Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość odpowiednie dać rzeczy słowo
Wiedziałam, że moher w końcu stanie się argumentem! :D Nie będę Ci tłumaczyć, że poczucie własnej godności to nie to samo co moherstwo, bo nie jesteś w stanie tego pojąć biedna, psychoseksualna kaleko :) A seks? Owszem, jest lekiem na wiele :) Uprawiany z tym jedynym, kochanym, najdroższym... Wiem, bo sprawdzam regularnie ;) P.S. Myślisz, że szydera i ironia Ci pomoże? Kobieto, Ty jesteś DZIWKĄ, przypominam i NIC Ci nie pomoże :P

Gość waretr
Dziwka jestes i bedziesz a fujjjjjj

Gość ona_82/2
odpowiednie dać rzeczy słowo nie krytykuj nie wyzywaj nie wiesz czy i twoj nie korzysta/ nie skorzysta ale w takim wypadku pewnie ją obwinisz... taki zawód wybrała, z jakiegoś powodu, nie znasz go

Gość sonkaaaaaa
Witaj Catsumi! :) Mam pytanie.. Czy nie wolałabyś znaleźć jakiegos bogatego sponsora? Który rozpieszczałby Cie i dawał wszsytko, co tylko chcesz? BYłas w takim ukladzie? Np jako stala kochanka lub pani do towarzystwa podczas delegacji/ sluzbowych wyjazdów? To wydaje mi sie być "czystsza" praca. Co o tym myslisz? Za malo dochodowe?

Gość Sylwiaaaaaaaaa
Do czgo to doszło żeby dziiwka była dumna z swojego błachecho zawodu który doprowadzil ja na dno, i zeby sie dowartośćiować pisze na forum....

Gość do odpowiedniej rzeczy.....
gdzie ty widzisz,żeby moher był argumentem???? to jest aluzja do twojego sposobu bycia, a nie argument. Boże.....taką mądrą chcesz zgrywać, a nie znasz znaczenia poniektórych słow.....:o

Gość podwójna moralność
oto co lubię. Wyzywać tę co pracuje, a tych co korzystają usprawiedliwiać, że potrzebują sexu, a może nieśmiali, chorzy etc.

Gość Sylwiaaaaaaaaa
ona woli 3w1 he he he, won z dziwkkami

Gość so sylwiaaaaaaaa
każdą sylwię którą znam to kur.wa. heheheheh kurewskie imię

Gość Sylwiaaaaaaaaa
bua a to nie jest moje imie la la la la la la:)

Gość podwójna moralność
a Ty Sylwiaaaaaaa jak wolisz? po ciemku, pod kołderką.Oj uważaj żebys kiedyś szoku nie przezyła jak się dowiesz, że twoj mąż korzysta :D

Gość kochaneczkaaa
Ludzie ten topik to czysta prowokacja! Dziewczyna pisze, ze pracuje w ekskluzywnym klubie a bierze 20 zł. No proszę was, kogoś jara taka gatka i tyle. Taka z nie prostytutka jak z koziej d**y trąbka.

Gość Sylwiaaaaaaaaa
dziwki dno...dziwwki dno, dziwkii dno

"nie wiesz czy i twoj nie korzysta/ nie skorzysta" WIEM. "ale w takim wypadku pewnie ją obwinisz..." Nie sądzisz chyba, że pogarda dla kurestwa odbiera zdolność logicznego myślenia, co? :) Oczywiście, że obwiniłabym jego i to byłby koniec. To nie dziwka, ale on przysięgał mi wierność, ona nie jest mi nic winna, on tak. "taki zawód wybrała, z jakiegoś powodu, nie znasz go" Ależ znam, to kasa po prostu. :) I wygodne życie bez urobienia sobie rączek. :) Jak mówiłam - kwestia priorytetów.

Gość Sylwiaaaaaaaaa
a mi podobaja sie koboiety ale dziiwki nieeeeeeeeeeeeeeeeee one zjadaja sperme a fujj

czytam i czytam. i nie mogę się przestać tarzać ze śmiechu....te wasze \"moherowe\" wypowiedzi. ile wy macie lat. daję rękę uciąć, że średnia to ok. 50 lat, kobiety ze znaczną nadwagą, z wąsami, których mężowie sypiają z dzwikami.

Gość Sylwiaaaaaaaaa
przepraszam bardzo ja nie mam męża a ni faceta ale mam dziewczyne

Gość Sylwiaaaaaaaaa
chciałam zjęsc sobie czekoladke ale jak pomysłałam o kuurwie co sie puszcza za kase to mi apetyt znikł:(

Gość sonkaaaaaa
KOchaneczkaaa -> powtarzasz sie.. ALe z drugiej strony, masz racje- 20 zl to smieszna suma jak na "ekskluzywny" burdel

Gość do odpowiedniej....
piszemy "kurewstwa", a nie "kurestwa". Od kurwy, a nie kury....:p moherze

Gość sasf

Gość sonkaaaaaa
Paćka -> mysle, ze chcialabys wygladac jak ja :P nie mam 50 lat ani meza :P Poza tym, mam bardzo liberalne poglady

\" nie mogę się przestać tarzać ze śmiechu....te wasze \"moherowe\" wypowiedzi.\" A mnie smieszy, ze normalnych ludzi, majacych swoje zasady nazywa sie moherami. Jak ktos nie jest dupodajką, to automatycznie jest moherem, gruba i stara baba. :o

"to jest aluzja do twojego sposobu bycia, a nie argument. Boże.....taką mądrą chcesz zgrywać, a nie znasz znaczenia poniektórych słow.." Yyy... że co? :O Nazwałam kurestwo po imieniu, że to upodlenie i dno. Na to nasza panienka lekkich obyczajów nazwała mnie moherem. Moher to zdaje się ktoś, kto z powodu swego skrajnego kołtuństwa, prezentuje poglądy powszechnie uważane za żenujące. Nie był to więc argument przeciwko mojemu punktowi widzenia sprawy? Zdaje się, że chciałaś mi dorównać w mojej rzekomej mądrości, ale nieco Ci nie wyszło. ;)

Gość małgosiaaaaaaaaaaa
Tez jestem płatna vipówna macie jakies pytania laski???????????

Gość fan catsumi
kochaneczka, gdzie ty przeczytalaś ze catsmi daje za 20 zł?

Gość ttttttttttttt
fan caysumi to dziwkąaaaaaaaa tylko sie podszywa pod pomaranczko he he he ehee

Taaa... bardzo stara, bardzo gruba baba ze mnie... ;)

Gość do odowiednie....
KUREWSTWA, a nie kurestwa. od kurwy, a nie od kury człowieku!!!!! nie rań polszczyzny!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość podwójna moralność
a co Cię to obchodzi gdzie ona pracuje i co robi:) Czy ciebie ktoś z tego odpytuje. Pisze dla tych co są ciekawi jej zawodu, odpowiada na pytania, jak zauważyłam. Nie wydaje mi się aby jej praca była lżejsza od np. sprzedawania w sklepie z butami:) Tak więc nie wiem, czy chodzi o chęć "nie urobienia sobie rączek", zreszta dziewczyna jest inteligentna, studiuje, może nawet będzie w końcu robic coś lepszego od ciebie :)