Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość martito
na Ilove :P

Gość szalonamartita
nie wiem ile inni dostali kasy , nie poznalam ich tylko pitbula poznalam a i waldi 48 bo jak nagywalismy karaoke to wadiego tez tam nakrecali

Gość szalonamartita
tak, jestem teraz online na ilove.

Gość martito
Wysłałam wiadomość - chwila prawdy :D jesli odpiszesz to uwierze ze to Ty ;)

Gość szalonamartita
juz odpisalm ci na ilove

Gość martito
Hehehehe to naprawdę Ty :D Słuchajcie dostałam wiadomość więc to jest prawdziwa Martita :classic_cool:

Gość agresor
no to czekamy- ja tylko moge potwierdzic termin realizacji! podala faktyczny :)

Gość szalonamartita
to naprawde ja, widzisz Zelotko z ilove

Gość agresor
no to ok! to poprosze o moje olane pytanie- co Wy widzicie w takich chamskich prostakach???????

Gość martito
Ok to możemy gadać ;) po pierwsze to tak jak ktoś napisał wczesniej - troche ci rezyserzy przesadzili bo zrobili z tych bohaterwo programu troche nepowaznych ludzi :O Ty sie Marto wybronilas i bylas wiarygodna mimo wszystko :) ale reszta :O Wiem ze teraz jak potwierdzilas ze Ty to Ty to nei bedziesz mogla za duzo napisac i szkoda ze nei zdradzsz jak tam wkingowi poszlo z ta Meksykanka :P Nie wiesz czemu dzis mial podbite oko? :D

Gość szalonamartita
ale juz pisalam ze to byl dla mnie tylko program i gdyby nie ten serial to po pierwszym spotkaniu podziekowalabym mu za znajomosc

Gość martito
Na pewno to wkurzające że wszyscy Cie łączą z Pitbullem :D pewnie jestes rozpoznawalna ;) A swojego faceta poznalas na portalu randkowym? :)

Gość martito
Powinnaś w ogole zarezerwowac nicka i tu sie czesciej pojawiac - topik zyskalby na popularnosci :) dziwie sie w sumie ze taka pustka tu dzisiaj :O

Gość szalonamartita
jainnych uczestnikow nie znalam ,tylko pitbula znalam i waldiego 48 poznalam w klubie karaoke. nie wiem czemu mial podbite oko sama sie dziwilam co mu sie stalo--nie wiem nic o jego perypetiach--wiem tyle co Wy , a poza tym moja osoba mnie interesowala :)) siebie ogladalam :)

Gość agresor
ok-wiem ze byl ogromny casting-ale mimo wszystko spotykalas sie z nim-przed programem-z tad moje pytanie

Gość martito
No tak...Chyba nie zalujesz ze wystapilas w tym programie? Mysle ze ludzie Cie pozytywnie odbieraja wiec chyba nie spotykaja Cie nieprzyjemne sytuacje? No chyba ze Twojego faceta wkurza laczenie Cie z Pitbullem przez ludzi ;) Ale to po dzisiejszym odcinku chyba sie zmieni :D

Gość szalonamartita
fakt , lacza mnie z pitbulem ale po dzisiejszym odcinku to juz mam nadzieje ze juz nie beda :). tak , w jakims stopniu jestem rozpoznawalna , ostatnio bylam w Parki na Mokotowie to bylam baardzo obserwowana przez ludzi ten kto do mnie podejdzi i sie zapyta co z pitbulem to odpowiadam i na portalach randkowych tez jak ktos zapyta to mowie co i jak-- jak to wygladalo z pitbulem

Gość szalonamartita
nie spotkalam sie z pitbulem przed programem, nasze pierwsze spotkanie bylo przy kamerach. apropos mojego obecnego partnera , to tak poznlam go na ilove i jestesmy ze soba 4 miesiace i jest super :)

Gość agresor
wiem tez ze byly naciski na innych uczestnikow zeby cos nieprawdopodobnego wyrezyserowac-a jednak odmowili-wiec to ze pokazalas sie z takim burakiem stawia Cie w kiepskiej sytuacji!

Gość szalonamartita
nie zaluje :) ludzie generalnie sa mili bardzo ale wiem o tym ze nie wszystkim sie podobalam w tym serialu , nie musze przeciez kady ma swoj gust :) mi o pitbulu pisali ze burak itd ito.. a jak rozmawialam wczoraj z paniaMorawska to mowila ze duzo dziewczyn pisza do niego(obecnie siedzi w wiezieniu) ze jest cudowny i takie tam hehehehe

Gość martito
hahahahahah ;) No na Ilove to same slodkie wpisy ma od malolatek ;)

Gość szalonamartita
Drogi Agresorze widze ze jestes bardzo negatywnie nastawiony na moja osobe -jak juz pisalam nie musze sie kademu podobac. piszesz teraz tak jakby wszyscy inni byli tacy super a ja jestem ta najgorsza -kazdy ma swoje zdanie ty tez mozesz je miec skora to ja jestem ta najgorsza to kim jest dziewczyna ktora dzis sie calowala itd z Pitbulem bo jakos o niej nie piszesz ze zle zrobila

Gość agresor
:D:D:D:D:D:D:D ale jaja! siedzi w pierdlu- a panienki wzdychaja! I R L A N D I O-- sa jeszcze miejsca????

Gość szalonamartita
hahaha -- nawet nie wchodze na jego profil, musze to zobaczyc hahaha

Gość martito
Ja mimo wszystko podziwiam za odwagę bo trzeba mieć odwagę by wystąpić w takim programie :) Ty byłaś normalna ale reszta to same dziwadła w tym programie :O No może ten Wakldi taki zwykły facet jeszcze, Zegarynki też nie da sie nei lubić ale jest trochę dziwna :O Wiking naprawdę jest nawiedzony ten chłopiec w lokach to już totalnie odjechany ;) no a Pitbull - buraczany chłopiec ;) I ta co sobei silikn wstrzykiwala tez jakas dziwna babeczka :P

Gość martito
O co chodzi z Irlandią?

Gość szalonamartita
niom ale wiesz kolega Agresor pisze tak jakbym to ja byla najgorsza w tym programie.

Gość agresor
nie pisalem ze jestes najgorsza! sorki- pokaz mi gdzie?? mam tylko negatywny stosunek do ludzi ktorym imponuje chamstwo ,przemoc i prostactwo-a dlatego ze swego czasu poznalem z racji wykonywanego zawodu tak zwanych chlopcow z miasta- sloma w butach i ZERO intelektualne! dzieki ze mam juz to za soba! pidbul jest tego dowodem choc do chlopcow z miasta mu jeszcze brakuje :D

Gość szalonamartita
dobra ja koncze pewnie jestem tu ostatni raz p.s nie napisales tego slowa ale to sugrujesz pozdrw\awiam

Gość agresor
a moje pytanie opieram na prostym fakcie- rozumiem ze kobiecie podoba sie mezczyzna silny,dobrze zbudowany-bo czuje sie przy nim bezpieczna-ale brak intelektu-pomysl jak bys sie czula gdyby Twoj maz musial cos zalatwic -przyklad- pidbul i praca-posikalem sie ze smiechu! jak np. wytlumaczylby Ci jakie dokumenty musisz do banku zaniesc zeby zalozyc konto,albo wlasna dzialalnosc?? powiedzialby- no wiesz,no te,no ten tego no nie?? chcialabys z kims takim siedziec przy rodzinnym stole?? rozmowa napewno by sie lepila! :D ciekawe czy on wie co to jest Afryka? pewnie powie ze to jakas nowa dyskoteka :P:D