Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intruz

Najgłupsze reklamy.

Polecane posty

Gość verdin
nie wiem czy to było,ale mnie najbardziej wkurza ta reklama leku na wątrobę bodajrze VERDIN,jak tą laskę boji wątrobaa no i druga laska daje jej verni i po chwili pyta działa? tak dziaaaała

najgorsze: - facet z sutkami (mentos) - wszystkie reklamy plynow do naczyn i srodkow czyszczacych, robia z kobiety kury domowe ktore siedza i nic nie robia tlyko sprzataja - syrop Hedelix - Persil i ta piosenka \"Tylko Persil, zawsze Persil...\" ciekawe na kim to robi wrazenie;/ - ostatnio ta reklama Nescafe, koles zabiera dziewczynie ta kawe a ona zachowuje sie jak idiotka :O - reklama Oleju Kujawskiego

aha i jeszcze ostatnio reklama Ikei, jak to kanapa i regał zmieniaja zycie czlowiekowi :O

Najgłupsza to jest chyba reklama Tele2, gdzie żona z dziećmi wraca do domu, a w domu zdechła ryba i mąż gadający od chyba 2 miesięcy non-stop przez telefon.

A ja jak bede duza i dojrzala to nie zostane owocem jogobelli!!!

Gość Alikanka
A co powiedzie na reklame Nesqika? Jak te dzieci, zeby pozbyć się psa robią kota z materiału na kiju... Okropna i tandetna.

Gość zizunia
Najlepsza reklama jest z zona LUCKA z M jak Milosc , jak ona tam ma ta .... no nie przypomne sobie ale reklama jest boska. Sikam jak ja ogladam. Reklamuje ona PLYM DO PROTEZ. A jak potem jablko podgryza :D:D:D:D HEHEHEHEHEHA

Gość czarny aniolek ona
Przypomniala mi sie ostatnio fajna reklama : jak dziecko ogladalo przez okno ptaszka i zakaszlalo. Mamcia dala lyszke syropu i juz dziecko nie kaszlalo i ,,moglo wrocic do swoich ulubionych zajec"... Hehhe czyli do ogladania ptaszkow w karmniku. Nie no zenada po prostu, brak slow. Sutki z mentossa sa oblesne . Fuuu :( Za to reklama kremu do protez Mostowiakowej- bomba

Gość lsafhalsdfjh
Tyłki z przylkejonymi nóżkami w reklamie leku na hemoroidy! To chyba produkcja działu reklamy telewizji regionalnej. To Ci sami co przez 10 lat męczyli nas reklamą \"Megal - bespieczny świat bez krat\". W głoównej roli zarośnięty właściciel firmy który nadstawia tors żeby w niego strzelić. Żona mówi - \"nie boję się o męża\". A za każdym razem jak przejeżdżam obok biura firmy, podziwiam potłuczone i zdemolowane okna biura. Na Marsa w Warszawie. Całkiem obleśna jest też antyreklama Chrzanu Motyl któym kicha na kamerę Janusz Drozda. No i ten obleśny gruby pan który reklamuje polską żywność. Za każdym razem kiedy widze jak zajada kaszankę lub salceson, zastanawiam się ile żarcia mu zostaje w brodzie:)

Pani Karwasz czy jak jej Blondyna w ciąży od jogobelli Wszelkiego rodzaju \"rodzinne\" reklamy,płatki śniadaniowe,witaminy itp reklama radia eska-nie mogę patrzeć na tego paszczura co tak się \"rybi\" do kamery

Sutki gościa feee. A co powiecie o reklamie gumy Airwaves - co czujesz gdy żujesz?

Gość Miroska
a ja nie lubie reklamy: sudafen: Litości i z nosa odpada to imadło:)

Gość suadfen
co do reklamy sudofenu to bylem na badaniu opinii publicznej i skrytykowalem ten projekt ale i tak musial sie podobac ludziom skoro go wrzucili na antene:)