Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość duchkasia
zgadzam sie wszyscy sa straszni,nie chodzi o wyglad tylko widac,ze robia to pod kamery,najbardziej prawdziwa byla ta 31olatka co z tym robotnikiem sie spotkala dobrze im wroze

Gość szkiełko
Jak dla mnie ten serial robi się coraz bardziej przygnębiający Mam uczucia od niedowierzania, poprzez niesmak, do smutku nawet, jakoś tak przykro to się ogląda

Gość duchkasia
macie link do pitbula?

Gość duchkasia
tak,racja,przykro sie oglada,zal tych ludzi.......

Gość ojojka
link do pidbula jest na wczesniejszej stronie a dzis przegapilam odcinek - opowiedzcie mi co bylo ;)

Gość duchkasia
pitbull z martika poszli zalatwiac jemu prace w zakladzie pogrzebowym

Gość duchkasia że też akurat
ten ponury wątek wyciągnęłaś :D to już lepiej opowiedz o Waldim48 i jego kreacji warzywnej ;):p

Gość ojojka było tak
Adam ( fryzjer ) zrobił klientce, i widzom przy okazji, wykład na temat sierści. To było niesamowite. :o Wojtek ( ten od papugi o imieniu Niunia ) przedstawił naturalistyczny opis dziewczyny wyłowionej z internetu :p Waldi48 trafił w przestrzeni w okół siebie na ogórka, co owocowało stosowną scenką rodzajową ;) i stwierdzeniem: " kobiety się cieszą " Wiking paląc papierosa powiedział: " Nie mam przyjaciół, nie mam kolegów, nie mam nikogo, czekam na Laurę "......

Gość duchkasia
buhaha:D

Gość odwazna
Wracajcie do Zon Panowie, a Panie do Mezow i dzieci!!!!!!!

Gość odwazna
Jedyna Misia jest odwazna bo jest na czarno no tak ale ona buszuje po innych topikach widac ile ma wpisow!!!!!

Gość aboabo
jeszcze jeden dośc istotny szczegół streszczenia Wiking umył sobie włosy

Gość ojojka
a się usmialysmy z tego streszczenia to znaczy ze ciekawy byl wczoraj odcinek :D

Gość pppppppp

Gość o co chodzi
... tej odwaznej??:o dziwna siakas hehehhe

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi albo o kase, albo o seks :P Swoją drogą też nie widziałem wczorajszego odcinka, więc proszę o więcej szczegółów...

Gość nienienie
Hej no i ja opuscilam wczorajszy odcinek:(( a powtórek niema:(( ehhh i teraz nie jestem w temaci...jak bym mogła prosci kogos o dokladniejsze informacje to bylabym wdzieczna;D pozdrowionka;)

Gość wystąpił w Nieparzystych.
Zapisał się na studia. Jak zobaczyłam go siedzącego na sali za mną to zdębiałam. Obecnie ma żonę naiwne dziewczątko i mają dziecko. A on półtora roku temu skończył zaoczne studia dziennikarskie na UW i obecnie robi karierę. To ten właśnie Krzysztof co to robił w balona tą dziewczynę z czwórką dzieci. Zwodził biedną matkę 4 dzieci i udawał że chce taką dojrzałą kobietę z dziecmi a gdy co do czego przyszło to wziął sobie naiwną zapatrzoną dziewczynę za młodą je4szcze by mieć sex przed nim. Kiedy ona warowała z dzieckiem przy garach on studiował sobie na uniwerku, wiem bo razem zżynaliśmy na egzaminach. Teraz obecnie ten nieuk nadrobił wykształcenie i jest dziennikarzem po UW. Może mu ktoś załatwił pracę w TVP?

Gość nie oni nie dostaną za to
żadnych pieniędzy. Tacy są dziennikarze że ich kosztem zarobią sobie za ten program. Ile już było takich seriali - ten wyzysk - był serial o biurach matrymonialnych, potem o takich dziewczynach w niedziele wieczorem , które występowały jako modelki, pewnie pamiętacie pana Mończykla czy jak mu tam było. Wszystkie te seriale powinny być teraz, ci co stworzyli takie seriale z udziałem tamtych ludzi powinny stanąć przez sądem za wykorzystanie ludzi. Tym ludziom trzeba zapłacić tak jak gwiadom filmowych a nie dziennikarze myślicie że cudzym kosztem sobie kieszenie napchacie.

mam coś dla was!! http://www.youtube.com/watch?v=3eZdpMvvCDg http://www.youtube.com/watch?v=8hQNNUqgnRw&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY&mode=related&search= Bardzo lubie ten program!Niestety musze stwierdzić ze nie ma tam ludzi na poziomie..pitbul i szalona to porazka jak ona mogla na niego spojrzeć Wikunia niby wykształcona ale..wstyd jej słuchać. hmm zegarynki mi żal nie umie o siebie zadbać ...wyglada staro i pewnie nie znajdzie fajnego faceta ma ktoś jeszcze jakieś linki?? a co z wikingiem już spodkał piękną LAURE??ten wątek jest niesamowity jak bardzo można pomylić rzeczywistość z fikcją i internetem:/

Gość szkeiłko
Anu, skąd to wzięłaś ! ;) to dla Ciebie, za wkład w topik --> 🌻 a nie masz czwartego odcinka...? ;)

Ehhh, szkoda, że mam taki słaby przesył:o 256kB/s bo te filmiki z YouTube mi się zamulają:o nic, trzeba czekać na Netie i 512kB/s powinni jush dziś podłączyć...

o jaaaaaaaaaaaaaaa:D trafne spostrzeżenie :D:P a tak mi się wydawało, że do kogoś jest podobny, a to drań, swetrów nie nosi przed kamerami:D

Gość pidbul
a moszna te filmy z jutuba sciongnonc na komputera???

Gość szkoda ze tylko
pol godziny to trwa,poogladalabym sobie tego wiecej,i nie podoba mi sie jak pokazuja przez 15 sekund kogos kto tylko gada o sobie i nic z nikim sie jeszcze nie sotkal,najlepsze sa spotkania a i po co pokazali tego swirnietego fryzjera?

Gość Lech w rowie
Fryzjerzy lubia te sprawy w kakao itd.................

Gość srutu tutu
bum bum bum kup se paczke gum załóż na swojego i idziemy na całego