Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość amelia_0
ale dlaczego zdjeli tak nagle i bez uprzedzenia??? niepokoi mnie to i powatpiewam, aby byl ciag dalszy...Jest chyba powtorka z rozrywki - pare lat temu panstwo Morawscy wypuscili super hitpt. \"Ballada o lekkim zabariweniu erotycznym\" (pamieta ktos jeszcze?), no i co? Po kilku odcinkach weszla do akcji KRRiT, nalozyla kare na TVP i \"Ballada...\" zniknela forever na zawsze:/ Czyzby i tym razem - pomimo, ze \"Kochankowie...\" sa bardziej light - zadzialala wspomniana Rada? Jesli tak, to zapewne przez Waldiego48...

NO tak...Waldi to hmmm nie komentuje...ale rzeczywiscie, jesli zdjeli ten serial to chociaz mogli to w jakis sposob wytlumaczyc widzom...;/ a nie postepowac w taki sposób;/

Gość amelia_0
No, taki sposob traktowania widzow jest niefajny, uzywajac eufemizmu..."Ballade..." zdjeto, bo niby nastolatki - zamiast przejrzec na oczy - uznaly, ze to dobry sposob na zrobioenie kariery (parafrazujac: od walk w kisielu do Claudii Schiffer); ale "Kochankow..."??? Mimo wszytsko, jeszcze mam nadzieje, ze widowisko to wroci, bo naprawde, przywyklam do oczekiwania nan w srodowe wieczory:)

Gość mhhhhhhhhmmmmmmm
a może bohaterowie tego serialu, nie chcieli aby dalej byl emitowany....bo przeciez na pewno wielokrotnie byli wytykani palcami, krytykowani itd.... hmmmm

No to chyba wiedzieli \"bohaterowie\", że ida do serialu i poniekąd staną sie rozpoznawalni

WŁAŚNIE GDZIE SIE PODZIAŁ TEN ZAJEFAJNY SERIAL? STRASZNIE ZA NIM TĘSKNIE SZCZEGÓLNIE ZA PITBULLEM HEHEH NAJBARDZIEJ MNIE ROZWALA JAK SIE MYJE I TE JEGO GADKI JAKI ON TO NIE JEST. MOŻE KTOŚ WIE KIEDY ZNOWU SIE POJAWI TEN SERIAL O ILE SIE POJAWI. NAJWYZEJ NAPISZEMY DO POLSATU BO COŻ ONI MYŚLĄ ZE OT TAK ODPUSZCZĄ TAKIE CUDO? :P

Piranio no tak....ale oprócz tego, że oni sa smieszni....to slyszysz te komentarze, które jakis tam pan w tle mówi?:P

Gość amelia_0
Zielonooka, te linki to byly juz tu podawane, na ktorejs z poczatkowych stron tego tematu ;-) A co do tego, ze moze to "bohaterom" sie odwidzialo wystepowania na ekranie, to sadze, ze to malo prawdopodobne - w koncu wszytskie odcinki podobno juz nakrecono przed emisja, oni podepisali jakies umowy, wzieli kase, to nie wiem, czy mogliby tak zablokowac ciag dalszy...fakt, komentarz narratora byl tendencyjny lekko, ale z drugiej strony - takie wnioski sie same cisnely na usta jak sie popatrzylo i posluchalo tego, co mowi Pidbull & spolka :-)

Amelko. zauwazyłam te linki. i byłam już tam i wypowiedziałam sie doniektorych :) dalej nieumie sie otrzasnac ze niema tego serialu . Amelko poczytaj ty tez dokladnie bo na poprzednich stronach było wyraznie napisane ze wrócą bohaterowie. wiec....

Gość amelia_0
eeech, zielonooka, czytalam to, oczywiscie, ale i tak, dopoki nie zobacze tej pozycji na nowo w prograie na srode wieczor, to nie uwierze!!!

Gość a wy
Wiecie moze kiedy kochankowie wróca na antene?

Gość szalonamartita
i nic sie nie zmienilo , dalej nic nie wiadomo kiedy beda kolejne odcinki. Pozdrawiam

Powtarzają pierwsze odcinki w Polsacie 2 w sobote o 20-tej, wiec może jest szansa że puszczą wszystkie ;)

Gość Butterfly_Gold
Witam wszystkich serdecznie:) Czytam wasze wypowiedzi na temat "Kochankow z internetu", tak to prawda czasem mozna sie przejechac jak Zablocki na mydle, bo tak naprawde niewiemy z kim klikamy, kto tak naprawde siedzi po drugiej stronie:) Niejednokrotnie jest tak ze ludzie sie soba bawia wzajemnie,potem jest rozczarowanie:))) Ale nie zawsze tak musi byc, poza tym "MILOSC Z INTERNETU" nie jest miloscia z sieci, bo przeciez nie kochamy nicka danej osoby,ktory widzimy na naszym monitorze, to milosci ktore powstaly dzieki temu ze 2 ludzi spotkalo sie na jakims czacie, fajnie im sie rozmawialo, az w koncu zapragneli sie spotkac na live:)..... i kilka takich spotkan w realu doprowadzilo do MILOSCI.. WIEC NIE SA ONE INTERNETOWE,ALE POZNAJEMY KOGOS ZA JEGO POSREDNICTWEM:)))))))) POZDRAWIAM WSZYSTKICH INTERNAUTOW,Butterfly_Gold

Gość Butterfly_Gold
SKORO WIEKSZOSC Z WAS LUBI POCZATOWAC A PRZY TYM POSLUCHAC FAJNEJ MUZYKI, TO POLECAM FAJNY CZACIK:))) www.paltalk.com www.inspeak.com

Gość Tanatos
witam was wszystkich. to chyba jedyne forum dyskusyjne gdzie mnie niema. to milo. to gdzie mnie znaleść fotoflirt.pl ilove.pl czateria.pl pod nickami Tanatos toantos666 tantos88. pozdro.

Gość ojejciuuuuu
No no ...:P polsat nam juz nie zwróci kochanków...:P:P zrobili sobie polewke i koniec;/:P....:D

Gość ejejejeje
i Nima.........

Gość leelu
Wczoraj w informacjach w reportażu nt.nocnych kursów autobusów w stolicy było widać przez moment Zegarynkę! Jechała w autobusie z jakimś facetem z otwartą puszką piwa w ręce. Zauważył ją ktos z oglądających ten dokument,czy tylko ja? Oglądam powtórki w polsacie2 w sobote był pierwszy odcinek.

Gość wszyscy którzy chcieliobejrze
li,nikt już nie oglada ,tylko ja.

Gość pidbull
e tam powtorki ja chce ciag dalszy !!!!!!!! waldi pidbul tantos zegarynka viking vikunia i ten co gadal z papuga maritta i inni ja chce wiedziec jakie sa ich dalsze losy a WY??????????

Gość reczniki
ja ją też widziałam w reportażu w faktach na tvn;) też ją poznałam, niezle tvn trafił....

Gość Mroziu
Witam Zegarynka31 mozesz sie odzwac na moj e-mail klamka1922@op.pl

Gość Tanatosie czy to znaczy
że się polecasz ? ;)

Gość Pidbull
ej tantos a co bedzie z naszym serialem????? bedzie ciag dalszy??????????

Gość Tanatos
byłem dzis na kastingu do b.b. i udało się dowiedzieć o dalszych losach "kochanków..." nie nie będzie a bardzo tego rzałuję. i to bardzo. tak polecam się. i to z trzech stron.

Gość a jak Ci poszło
na castingu do BB?