/ chyba..... nie prauję codziennie-w miesiącu ok. 2 tyg, nie chcę mi sie przeliczać, ile w sumie jest tych klientów, bo za bardzo mnie to nie obchodzi....:o ----> emc2 \"cipy\" jak to ładnie ujęłaś/ująłeś nie mam tak bardzo rozjechanej, jak sobie wyobrażasz. Używam czegoś takiego jak kulki Gejszy, do ćwiczeń mięśni. Mało wiesz na ten temat. Proponuje się doedukować :p Zaskoczę cię-owszem, mam zamiar związać się z kimś na stałe, zapwne z jednym z moich stałych klientów :p miałam radnego z samoobrony. również jestm pod stałą kontrolą lekarską, 1x na 2 miesiące rutynowe badania. nie jestem dziewicą :o kilka razy próbowałam fistingu, przyjemna sprawa :-) co do badań -j.w , za jakiś rok, może 1,5 dam sobie spokój rodzina nie wie. jest za granicą; moja mama nie miała takowych skłonności(czemu tak to nazwałeś/aś??). Jest psychologiem, a mój tato inżynieem budowlanym. Mieszkają we Francji. Nie byłam molestowana. W czasie wolnym od pracy-squash, snowboard, kino, języki obce, podróże. Nie mam wielu znajomych; nie wiedzą o moim zajęciu. mam maila. więcej pytań nie doczytałam, a jezeli jakieś umknęły mej uwadze=przepraszam i proszę o ponowne zadanie pytanka. pozdrawiam.....WSZYSTKICH :p

Gość a ja mam takie pytanie
Jak zadowalasz facetów- napewno masz jakies swoje sposoby. podziel sie prosze,moze opisz jakas sytuacje.. ps.jak uzywać tych kulek? -bo na tylu forach jest to pytanie,ale odpowiedzi są mało profesjonalne..

aha....czy jestem ładna...tak, podobno nawet bardzo :-D Mam ciemne długie włosy, ciemne oczy, pełne usta, ładny nosek, czysta cera, pieprzyk koło ust, opalona, wysoka, smukła.

nie mam żadnych cudownych sposobów. W łóżku nie uznaję wsytdu, jestem pewna siebie, po prostu. Wkładam kulki i zaciskam mięśnie tak, aby nie pozwolić im \"wyjść\" gdy pociągam za sznureczek.

Gość a ja mam takie pytanie
no nareszcie jakies konkrety!

Gość z opisu jestes
bardzo ładna - a nie masz czasem takiej fotki z zaczernioną, zastawioną twarzą by móc Cie zobaczyć? Nie musi być negliż. Bardzo chętnie bym zajrzał do Katowic dla takiej kocicy :)

Gość to ja też spyytamok
-ile miałas lat jak stracilas dziewctwo? -czy w klubie sa jakies mile dziewczyny z ktorymi masz dobry kontakt?jest mila atmosfera?czy raczej "walka" o klienta,konkurencja? -gdy przychodzi nowy klient to w jaki sposób wybiera z kim chce się ze tak powiem"zabawic"?widzi was wszystkie i wybiera,czy jak? -gdy juz klient wchodzi do pokoju to jak to sie "standardowo"odbywa?rozmowa,rozbieranie i do rzeczy?a jak Ty w ogóle jestes ubrana?w bieliznie?szlafroku?naga? -pieniądze dostajesz do reki czy bierze szefostwo?i płaci sie z góry czy po?

Gość to ja też spyytamok
moj nick miał brzmiec "to ja tez spytam,ok?"ale mi oczywiscie ucieło :o

a czy zdażyło Ci sie w czasie pracy osiągnąć orgazm? jeżeli tak to w jakich okolicznościach?

Gość hy5673
a czy wszystkie dziewczyny sa takie ladne jak Ty ( tam gdzie pracujesz) czy niekoniecznie...

Gość emc2
"Zaskoczę cię-owszem, mam zamiar związać się z kimś na stałe, zapwne z jednym z moich stałych klientów" polska wersja pretty woman? ;) Przynajmniej nie zranisz goscia, bo bedzie wiedzial, z kim sie wiaze. "kilka razy próbowałam fistingu" no wybacz, ale do fistingu badz, co badz, cipa musi byc rozjechana, bo niby jak mozna wlozyc "tam" reke? "Mieszkają we Francji." A no wlasnie. Kariera, kariera, a zapomnialo sie o dziecku. A teraz są rezultaty.

Gość prezenterka
Catsumi powtarzam pytania ze strony 7: Jak powszechnie wiadomo prostytucja to zajecie na ktore gotowy jest tylko bardzo niewielki procent populacji. Jest duzo roznych teorii i badan dlaczego tak jest. Wedlug badan u prostytutek jest wysoka korelacja decyzji o wejsciu w ta dziedzine z nastepujacymi czynnikami: patologiczna/rozbita rodzina z bardzo zlym obrazem ojca, molestowanie/gwalt w dziecinstwie/mlodym wieku, zetkniecie sie ze wzorcem prostytucji we wczesnej mlodosci, ogromny zawod uczuciowy w okresie dojrzewania, nawiazanie zwiazku uczuciowego z osobnikiem ktory okazal sie sutenerem. Czy z takim czynnikiem sie zetknelas?

nie założyłam tego tematu, aby rozpowszechniać moją osobę i robić sobie reklamę, dlatego nie będę wklejała fotki :-) jak starciłam cnotę miałam lat 18. W klubie są bardzo faje dziewczyny i nie ma czegość takiego, jak rywalizacja :-) zgrany zespół. Gdy pychodzi nowy klient to po prostu patrzy, bo część z nas w tym momencie tańczy na rurze, a część siedzi za barem....oczy szeroko otwarte. Co się odbywa w pokoju zależy od rodzaju klenta-jedni najpierw rozmawiają, inni od razu przystępuję do działania.Strój jest różny; czasami tylko bielizna, ale zazwyczaj szpilki,skąpe szorty i np. koronowa bluzka bez stanika. Nie chodzimy ciągle w tych samych rzeczach :) Pieniądze bierze szefostwo....płaci się z góry, a jak si e przedłuży, to się dopłaca. Zdarzyło mi sie w czasie pracy osiągnąć orgazm, okoliczności były standardowe, tj.po prostu dobry seks.... uroda jest bardzo względna, jedni wolą czarne, inni rude. de gustibus non est disputandum...... :) do fistingu cipa nie musi być rozjechana, tylko co najmniej bardzo dobrze nawilżona i podniecona....:o do rękinie doszlam, tylko do dłoni...też zresztą nie całej. nie miałam patologicznej rodziny,ani rozbitej,obraz mojgo ojca jest bardzo pozytywny,nie byłam molestowana,gwałcona, nie miałm kontaktu z prostytucją w młodym wieku,zawód uczuciowy.....hmmm nie pamiętam, czegoś takiego, nie byłam w związku z sutenerem...

jak fajnie że się znowu pojawiłaś :) ponawiam swoje pytanie...czy możesz opisać swój poprzedni dzień/noc w pracy?tzn co po kolei robiłaś, jakich miałaś klientów no i wogóle,jak to sie wszystko odbywało. a drugie pytanie jest takie, czy były u Ciebie pary pragnące uprawiać sex w trójkącie? jeśli tak to opisz proszę jak to się wszystko odbywało, tzn. czy tylko ty sie kochalas z kobieta a mężczyzna patrzył, czy inaczej....

moja ostatnia noc w pracy....to był wieczór kawalerski. Pewien pan, ok. 30 lat miał się żenić, a koledzy zafundowali mu...prezencik. Wynajęłi cały lokal, stać ich było bo było ich chyba ze 35.... Pan X który miał się żenić, był na początku nieco speszony, ale po tym jak zatanczyłyśmy dla niego, a potem przewiązałyśmy mu oczy opaską i zaczęłyśmy się z nim zabawiać, trochę się rozbrykał....nie ukrywam, że alkohol również zrobił swoje. Całą noc pośwęciłyśmy tej fecie. Impreza zamnkięta. Bardzo mili chłopcy. Podotykali, pojęczali, się pokochali i na tym koniec...dla nich. A pan młody wziął 3 kobiety do pokoju; tam odbyła się najpierw wspólna kąpiel, a potem igraszki w saunie.... :-D to chyba tyle. P.S pilnować swoich chłopców i nie pozwalać na wieczory kawalerskie, bo bardzo często kończą się w....łóżku z inną kobietą :p trójkąty się zdarzają, i zazwyczaj wszyscy są w akcji....ewentualnie koleś patrzy i się podnieca, a dziewczyny sie ajmują sobą. Mialam okazję uprawiać seks z 2 mężczyznami...i to było mniam....

Gość a zdarzaja
ci sie czesto faceci w wieku 22-25lat?? tacy ktorzy mnaja dziewczyny albo narzeczone ale nie zony??

no a jeśli już jest powiedzmy ten trójkąt i facet kocha się na zmianę z Toba i swoją kobietą...to od kogo przeważnie zaczyna? od niej, czy od ciebie?

często, aczkolwiek najczęstszą grupą są panowie ok. 30 roku życia... zazwyczaj ja zaczynam od kobiety....potem dochodzi mężczyzna, gdy juz jest w pełni podniecony od bodźców wzrokowych, zazwyczaj( trochę mylne określenie \"zazwyczaj\", bo takie coś nie trafia się tak często, no ale...) kocha się najpierw ze mną, a kończyć chce w swojej kobiecie

słyszałam kiedyś taką opinię, że jeśli facet kochający się w trójkącie zaczyna najpierw od prostytutki to znaczy że nie jest nic wart...co o tym myslisz?

mi to się wydaje, że lepsze jest zaczęcie od prostytutki i skończeniu we własnej kobiety, niż zaczęcie od wlasnej kobiety i skończeniu w prostytutce....poz tym odnoszę wrażenie, że dla mężczyzn często prostytutka bywa wyzwaniem-znacza większość chce doprowadzić ją do orgazmu; jakby to był test męskości :o może wiesz, sprawdzają się; postytutka jest obiektywna, a dziewczyna zawsze będzie mówiła,że jest jej cudownie, będzie jęczała, wzdychała et cetera....

Gość Martyna2006
Tez byłam kiedys prostytutka tak jak ty. teraz jestem juz pare lat po studiach, znam dobrze 2 języki obce i mam dobra pracę. Czasem wpominam te zwariowane czasy, ale czasem boje się że kiedys ktos mnie rozpozna i narobi mi lipy

Gość wykałaczka
I co z tego, ze znasz dwa jezyki obce? Nadal pozostajesz dziwka :o

Gość Martyna2006
bo to było miasto w poblizu mojego miejsca zamieszkania. byłam młoda, głupia i żądna wrażeń. Teraz jednak myslę, że to było tak dawno temu (ok.6 lat) że nikt mnie raczej nie rozpozna.