Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Ja tam nastawiłam się na Klose :O:O:O:O:O:O:O Ewentualnie BFM..... Piekne te meble, celi... Piękne...terra.

Groszku to będziesz miała piękną przestrzeń ;) ehhh ale to fajne ;)

Ani - nie podobają ci się??? :( a tak sie starałam :D:D:D:D:D:D:D:D wiesz ja mam blisko salon firmowy, i zawsze jadąc do krakówka i wracając musze tam wstąpic - juz nawet J sie buntuje :D:D:D:D:D:D

Ani ja sobie marzę- a w rzeczywistości to chiałabym mieć pieniądze chcociaż na meble z Jysk :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

skan rzutu juz poszedł do was ;) tylko sie wielkości nie przestraszcie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Celi, bardzo mnie sie podobaja. szczególnie terra, bosman. O cenie giętych wolę nie mysleć. VIP mnie nie powalił, bo pierw ja robiłam kuchnię, potem rodzice, więc sie naoglądałam, że bokiem mi już to wyłazi. Lubię też HTH, RUST, duńskie, Atlas, elprim, scavaloni (cuda!!!!), dużo tego..... tylko ceny.... gdybym chciała zrobic z mojej NAJ firmy, moje wymarzone meble w drewnie zapłaciłabym jedyne 70 tyś. :P

Emmuś dostałam od ciebie @ ale pustego :( moze pożniej dojdzie reszta - ja czasami mam takie jaja ze skrzynką :( często od ANI dostaję po 2 razy i dopiero w drugim jest treść :(

Celi, masz gaderobę:):):) Super, problem szaf i duzych mebli rozwiązany:) Nie przesadzaj, że małe, ile tam jest?????koło 50???????

Ani ja właśnie ze względu na oszczędności wskazałam na vip a nie na terrę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tiaaaaaaaaaa 50 :( jak wykuje dziurę do sąsiada :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Celi, fajnie pomyślane to mieszkanko. No i jest garderoba co zdecydowanie ułatwia życie. Wszystkei graty można wepchnąć a dzięki temu ograniczyć ilość mebli w salonie i zyskać przestrzeń :)

Groszku jak to brzmi dumnie salon :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kochana ten salon będzie wilekości łupinki po orzechu :D:D:D:D:D:D a już napweno jak J upchnie tam te swoje zwoje kabli i kolumn :( Kurde czy facet musi wsio kolekcjonować?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A z tymi gratami to będzie problem :( my teraz ledwo miesimy się na 86m :( i mamy schowek duży zawalony pod sufit :( do tego podwójny garaż tez zawalony gratami :( Ehhh nawet myślec o tym niechcę :( Wyrzuce J do piwnicy z jego skarbami :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to się zmieszczę ;)

Celi, tam jest garedroba, szafa wnękowa w korytarzu, w małym pokoju tez można szafę wbudować. A przy przeprowadzkach człowiek pozbywa się wielu, wielu gratów. Tylko chyba w garderobie drzwi powinny byc przesuwne, ewentualnie otierać się w drugą stronę, bo szkoda miejsca w środku.... celi, nie jest xle, zdyscyplinujesz swojego lubego i będzie dobrze:)

ba.. powiem więcej. On będzie musiał się nawet sam zdyscyplinować. Nawet nie będziesz musiała więc z nim o to walczyć :)

Nie eeeeeee, nooooo.... On nam tylko chce powiedzieć, że az tak głupi nie jest, bo włąśnie sie zorientował, że to, co myślał, jest głu[ie:P Ale mnie boli głowa:O:O:O:O:O

Groszku - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ani - południowy -zachód , ale to parter :(

Groszek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Emmuś masz @ ;) doszedł - po tym pustym :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Cześć, fajne te Wasze mieszkanka i jaka radość je urządzać. Tylko te ceny. Wszystko liczone w setkach, tysiącach. U mnie za to jest strasznie nieustawnie i mało co można wymyśleć. Choć znajomy projektant coś nam podpowiedział. Często oczami wyobraźni widzę u nas jakieś mebelki i urządzanie. Celi ja tam wolę parter niż mieszkanie wyżej. Strasznie źle czuję się na wysokościach . Nawet pierwsze piętro to dla mnie za wysoko. Ale linki!!!:)

Ninke ;) ja to wogóle wole domek ;) ale jesli juz to w czymś takim ,to na parterze , bo tam nie będzie windy :( i jakos niewyobrażałam sobie siebie pchajacej wózek na 3 piętro po schodach :( lub dzwiganie zakupów tak wysoko :( Teraz mieszkam na II które zarazem jest poddaszem ;) i czasami wymiękam , jak wchodze po schodach z zakupami :( A ceny sa bosskie masz rację :( Buzia ;)

Dobry wieczór. Celi, Groszek, Garnierka, Ninke, Ani, Emma, Serduszko, Jagódko, Net - ja Was ;-) nie powiem co. Siedzę w necie cały dzień - Wy ledwo dwa słowa. Nie ma mnie pół dnia - Wy 5 stron. Oszaleć mozna. Na szczeście mój ksieciunio wybył, a synio na korkach więc mogę poczytać i coś napisać. Emka, Twoje zdjecia nie otwierają się ani u mnie w pracy(blokda na pewne programy), a u księciunia ACD wariuje całkowicie i otwiera jak chce. Mieszkanka fajniutkie. I fajne rady dziewczyn - ja mam meble brw w kuchni - classic, ładnie wygladają i jak Ani pisze sa do rozbuowy - ja miałam własnie taki zamiar,ale mój juz doczekać się nie może kiedy sie przeprowadze do niego. Np w niedzielę w nocy jadą słuzbowo w okolice Groszka, więc ja mu mówię noc z niedzieli na poniedziałek śpie u siebie - on foch. I przy moim bracie wykła mi robi że juz najwyższa pora bym sie przeprowadziła. A, muszę sie pochwalić - mój brat M stwierdził że znalazłam sobie zajebistego faceta i zebym sie go trzymała. (z jego zdaniem się liczę)Szkoda ze z moim drugim bratem się nie lubi mój ksieciunio. (ze zdaniem tego brata sie wcale nie liczę, choc brata kocham to mnie maksymalnie wk...) Pozatym dalej zasmarkana - a jutro znów do pracy. Masakra.

Ja przelotem tylko zaglądam przywitać się z wami i zaraz pożegnać... Groszku cieszę się z Twoich planów, tylko cholercia nie otwierają mi się te linki... i nijak mogę sobie popatrzeć na te mieszkanko... Popróbuję jutro coś pokombinować bo dziś już nie dam rady! Pozdrawiam bardzo serdecznie! Emmuś nie smutaj się 👄 Net wracaj do zdrowia 🌻 Jagódko przytulam ciepło ❤️ Whim 🌻 No i w ogóle dla wszystkich uściski!