Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość do ale tu milusio
jednak nie mozna porownac geja (nie jego wybór, poza tym to,ze ktos jest gejem nie oznacza ,ze sie puszcza za pieniadze ) z prostytutką.... Uwazam poza tym,ze prawie nikt tu nie rzuca kamieniami, raczej sie ludzie dziwią, ze dziewczyna nie zdaje sobie sprawy , jak paprze wlasne życie.

Catsumi: Jak wygladal ten \"pierwszy raz\"? Balas sie? Co zadecydowalo o tym, ze zostalas prostytutka? Jestesmy na forum, tutaj jestes anonimowa osoba, wiec moze odpowiesz? Ciekawi mnie to, co sprawilo, ze zostalas prostytutka. Nieraz slyszalam, ze ktos pracuje tak, bo nie ma inaczej za co wykarmic rodziny. Czasami dziewczyny chca zarobic na studia. A jeszcze inne chca po prostu wygodnie zyc. Co Toba kierowalo? I czy nigdy nie mialas wyrzutow sumienia, ze robisz to co robisz?

Gość do ale tu milusio
zanim bedziesz lezec na kasie najlepsze lata zycia przelezysz pod sapiacym starym grubym łysulcem...Powodzenia!

Gość aabbccddee
CATSUMI WRóć!!!:)

Gość gdzie jesteś
????????????????????odezwij się!!!

witam wszystkich po przerwie. wszystkie pomarańczki weźcie na wstrzymanie, ja bynajmniej pracuje nie tak jak wy- całe dnie przed komputerem. kilka osób pytało jak wyglądała moja ostatnia noc. zaczęło się od zadbanego gościa w eleganckim garniturze, facet koło 40. szybko skończył i resztę czasu spędziliśmy na rozmowie. potem był przystojny 30 latek, robilismy to kilka razy w ciagu godziny, w róznych pozycjach. był nawet niezły. potem przyszedł murzyn, mówił ze jest studentem z wymiany, musze przyznac że miał naprawde wielką maczugę, nalegał na anal, zgodziłam sie za dopłatą, było bosko, ale solidnie mnie nadwyręzył. 0 anala przez najblizszy tydzień. potem miałam krótką przerwę, odświerzyłam sie, zjadłam troche owoców i wypiłam drinka. nastepnie było dwóch panów w średnim wieku, posuwali mnie na zmianę z przerwami przez jakieś 2 godziny. chyba nałykali sie wiagry- albo może to ja tak na nich działałam. potem przyszedł mój stały klient, jeden z tych z którymi miałam orgazm, porozmawialiśmy i mieliśmy świetny seks, ale byłam juz troche zmęczona więc nie było tak jak mogłoby być. tak pokrótce wygladała moja ostatnia noc w klubie. i co pomarańczki, zazdrościcie mi tego że w jedną noc miałam więcej facetów niz wy przez całe zycie mimo starań?

Napisalaś, że w czasie krótkiej przerwy \"odświeżyłaś się\" . A a czy nie robisz tego (czyt. odświeżasz) po każdym kliencie??? Zabawnie to zabrzmiało :classic_cool: Pozdrawiam

Gość kalibabka
jest taka strona w necie www.odloty.pl gdzie kilkaset prostytutek oferuje swoje usługi najwięcej z Warszawy oraz większych miast z Polski. Recenzje wystawiają zadowoleni klienci tych panienek. Najbardziej mnie śmieszą opinie tego typu to bardzo piękna i inteligentna panienka można z nią porozmawiać na wszystkie tematy, tak jakby byli u kochanki czy koleżanki a to mimo wszystko prostytutki, cichodajki. Ceny też są tylko orientacyjne bo za oral dopłata, anal podwójna dopłata, wytrysk na piersi buzię tak samo.

\"ja bynajmniej pracuje nie tak jak wy- całe dnie przed komputerem.\" naucz sie wreszcie, co oznacza slowo bynajmniej. Chociaz pewnie i tak nie zrozumiesz, bo tylko dupy umiesz dawac. \"i co pomarańczki, zazdrościcie mi tego że w jedną noc miałam więcej facetów niz wy przez całe zycie mimo starań?\" normalne kobiety ida w jakosc a nie ilosc.

Gość to proste...
przeciez ost wpis catsumi to oczywisty podszyw ale chyba podszywacz zna realia bo dosc realny opis;):P

Gość zolty to moj ulubiony kolor
czemu nikt nie zauwazyl ze wczesniej byla catsumi a teraz jest CATSUMI mala roznica a jednak. Pozdrawiam wszystkich spostrzegawczych

Gość to proste...
dzieki za pozdrowienia;)

Gość to proste...
i nie jest catsumi a CATSUMl, czyli na koncu male "el" stad ta roznica:P

Gość Praca
zasługująca na szacunek.Pozdrawiam Cię.

A faktycznie, podszywka :P Zmylilo mnie to \"bynajmniej\" :classic_cool:

Gość hmmm.....................
tak sobie mysle... 10 tys miesiecznie to 333 zł dziennie, wprawdzie przeczytalam tylko kilka stron watku ale doczytalam ze około 5 klientow dziennie czyli okolo 66 złotych klient czyli ty tania dziwka jestes...

CATSUMI- powiedz mi, jaką masz satysfakcję z podszywania się ;-) ?????

hmmmm......----> ja nie zawsze mam 5 klientów dziennie, jezeli tylu ich jest to jest dobra nocka. Najczęsciej jest 1-2 klientów....a 10tys. to wyciągnę miesięcznie spokojnie..... :-)

Gość zaraz zaraz
jesli 1-2 dziennie a bywa i 5, to przez 30 dni minimum 50ciu z Czyli 200 zl facet.Za 200 zl lizac obcemu facetowi? Nie szkoda ci mlodosci?

Gość to proste...
catsumi wróć do tematu topiku i podpowiadaj na pytania;) mnie tez ciekawi dlaczego zajełas sie wlasnie "tym":)

WYZYWANIE NIC WAM NIE DA- NIE ROZWIĄZECIE TYM SPOSOBEM TEGO PROBLEMU....:P C~EST LA VIE.....

Gość niby jakie jest zycie
? Bo ta aluzja ni przypiął ni przyłatał.

TAKIE ŻYCIE, ŻE PROSTYTUCJA ISTNIAŁA OD DAWIEN DAWNA, ISTNIEJE I BĘDZIE ISTNIEĆ...... RUSZ MÓZGIEM CZASEM.....:o

Gość napisalas to nie pod
stwierdzeniem ze prostytucja isniala zawsze , tylko pod zupelnie innym. Chcesz tym udowodnic,ze znasz fracuski? Ruszam mozgiem na tyle , na ile ty d...

Gość cóz każdy rusza
swoim narzędziem pracy