Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

czesc wszystkim, mozecie mi przetlumaczyc co tego pustaka napawa duma???? az tak rozwinietej wyobrazni nie mam zebym mogla sobie jakos to posklejac.... koles mnie oslabia... Wy tez sie tak zmeczyliscie czytajac co on tam nagryzmolil???

Gość skomentuje tez
pewnie jego duma to miesnie i tatuze hahaah

Gość skomentuje tez
no tak tatuarze , blądyneczka , luzko i chumorrrr

Gość Ulinka24wawa
Właśnie przeglądam sobie nowy Teletydzień, patrzę na środę, może jakies omówienie z "Kochanków...", a tu JAKAŚ LIPA!!! Nie ma ich wcale w programie! O co kaman? Chyba mieli wyemitować trochę więcej niż 6 odcinków, bodajże 13, prawda?

Gość sratatatalalala
Rzeczywiście, nie ma tej pozycji;/ hmmm ciekaw dlaczego? bo przeciez tych odcinkow zapowiadali wiecej....myslicie, że osoby występujace mialy w tym udzial?

Gość podglądająca
co za nieszczęście

Gość tragediaaaaaaaaa
nie no nie moga nam zabrac cyrku buuuuuuuuuu:((((((

Gość szkiełko
sprawdziłam w programie i faktycznie nie ma no cóż, przynajmniej nie będę się już denerwować ;)

Gość czy ktoś coś wie
na Polsacie zniknął też reality " Piękna i geniusz " czy Polsat zmienia układ programów, czy po prostu już tak ma, że przerywa seriale po kilku odcinkach :o

Gość wie ktoś
coś ?

Gość tentego
wikunia powinna byc z waldim

Gość podglądająca
no i co my teraz będziemy oglądać? :(

Gość Ulinka24wawa
No i za tydzień też nie ma! Polsat ma w dupie widzów, przerywa emisję w połowie serii. I jak my teraz przeżyjemy nie wiedząc jak się potoczyła "kariera aktorska" Wojtka gadającego do papugi i czy Wiking wreszcie wstawił sobie brakującego zęba??!! :P

Nie wiem jak przeżyjemy. Co środę mogłam się pośmiać. Jednak musicie przyznać, że to bardzo dziwne. Nigdzie nie ma najmniejszej informacji na ten temat. Polsat milczy, niczego nie wyjaśnia, a przecież o rozpoczęciu tego serialu rozpisywali się i w gazetach i na stronie internetowej, a teraz kompletna cisza. Jak mi ktoś bez uprzedzenia zabiera fajny ubaw to jest mi winnien choć małe wyjaśnienie!!!!

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
hej czy ktos wie dlaczego nie ma tego programu wczoraj liczyłam na to ze bedzie a tu lipa i nawet nikt nic nie poinformował zdjeli to z telewizji czy jakis błąd mają ktoś wie

Gość magdu
Ostatnio czytałam że program traci popularność i że oglądalność spada, nie dziwię się skoro kwestia emisji za każdym razem jest niewiadoma, program zaczyna się po pierwsze późno, po drugie o różnych godzinach (przesunięcia półgodzinne) albo go w ogóle nie ma, sam zamysł programu był dobry ale odcinki powinny być dłuższe tak jak i wątki osób występujących w programie, sami bohaterowie powinni być zróżnicowani bo na razie wychodzi na to, że na portalach internetowych są jacyś nieudacznicy życiowi - żenujący dla widzów a fajni dla samych siebie (np. Waldi z obleśno - rubasznym poczuciem humoru, który uważa się za super gościa i duszę towarzystwa czy Tantos pożal się Boże fryzjer, uważający się za specjalistę w tej dziedzinie), faktycznie zastanawia intencja autorów - z lekka ironizujących za pośrednictwem narratora ("Pidbull niezrażony awarią wodociągową pokornie pluska się w miseczce" czy też "Zegarynka z lekką dozą niepokoju i różową torebką wkroczyła na peron"), co właściwie ma pokazać ten program, ośmieszyć ludzi nie mających pojęcia o swojej śmieszności, zniechęcić do "randkowania" poprzez internet, uznać że tylko takie żenujące osoby można tam poznać? nigdy nie byłam zwolenniczką wirtualnych znajomości i takiego sposobu poznawania partnera ale mam wielu znajomych którzy są normalni, na poziomie, inteligentni, atrakcyjni i w ten sposób probują kogos poznać a ten program wrzuca ich do worka z Pidbullem, Waldim, Tantosem i Vikunią... Na początku to było nawet zabawne ale po zastanowieniu ... zostaje niesmak i ...wykasowanie profilu na portalu randkowym:).

Dziwi mnie to pytanie: \"co ma pokazać ten program?\" NIC w ogóle w zdecydowanej większości \"te programy\" nie służą pokazywaniu czegokolwiek tylko utrzymywaniu oglądalności...

Gość eeeeeeeehhhh
To juz ich nie bedzie???:(((

Gość no szkoda
ze juz nie ma tego programu :(

ale wiecie co? bardzo nie ladnie zachowal sie polsat. swoich widzow potraktowal po chamsku! zadnej informacji, na stronie tez nie. maila do nich napislam ale nie licze na zadna odpowiedz. wiecie co? to poprostu sie w glowie nie miesci. o swoich widzow powinno sie dbac i nawet scieme wymyslec cokolwiek., ale powiedziec ze nie bedzie wogole albo pojawia sie za jakis czas a nie ze czlowiek nie wie czy ma czekac czy nie. czy ma sprawdzac program tv czy tez nie. poza tym tak polsat sie wychwala duzal ogladalnoscia pierwszych odcinkow (t0 zamiescili na swojej stronie)...... szkoda slow....

witajcie, napisalam do szalonej Martity i zobaczcie co mi napisala \"witaj :) wiec w Polsacie maja nie zle zamieszanie jak wiem ,pierwszy raz sie im to zdarzylo. maja byc kolejne ale nie wiadomo kiedy ,ale beda i beda o wczesniejszej porze, tak mi mowila pani rezyser. nic wiecej nie wiem. Pozdrawiam\" tak wiec doczekamy sie nowych odcinkow :D jupi :D

Gość zimowa zuzanka
oby z normalnymi ludźmi, a nie rodem z Kiepskich!

Gość wiosenkaaa
No cóż polsat nas olał;/....mam nadzieje, że serial wróci;) jestem ciekawa dalszych losów bohaterów mimo wszystko;P

hello! też im /polsatowi/ wysłsłam maila... ciekawe co to wskóra - pewnie nic...ale nich se wiedzą, co ludzie o nim sądzą, jak przed serialem to się mało nie posr....ali z reklamowaniem, a jak zdjęli to cicho sza - chowają głowy w piuasek i udają głupiego, albo na niego liczą.

Gość do niczego..../
kolejna sroda bez kochanków;/;/;/ co ten polsat sobie wyobraza??? ehhhhhhh jak myslicie czemu zrzucili ten serial???

Gość Krzych
Podobno Polsat zaplanował 12 odcinków tego serialu i chyba koniec. Odbyło się 12 odcinków ?

nie, nie bylo 12 odcinkow, poza tym pisalam ze maja to wznowic. tak powiedziala Martita a jej tak powiedziala rezyser.