Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość Taka_sobie22
Hehehhe, a ten Pidbul to by się wstydził rozbierać się przed kamerą, tak jak we wczorajszym odcinku, feeee, przecież On ma GINEKOMASTIE posterydową... ehhhh mężczyzna z piersiami buuuu

Gość majua
chyba jednak powtórki nie ma. A od takich facetow jak pidbull to bym się z daleka trzymala. ale ta martita jest niego warta.

Gość Taka_sobie22
Nom Pidbul (bo taki ma nick) faktycznie jest totalnie wymóżdżony... ale to nie znaczy, iż każdy kto posiada tatuaż i dba o wygląd zewnętrzny (siłownia) jest intelektualnym impotentem ;)

Gość Taka_sobie22
Chętnie bym wam pokazała swoje piersi,są naprawdę ładne ;)

Gość Taka_sobie22
Hhehehe, a ten Waldi48 to erotoman :))) za młodu się nie wyszalał w łóżku, to teraz chce nadrobić :D:P

Gość majua
mnie najbardziej ten z długimu włosami odrzuca. Ciekawe co to za Laura będzie.

Gość ojojka
no dziwne, dziwne, a fakt faktem uczestnicy programu tesh

ta telenowela o ktorej ktos na gorze pisal to \'\'Nieparzyści\'\' ;) a ta kobieta(jola) spotykala się z takim krzysztofem(mial lekka wadę wymowy) i tak się z nia spotykal, zwodzil, az w koncu uznal ze ma za duzo dzieci :O kobiety szkoda mi bylo bo zyla w naprawdę trudnych warunkach, ale corkę miala mądrą ;)

Gość snejanka
opiszę wam ostatni odcinek no to tak pokazali jak się pitbul muł w misce ,zamydlił twarz i gadała tak przez komure :-O, potem z martitką spotkali się pod klubem i ona tak mówi: fajnie wyglądasz on: tak no normalnie ------------------------ waldi spotkał się na grilu z wyższą panią z żółtymi zębami ------------- zegarynka spotkała się z facetem, ale nie była zadowolona bo facecina brzydki w wymiętej koszulce niezaczystej z lecakiem starym, ona przy nim bogato wyglądała i widać było ,że się jej nie podoba, rozmawiali o kubku który je dał :-O ---------- wiking mierzył garnitur i rozpuscił włosy bardzo przetłuszczone, powiedział,że laura chce 3 dzieci a on chce 12 i jeszcze to omawiają,że mają byc 2 sluby 1 w polsce, 2 w mexykolu ------------------ pan nowy się pojawił ze swoją papugą i powiedział tak "taki mały ptaszek a tyle daje miłości ":-O....... tylew bylo nic więcej

Gość buahahah
No nieżle, na tym serialu mozna się usmiac...;) az strach pomyslec kogo mozna poznac przez siec...;))) hehehe co nie do konca jest prawda bo w sieci tez buszuja normalni ludzie hehehe:))) nic dodac nic ująć..mnie najbardziej rozmieszyl pidbull i jego piersi fiu fiu nie jedna kobieta moglaby mu pozazdroscic;))) ale w ogole co autorzy serialu chca przekazac widzom? hmmmm

Gość majua
snejanka......duze dzieki za opowiedzenie odcinka , ktory przegapilam. Usmiac sie na tym idzie to fakt. I te osoby tam to mocno przerysowane są. Mozna miec tylko nadzieje ,że normalni ludzie w internecie tez sa. Nie mowie ze tamci to jacys nienormalni ale duzo mozna im zarzucic.

mysle ze autorzy serialu specjalnie pokazuja takie skrajnosci. niby powaznie traktuja sprawe ale jednak slychac w glosie narratora ironie. ten serial wielu osobom moze uzmyslowic ze nie tedy droga albo ze cos robia zle.

Gość Monia-kochanka z internetu
Ja myślę, że autorzy zrobili ten serial, żeby zniechęcić młodych ludzi do korzystania z czatów:) Te osoby które oni tam pokazują moim zdaniem nie są zachętą do poznawania ludzi przez interenet:) Pozdrawiam, Monia. Ps. Też podobały mi się piersi piDbula:) Ps 2. Nie ma to jak kobiecie kubek kupic i nie wiedzieć co na nim się znajduje:)

Gość Dr.Fuj
no więc... wniosek taki, że autorzy mieli złe intencje, ehhh

zastanawia mnie tylko, czemu taka cenzura jest na topikach o tym dokumencie, ke?? normalnie totalna inwigilacja :o

Gość ojojka
no no :D:P:D:P:D

Co tak mało osób wypowiada sie na tym forum na ten temat?Na prawde jestem ciekawa jak Wy ten serial postrzegacie? czy macie podobne zdanie do mojego?bo według mnie w serialu biora udzial ludzie, którzy sa zdesperowani, na sile szukaja uczucia, może wiekszosc osob wchodzac na czaty itp. ma nadzieje, że pozna kogos wartego uwagi, przepraszam, jesli kogos tutaj obraze...ale kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie na dany temat, więc i ja z niego skorzystam...Ci ludzie sa po prostu śmieszni, Czy autorzy specjalnie dobierali na castingu takich ludzi?

do ajaja: mało ludzi?? hmmm tutaj było więcej opini, ale moderatorzy straszniecenzurują ten temat.... chyba jakiś znajomy bierze udział w tym programie o desperatach... :o

mysle ze dobor bohaterow nie jest przypadkowy i ekipa tworzaca ten serial doskonale wiedziala co robi. Ci ludzie przeciez nie sa wymysleni. kazdy z nich jest inny i osoby ktore w ten sposob szukaja znajomosci moga zobaczyc jak tamci bohaterowie ( w wiekszosci) sa \"zabawni\". znajdziecie na necie sporo zdesperowanych czy grajacych na max 10 frontow (bo wiecej to problem; ) hehe) itp. jest to przy okazji przestroga \"net nie jest idealny, jest pelno oszustow lub emocjonalnych popaprancow - uwazaj zebys Ty nie zaczal sie tak zachowywac albo nie trafil na kogos z tej \"elity\". tylko wszystko ukazane w humorystyczny sposob. moim zdaniem pomysl i realizacja serialu sa bardzo dobzre zrobione. ps przypomniala mi sie ta 15-stka ktora tak przezywala ze ma chlopaka ze az sie rozplakala, biedna przeciez cale swoje DLUGIE zycie , juz od urodzenia, szuka chlopaka i w koncu po latach meki go znalazla ;) jhehehehe dobre to bylo ;)

powaga? nie zwrocilam uwagi na to ze jest taka cenzura. rozumiem ze usowaja wypowiedzi niekorych osob...

rzeczywiście coś w tym musi być ;)) skoro nawet topiki o tej tematyce znikają jak tylko pojawi się jakaś krytyka - gdzie tu wolność słowa ?? każdy ma prawo się wypowiedzieć!!

mogli kogos z kafe do programu zaprosic:classic_cool: np z tematu "milosc internetowa";)

nikt normalny by się nie zgłosił do takiego programu :P

Gość ehehhehe
no no potFierdzam:D:P:D:PD:D

a Ty setunia się chyba do tego przyczyniasz, he?? :P do tej ostrej PRL-owskiej cenzurki?? :D