Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość niuniusia20
po prostu moze jakas tam mala iskieerka zapaliła się w twoim "mózgu" ze myślisz inaczej niż NORMALNI ludzie i czas cos z tym zrobic?

Gość to świadczy o naszym poziomie
to fakt, o twoim nie wspomnę, bo Ty nawet nie wiesz co to jest "człowiek na poziomie". Czy ten twój "poziom" znajduje się w obbycie lub pchwie???? bo na to wychodzi...

Gość ten topic....
nie jest zatytułowany "co sądzicie o prostytutkach", więc Wasze komentarze nie są na miejscu. Nikt Was nie pyta o zdanie, nie podoba Wam się? to po co tu wogóle wchodzcie? Zeby uprzykszyć komuś zycie? zdeptać kogoś z błotem? uważacie sie za idealnych? ile w was nienawiści i obłudy...

Gość LATTAK
A co ma zrobic facet ,ktorego zadna kobieta nie chce .Pozostaje prostytutka.

Gość a prostytutka cię chce
myslałam, że prostytutki chca twoją kasę...

Gość Kunnnn
LATTAK - no niestety, ale masz racje. Sam zaczynam myslec o pojsciu na dziwki :(

Gość 089432094820498092308240
A co ma zrobic facet, ktory ma kobiete, ale ona nie chce seksu? Albo chce rzadziej niz on? Albo nie chce eksperymentowac i wystarczy jej seks po bozemu? nie pisze o sobie, zeby zaraz nie polala sie fala krytyki.

Gość a z resztą....
do tanga trzeba dwojga, czemu najeżdzacie na prostytutki a nie skupicie się na tych którzy korzystają z ich usług? gdyby nie było popytu na sex, ta profesja by nie istniała....

Gość niuniusia20
swój swojego zawsze znajdzie..

Gość ja nie wiem jak można iść
na prostytutki, kiedy człowiek wie, że spi z każdym kto jej zapłaci, że może ma AIDS, że ona tylko liczy na wasza kasę, aresztę ma gdzieś. ja faceta, który chodzi na dziwki kijem nie tknę...

Gość LATTAK
A co ma zrobic facet ,gdy jego polowica to otyla ,brzydka baba i nie chce jemu stawac na jej widok..No powiedzcie ,co ma zrobic?

Gość niuniusia20
skoro tak popieracie prostytutki to chcielbyście aby kobieta która bardzo kochacie dawała tzw. dupe?przeciez to tylko sposób na zarabianie pieniedzy wiec chyba nie mielibyscie nic przeciwko ze sypiacie z kobietom która w tym samym dniu przespała sie z 5 goścmi..

Gość Kunnnn
"ja nie wiem jak można iść" - to co ma zrobic facet, ktorego zadna kobieta nie chce? Byc do konca zycia prawiczkiem? Cale zycie bez seksu?

Gość do Laktak
widocznie jesteś taki sam jak twoja zona, poza tym trzeba było wziąć za zonę prostytutkę:-o, jesteś normalnie jakis chory, żebyś tylko czegoś nie przywlukł od prostytutki

Gość LATTAK
Nigdy za seks nie placilem ,chociaz ,gdy bylem w Rosji ,to bylem tak zadowolony z seksu z przygodnie poznanej Rosjanki ,ze chcialem sie jej odwdzieczyc.

Gość mANNNA
lattak i - zawsze jakas dziwczyne znajdziesz, tyle, ze moze wolisz ladniejsza o zrytej psychice od brzydszej normalnej - no to juz twój wybór. A zonę kazdy sobie sam wybiera, wiec sie nie ma co użalać, Owszem dla chorych, niepelnosprawnych jest na swiecie taki typ uslug i ten typ prostytucji rozumiem, praca moze obrzydliwa , ale pozyteczna, w końcu pielegniarki tez wykonuja rozne wstrętne prace, ale w imię czyjegos dobra. "Pracujacej w klubie" nie o to chodzi. Mnie tam zreszta burdele nie zaszkodzą, tak jak i narkotyki czy papierosy, ktorych i tak nie uzywam. Ale uwazam za dziwne upajanie się moralnoscią i odwagą prostytutek (tych z wyboru) .

Gość paranojja
Elegacki ?Pan? Przyglup na pewno.

Gość wąsaty oblech
Myślę, że po tym jak obnażono braki językowe autorki tego przewątku, nie ma juz sensu czekac na jakąś riposte z jej strony, gdyz skompromitowana zaszyła sie pewnie w najbardziej oddalonym od monitora kącie pokoju i ociera łzy trzywarstwowymi chusteczkami jednej z wiodących na rynku marek (celowo nie wymieniam nazwy żeby nie byc posadzonym o przyjmowanie korzyści majątkowych za product placement w swych wypowiedziach).

Gość ohohoho
pojawi sie pojawi a w zasadzie juz sie pojawila catsumi=ale tu milusio hihiihh :P

Gość wąsaty oblech
Słuszna uwaga doktorze Watsonie!

Gość LUDZIE.
Skąd w Was tyle nienawiści do autorki tego topicu. Uprawia taki zawód jaki daje jej poczucie bezpieczeństwa. Uważam, że niczym sie nie różni od nachalnych akwizytorów handlowych i bezczelnych polityków. dajcie jej spokój.

Gość wąsaty oblech
Tak samo jak ona ma prawo robić to na co ma ochotę (zakładając oczywiście, ze jest tym za kogo sie podaje), tak samo ktoś inny ma prawo ją wyśmiać. Ale obrażania też nie popieram.

Gość konikująca
Ale skoro chce byc prostytutka to neich bedzie - przynajmnie nazywa rzeczy po imieniu. Mnie natomiast wkurzaja niemiłosiernie dziecwyznki, ktore zajmuja sie tzw. sponsoringiem - nie rozumiem dlaczego nei nazywaja tego tak jak powinny - czyli prostytucja. To jest dla mnie zaklamanie - prostytuuja sie ale nie maja odwagi tego tak nazwac - i to jest zalosne. Autorka przynajmnie ma tylko odwagi zeby mowic otwarcie.

Gość we mnie nie ma nienawisci
tylko zdziwienie, moze lekkie obrzydzenie. Mysle dziewczyny uprawiajace ten fach z wyboru sa zaburzone psychicznie , nadpobudliwe . Ciesze sie tylko,ze ani ja, ani nikt z moich bliskich takich problemow ze sobą.

Gość pytliczek
Mam pytanie. Często zdarzają ci sie prawiczki. Tacy co mówią że to ich pierwszy raz ? Jak się wtedy czujesz ?

Gość ale tu milusio hihiihh
do ohohoho------------------nie jestem catsumi i tym kim jestem w jednej osobie, mylisz nas, może za poglądy?? wiele osóbek tutaj piszących aż kipie jadem, oto Polska nasza!! najlepiej zakrzyczeć, poubliżać i zmieszać z błotek kogoś kto ma inne poglądy od waszych, cały wór takich ludzi nie daje innym spokoju tylko dlatego, że jest np.: gejem, prostytutką lub zwykłym kloszardem...skoro im dobrze tak żyć to ich sprawa nie wasza, i nie oceniajcie ludzi pochopnie skoro ich nie znacie!!! "NIECHAJ TEN RZUCI KAMIEŃ, KTO BEZ GRZECHU ŻYJE" jeśli wam to coś mówi to zamilknijcie i nie obrażajcie ani mnie ani innych!!! nie znacie dnia ani godziny kiedy wam całe życie i poglądy się pozmieniają. Cóż......... Żegnam i życzę miłego dnia wszystkim tu obecnym :classic_cool:

Gość Cfod
pytliczek - podobne pytanie juz bylo zadane. Poszukaj na poczatku tego watku, na kilku pierwszych stronach.

Gość chyba zle sie z tym czujesz
cos chyba z toba nie tak- chwalisz sie swoja profesja?wyrazasz sie o sobie w b.brzydki sposob-chyba w ogole nie szanujesz siebie!uwazam ze to niezbyt dobry temat na forum!

Gość LUDZIE.
do poprzedniczki......... a jaki jest dobry temat na forum?