Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

jak to nie wiem? przecież mam oczy i potrafię sobie wyobrazić, jak ów mężczyzna wygląda. Przed.

Gość jeżeli mogę prosić
wygląda na to ,że tylko sami jesteśmy na linii , Jeżeli moje pytania są nieodpowiednie to napisz.

Gość aaaaaa....
jak widzisz takie 8-9 skrzaty to nie robisz głupich usmiesków lub komentazy? albo po szybkich strzelcach spermy?

Gość jeżeli mogę prosić
No to czy na założenie tego tematu namówił cię szef . Czy musiałaś przespać się z szefem aby sprawdził Twoje umiejętności.?

Gość odpowiednie dać rzeczy słowo
"Zauważyłem , że tutaj cutsumi krytykują głównie kobiety. Myślę ,że dlatego ,że może zazdroszczą im i seksu i pieniędzy" Szczególnie to, że zazdroszczą im TAKIEGO seksu mi się podoba ;) Interesujący temat, ciekawe wnioski, choć smutne. To już szmacenia się nie można po imieniu nazwać, by nie zostać posądzonym o wąskie horyzonty? :) Kuriozum po prostu. No taki świat mamy. W sporej części to rynsztok, a ludzie to bydło, które w płaszczyk tolerancji ubierze największe gówno i nawet nie czuje, że śmierdzi. :) Więc co się dziwić, że traktowanie swojego ciała jak śmiecia, uważają za normę? To jest po prostu tylko i wyłącznie kwestia systemu wartości. Te kobiety postawiły pieniądze ponad godność, honor, dumę... Niemodne słowa, prawda? :) A raczej w większości po prostu są tak wyzute z tego właśnie honoru i godności, że nawet nie rozumieją CO tak naprawdę robią i stąd ta demagogia w stylu "zawód jak każdy inny". To bardzo smutne. Pozostaje tylko litość.

nie śmieję się, bo jestem osoba tolerancyjną i wiem, że jego wymiary nie są jego winą, on na to nie ma żadnego wpływu. To nie brzuch, który można wyćwiczyć, tylko geny...

na założenie tego tematu nie namówił mnie szef:o nie musiałam też z nim spać, aby spardził swoje umiejętności :o

do pomarańczowego poprzednika----> ja nie zauważyłam tego tematu, żby mnie krytykować....:o Bydło-chyba do nich się zaliczasz, w kółko powtarzam, że wyzywanie nie zmieni mojego życia, a ty nadal swoje.....:o ale cóż; są ludzie i gróboskórne ludziska....

Gość jeżeli mogę prosić
catsumi - widzę ,że jesteś bardzo cierpliwa , a przecież zamiast w tej chwili popijać jakieś drinki w wygodnym łózku - trudziszsię aby nam odpowiadać. Lubię Cię za to , ale jaki ty masz w tym biznes ,że to robisz ?. ( ten temat ) . Czy po wysłuchaniu tylu nieprzsyjemnych opinii cos zmienisz?. Czy jednak spodziewałaś sie i spodziewasz dalej , żę zmieni się nastawienie polaków do tego zawodu i na tym zależało ci ?..

Gość tratataa
Gorzej sie poniżają kobiety pracujące za jednego tysiaka niz te w burdelu......to tyle puste zasmierdziałe poleczki......

Gość Ja nie krytykuję
Jest popyt, to jest i podaż. Gdyby faceci nie chodzi do takich klubów, to by nie istniały. Nikt na siłę tam nikogo nie wciąga.

Gość prettygirl
co za babsztyle...he he he

Gość jeżeli mogę prosić
No właśnie , nie wiem dlaczego kobiety z takim wrzaskiem nie krytykują swoich mężów , które tam chodzą. Ale ja im odpowiem . Bo musiały by skrytykować siebie , bo są kiepskie. Moja żona jest dobra w łóżku - i do burdelu nigdy mnie nie pociągnęło , a mam swoje lata .

ale ja leżę w wygodnym łóżku :-D i popijam herbatkę malinową, bo wymarzłam trochę. jestem cierpliwa to fakt. nie lubię wyzywać, bo dla mnie to takie infantylne.... nie sądzę, aby naród polski zmienił stosunek do prostytucji, chociaż może kiedyś- w przyszłości :) nie wie, nie mnie to oceniać. Zostawmy ten problem socjologom....

Gość ulkaaaa
catsumi ....a te grubasnicy z cellulitem to zazdroszcza ci i tyle....

Gość Ja nie krytykuję
i się nie dziwię:) Jak ktos lubi sex, to czemu nie. W sumie żadna praca nie hańbi. Ja bym tak nie potrafiła, ale kto wie co nas w życiu czeka... Catsumi zyczę powodzenia :) A mam pytanie, pamiętasz tych gości? Tak mniej więcej, czy juz był?

Każdy człowiek ma swój poziom moralności. Jedni poprzeczkę spraw niemoalnych mają bardzo wysoko, a inni bardzo nisko. Ot to.

Gość ulkaaaa
:) to prawda, przecież to ich meżowie przychodzą do kobiet i płaca, a dla czego? bo zony nadaja sie do muzeum, przeciez wy wyrachowane dziwadła nawet loda nie potraficie dobrze zrobic aco dopiero perwersje ha ha ha sio stare krowy sio!!!!!!!!!!!!

Gość jeżeli mogę prosić
Cutsumi , życzę Ci zatem też malinowych snów i dużo zdrowia , bo ten zawód jest potrzebny ,co chyba sama odczuwasz.

Pamiętam, pamiętam. Tak się składa, że mam fotograficzną pamięć :)

"ja nie zauważyłam tego tematu, żby mnie krytykować...." Moja droga, ależ Ty jesteś DZIWKĄ! :) Czy naprawdę myślałaś, że nikt Ci nie przypomni, kim jesteś? Założyłaś ten temat, bo jesteś tak pokrzywiona psychicznie, że lubisz rozmawiać o swoim upodleniu, ale to nie znaczy, że wszyscy muszą to rozumieć. A to jest FORUM :) "Bydło-chyba do nich się zaliczasz" Po prostu nie bawię się w poprawność polityczną. Nazywam rzeczy po imieniu. Czyżbyś nie była kurwą, catsumi? Czy jeśli Cię nazwę dziewczyną wyzwoloną, to lepiej się poczujesz? Zmieni to coś? Chyba nie, prawda? :) "w kółko powtarzam, że wyzywanie nie zmieni mojego życia, a ty nadal swoje." "Nadal"? Piszę na tym wątku po raz pierwszy. Niestety, jak widzisz, jest więcej osób, które jeszcze odróżniają czarne od białego. :) Zmienianie Twojego życia mam w nosie, nie bądź śmieszna. :) Mam też prawo powiedzieć, że jest ono DNEM.

również życzę \"malinowych\" snów. Sama poczytam jakąś książkę. Mam teraz czas tylko dla siebie i dla swoich przyjemności.....:-D

Gość Ja nie krytykuję
No właśnie, w większości kobiety krytykuję. Choć to musi być nie lada wyzwanie dla faceta, jak się dowie, że miałaś tylu przed nim:) Bo się będzie biedak martwił o swe umiejętności, porównania, że kiepsko wypada:) I dlatego wolą dziewice:)

\"Chyba, ż dla każdej jesteś tym pierwszym, no w drodze wyjątku drugim......hahahaha\" I z czego sie cieszysz? Myslisz, ze kazda jest taka jak ty? \"mam znajomych, którzy przy mnie sie nabijają z lasek; \" co to znaczy \"nabijaja sie\" z lasek? Wysmiewaja je? Nie rozumiem.

Gość ona_82/2
do ->odpowiednie dać rzeczy słowo świat nie jest czarno-biały ona nie jest zła źli/ a może inaczej/ czasem zdesperowani/ czasem znudzeni itp.itd. są faceci, którzy z jej usług korzystają gorzej jak mają rodziny, ale to oni sa "źli" :) to jej praca:)

heheheheh a niech ci będzie, jeżeli przez to poczujesz się lepiej i ci ulży...ale ja znam lepszy (z autopsji) sposób na wyładowanie złości-mianowicie: SEX.....działa i ile korzyści przynosi. Spróbuj, a twe życie się zmieni. Hhehehehhehehehhe. Pozdrawiam niezadowoloną panią i uważaj no moherowy beret, bo znów zapowiadają silne wichury..................uuuuu. Dobrej nocy dla całego towarzystwa!

Mężów korzystających z usług dziwek oceniam tak samo. Kobieta zwyczajnie pracująca za 1000 zł. jest tak samo poniżona jak ta, której za 200 zł. każdy może spuścić się w usta? Dobre, dawajcie więcej. :) Czy Polacy zmienią stosunek do prostytucji? Myślę, że tak. Zbydlęcenie jest procesem powszechnie postępującym na całym świecie. Także bądźcie spokojni ;)

Gość kochaneczkaaa
Ludzie ten topik to czysta prowokacja! Dziewczyna pisze, ze pracuje w ekskluzywnym klubie a bierze 20 zł. No proszę was, kogoś jara taka gatka i tyle. Taka z nie prostytutka jak z koziej dupy trąbka.

Gość ona_82/2
Catsumi nie przejmuj się :) Każdy z tych co tu moralnośc głoszą sam by pewnie skorzystał/ albo korzysta ot takie życie a kobiety.. cóż.. solidarności brak.. na inne się wściekają a nie na swoich mężów

Gość ona_82/2
Catsumi miłego odpoczynku przed kolejnym dniem:)