Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość Passss
No... ja jestem chyba normalny... ale zadna kobita tego u mnie nie zauwazyla :P I mam nadzieje, ze cos sie niedlugo zmieni :) o 180st moze byc, byle tylko nie zmienilo sie o 360 :D

Gość oj cennego
może spróbuj zauważyć Ją?:)

Gość oj cennego
nie, nie jestem

kur, ucieło. No to widzisz, każdy facet chce kobiety dziewicy, a już na pewno prawiczek. Więc \"woleć\", to ty sobie możesz, tylko czy prawiczek bedzie wolał ciebie od dziewicy?

Gość oj cennego
nie pisz każdy, bo to z założenia nie jest prawda. A ja pisałam o "wyuzdanej dziewicy". A co do dziewictwa, to jest to coś, czego nie warto tracić byle jak i z byle kim.

Gość niuniusia20
Boże jak ty spojrzysz kiedyś w oczy mężowi, dzieciom?? Co im powiesz?Wasza mama zarabiała kase sypiając z mężczyznami??Co to za różnica czy kochasz się za 200 zł czy za 2000zł - tak czy sprzedajesz swoje ciało, to co w nim najpiękniejsze obcym facetom.Czemu tak sie dzieje na świecie.Przecież seks to jest dowód miłości a nie dawanie rozkoszy za kase.ja p.i.e.r.d.o.l.e nie moge tego znieść jak można tak robić.Jak będziesz starszą panią bedziesz mogła znieść że kiedyś twoje ciało mógł mieć każdy?Zastanów się co robisz?Pomyśl o swojej przyszłości, o rodzinie którą kiedy chcesz załozyć.Zastanów się czy za 20-30 lat będziesz mogła spojrzeć sobie w oczy.

Gość oj cennego
nie jestem krową czy koniem żeby mnie oceniać jak na targu. Jeśli to będzie dla niego najważniejsze i jedyne kryterium to coś tu jest nie tak. Myślę, że istnieją ważniejsze "kryteria wyboru". Oczywiście znajdą się tacy, którzy się ze mnąnie zgodzą. Ale akurat ja nie muszę zgadzać się z nimi:)

Nie chodzi o jedyne kreterium, ale jedno z wazniejszych. Bo jak kobieta nie jestes dziwicą, to kto wie, co robila wczesniej? Moze zajmowala sie tym samym, czym autorka? Albo byla dyskotekową lalunią, którą co tydzien posuwal inny facet? Pewnosci nigdy nie ma. A jaki facet chce miec szmate? Prawiczek tym bardziej chce miec dziewice, bo sam jest \"czysty\".

Gość ich
A kto ci powiedzail ze sex powinien isc w parze z miloscia? A co to jest milosc? Wszyscy placimy za sex ,jedni gotowka a inni placa za mieszkanie ,za jedzenie kupuja prezenty ,ciuchy itp to tez jest zaplata ,wiec nie mowcie ,ze w domu macie sex za darmo

Gość oj cennego
to jest właśnie różnica pomiędzy wyżyciem się a miłością. Ja oddałam dziewictwo kochanemu mężczyźnie nie sugerując się tym, że nie jest prawiczkiem. Poprostu kochałam. Co więcej powiem, że nie każdy facet chce mieć dziewicę. Jako nie-dziewica miałam propozycję seksu od chłopaka, dla którego byłabym pierwszą. A tak z ciekawości. Jesteś prawiczkiem?

Gość oj cennego
do ich - nie podoba mi się Twój sposób myślenia:( Co nie znaczy, że w niektórych przypadkach jest prawdziwy:( chyba jestem idealistką:( trudno :P

Gość Ferguson____
Zgadzam sie z wypowiedzia ich. Najpierw kwiaty, kolacje w restauracjach, taksowki, inne bajery. Nie dosc, ze wiecej sie wydaje pieniedzy, to dluzej trzeba czekac na wynagrodzenie ;)

Gość oj cennego
nigdy nie nadwyrężałam portfela mojego faceta. Więc nie zawsze się sprawdza.

Gość Ferguson____
Ale lubisz dostawac kwiaty i chodzic na kolacje na miasto? ;)

Gość oj cennego
nie byłam zasypywana kwiatami:P jeśli gdzieś wychodziłam (a rzadko, oj rzadko) to płaciłam za siebie co Ty na to?

Gość mylisz wyzwolenie
oj cennego - nadal chcesz prawiczka? Całkiem fajna się wydajesz :)

Gość a mnie ciarki przeszly
jak przeczytalam, jak ona np ssie jadra obcym facetom. Na sama mysl chce mi sie rzygac, wam nie? Zeby mi nie wiem jakie pieniadze dawali...buuue... 22 do 60 lat i kazdy kto zechce. No wyobrazcie sobie przychodzi do was 60letni łysy brzuchaty sąsiad , no i co ,ze włozy garnitur , umyje sie pod prysznicem i duzo zaplaci? Do tego trzeba miec porąbana psychike, to nie moze byc tylko żądza kasy. Dorabiacie ideologie, intelekt? No przeciez widac, ze prosta dziewczyna , chocby po tymn jak uzywa słowa "bynajmniej" , co juz jest szczytem obciachu. Tyle,ze nie wstawia wulgarnych slow, pewno w jak pisze w "clubie" (kolejny obciach) przeszla szkolenie i ma zakazane. Mam wrazenie ,ze dla niej awansem jest spotkanie w lozku z lekarzem czy prawnikiem, bo jako normalna dziewczyna nie mialaby szans... Nie jest to rowniez zawod, bo jak pisal ktos - gdzie podatki, gdzie szkola. Odchylenie psychiczne , brak wyobrazni i uczuc wyzszych - ale jej z tym dobrze, jej klientom tez. nie moja broszka ja umoralniac - tylko dygresję robię.

Gość Ferguson____
Jak nie kwiatami, to czym? ;) Oj dobra, moze jestes jedna z nielicznych dziewczyn, na ktore malo sie wydaje kasy, ale wiekszosc z Was ciagnie pieniadze jak odkurzacz.

Gość ich
oj cennego niestety takie jest zycie ,nic ale to nic nie jest za darmo a ty z twoim idealizmem daleko nie zajdziesz ,przyjdzie czas ze bedziesz myslala tak jak i ja ,prawdopodobnie nie ominie cie to ja mam za duzo doswiadczenia w tych sprawach zeb inaczej na to patrzec tez bylem kiedys idealista i to jakim

Gość oj cennego
niczym:) poprostu wystarczyło mi, że byliśmy razem. Mieliśmy tańsze rozrywki. Zresztą często ja służyłam za "taksówkę" i jakoś nie liczyłam pieniędzy. i nie jestem jakimś super wyjątkiem ale jednak wyjątkowa jestem;)

Gość oj cennego
ich - nie znasz moich doświadczeń trochę doświadczyłam ale nie stałam się cyniczna tylko uświadomiona i mimo wszystko wierzę może dlatego, że mam przykład w rodzicach.

Gość Ferguson____
A mi sie jednak zdaje, ze jestes wyjatkiem. Albo ja pechowo trafialem. 🖐️

Gość oj cennego
mylisz wyzwolenie to że ktoś jest prawiczkiem nie znaczy, że od razu pójdę z nim do łóżka nie oceniam jak konie na targu:P

Gość oj cennego
Ferguson - stawiam na jedno i drugie:P powodzenia:)

Gość mylisz wyzwolenie
a czy ja pisałem, że chce się z Tobą przespać od razu? :)

Gość oj cennego
a czego chcesz?

A ja nie potępiam jej ani nie pochwalam. Żyje tak jak chce i bedzie ponosić wszystkie tego konsekwencje, zarówno te dobre i te złe. A odnośnie prawiczków - nie ma co się tak tym przejmować chłopaki. Dla mnie nawet 30 letni jest ok, jeśli jest dobrym człowiekiem. To naprawdę nie ma takiego znaczenia.