Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Ani, szczerze nigdy nie zwróciłam na to uwagi... Nawet nie sądziłam, że u nas aż tak bruuuudnooooo :( Biedna Ty, oj biedna z tą alergią!

Obejrzyj kolor samochodów, przejedź palcem, prawie zawsze kurz, po desczu robią się jeszcze smugi. Idziesz ulicą, wiatr zawieje i pełno pyłu wszsędzie się unosi. Nier ma w zwyczaju sprzątania, zamiastania skrajni jezdni. Czasem im sie zdarzy... Ogólnie syf, pełno błota. W Polsce, gdy przy asfaltowej drodze jest budowa, to błoto ciągnie się na pół kilometra w jedną i drugą stronę, nikt niczego nie sprzątnie. A choćby w Czechach....co godzinę wyjeżdza z budowy specjalny traktor, który myje jezdnie. Mentalność!

Victorio, ja na szczęście na słońce uczulenia (jeszcze, tfu tfu) nie mam.... Ale używam sun blockerów, filtry od 25. Raczej ciepły klimat mi pomaga, skóra mi zdrowieje, kataru nie ma. Dermatolog juz niejednokrotnie zalecał przeprowadzkę nad morze, w góry odradzał:P

Współczuję włascicielka cery naczyńkowej sama takowa posiadam jakos sobie radzę . Co do basenu kiedys moja znajoma stwierdziła że zna lepsze sposoby zarażania się a przynajmiej przyjemniejsze ;-) ...............ja po wysciu z basenu jestem ślepa jak kret oczy jak królik . Co do diet i ćwiczeń swoje przeszłam i bardzo staram się żeby nie wrócić do poprzedniej wagi ale dla mnie największym wrogiem jest stres , wtedy tyje w oczach . w czasach spokoju i ciszy udaje mi się trzymac wagę chociaz jak w czasie sesji przytyłam to niedźwiedź był zachwycony bo przytyły tez piersi a to mu bardzo się podobało.

Szczerze, zawsze po dłuższym powrocie z zagranicy, w Polsce uderzał mnie bru, syf, jak ktoś woli. Dziury w drogach i makanryczne drogi oraz to, że patrzymy na siebie wilkiem, jesteśmy mało zyczliwi wobec obcych, nieznajomych. Ale te dwie pierwsze cechy są ciągle dla mnie nie do przejścia:(

O nieżyczliwości, spoglądaniu spod byka i nietolerancji do odrębnego stylu, innego, indywidalnego wyglądu, manifestowania swoich przekonań itp. napisać bym mogła książkę... Ani :) Ale teraz uciekam. Miłego dnia, popołudnia i wieczoru dziewczyny :) Pa!

Yen-łacze sie z Toba w zazdrosci:)

A gdzie Was wywiało? Ja się obrobiłam, nie wywalam papierów na biurko, bo zaraz szef wróci i będę mu potrzebna, wiec siedze, czekam i robię dobre wrażenie.

No dobra, ja robię postępy - przeszłam na dietę, własnie zupke chińską ugotowałam, mniam mniam ;) oczywiscie z makaronem ryzowym ;) a co ?? :D:D:D:D:D ale juz na jurto przyprawiłam mięsko na gulasz :( buuu zbyt długo mój entuzjazm dietetyczny niewytrzymał :D:D:D:D:D:D:D Buzia ;)

noo duży biust przy tali osy to chyba marzenie połowy kobiet :D

Zupkę chińska z torebki? U nas kolega który odchodzi właśnie dzielił tortem. Pycha.

No to zdrówko ;) http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4022884.html Jakie z torebki ?? :( Robisz wywar z kostki grzybowej, wrzucasz pierś kurczaka pocięta na paski, gotujesz, wyjmujesz kuraczaka, wrzucasz warzywa chińskie -mrożonka, gotujesz ok 15 min dodajesz sos sojowo- grzybowy, imbir w proszku wrzucasz kurczaka jeszcze 5 min gotujesz. Makaron ryzowy w osobnym garnku robisz wg przepisu. Nakładasz do miseczek makaron zalewasz zupką dodajesz do smaku imbir i obowiązkowo sok z cytryny - smacznego ;)

Vici ;) a moze powinnas poszukiwac ubrań z materiałów rozciągliwych ? ;) no i panowie mieli by co podziwiać ;) i ich kobiety też - juz to widze, jak paradujesz w obcicsłej bluzeczce po deptaku, a panie biją swych panów po głowie torebkami, ze oni sie na ciebie gapią :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mam nadzieję, że nie miaszkasz w górkach? - to tak swoja drogą :D:D:D:D:D:D:D:D

Niestety, tych super facetów u nas w pracy niewielu. Najfajnieszy i najlepszy jest oczywiście szef, anioł nie człowiek, człowiek nie anioł. No i kilku jeszcze w działach, np w jednym dziale są same łazęgi, w jednym jest dwóch super, w kolejnym tez ze trzech do rzeczy, w nastepnym 5, ale jeden właśnie odchodzi.U nas jest ich kilku,ale tylko jeden moze być, reszta - lepiej nie mówić. Najlepsi pouciekali, niestety - a podobno u nas takie świetne zarobki ;-)

Czy któraś z was używała szmponu vichy dercos - na wypadające włosy ???? bo J mi kupił, i dopytuje o rezultaty, ale ja go użyłam dopiero 2 razy więc poprawy takiej szybkiej sie nie spodziewam :D ale czy on faktycznie pomaga ?? :( Bo zostanę łysa :(

Yennka najlepszy kolega - to ten co częstuje ciastem, zaprasza na kawkę i daje kwiatki - tylko czy księciuniowi by taki odpowiadał ? :D:D:D:D:D:D:D:D

Zwłaszcza za dwoma mi się teskni. Fajni byli, jajcarze, ale i zawsze pomogli, no i przy tym nieprzecietnie inteligentni. I poszli do warszawy do pracy, za 5-6 krotnosc naszych zarobków.

Celi, dla mnie był super, ale efekt był dopiero po ok miesiacu-dwóch. To ten czerwony???

To ten.Na mnie podziałał. Plecam jeszcze Neril, i H-pantoten. Zła jestem, chciałam sobie na allegro kupic odżywkę do paznokci Sally Hansen, i juz nie ma takiej jak chciałam.

Witam nową koleżankę. Victoria pewnie polubisz te nasze pogaduszki. Celi....taka zupkę koniecznie muszę zrobić. Nawet te zwykłe chińskie zupki lubię ale ta to rewelacja musi być. Anouk.....ja na szczęście alergii nie mam, ale basenów nie lubię ze względu na tą wodę i ludzi dużo. Yenny.....a na tym urządzeniu wibrującym miałam okazję parę razy postać sobie . Ale nic w nim rewelacyjnego nie widziałam. Aż w mózgu mi wibrowało potem. Nie polecam tego. A rowerek jak nic innego strasznie umięśnił mi nogi i uda były niestety grubsze. Najchętniej to bym na rolkach pojeździła ale u nas za bardzo nie ma gdzie.

Ooooooooooooo :( poszłyście sobie :( Serduszko - zupka to mój przysmak ;) no i jest lekka ;) spróbuj moze i tobie bedzie smakować ? ;) A mnie teraz marzy się jakiś chłodnik i młode ziemniaczki z koperkiem ;) , noo tylko nigdy żadnego chłodnika nie robiłam i nie wiem jak to będzie gdy go w końcu zrobie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale w książce kucharskiej wygląda to całkiem, całkiem ;) yennka, vici - dzięki za rady szamponowe ;) Buzia ;)

Ninke, jak rolki to tylko u mnie :D:D:D:D:D a poczujesz co to naprawdę syzyfowa praca :D:D:D:D:D Jak uda ci się juz na rolkach pod górke wjechać - to zjeżdżanie naprawdę dostarcza wrażeń :D:D:D:D ale najlepsze jest wjeżdżanie :D:D:D:D:D:D:D:D:D Mnie przez te górki ochota na rowerek całkowicie zanikła :D:D:D:D a zaliczyłam tylko kilka przejażdżek - byłam 100 razy bardziej \"zjechana\" niz po jakimkolwiek tereningu :D:D:D:D:D:D:D

Witam wieczorową porą, Groszku przeżyłam te cztery godziny, ale dziś dzień nieszczęść, prawie jak 13:P Ale nigdy więcej 4 godzin dyżuru:P Vichy w ogóle nie polecam, raczej zniechęcam> Taki antymarketing:p Przereklamowana i beznadziejna fiirma, co robi tandetę. Ich super specyfiki uczulają mnie!!!!!!!!! Dobra, zmykam do pracy:)

To i ja witąm wieczorem. Anouk .....ale przeżyłaś:) A 13 to wcale nie taki pechowy. Ja to w ogóle mało przesądna jestem . A na widok czarnego kota chętnie przechodzę dalej. A co do kremu, to nie mogę ostatnio na żaden trafić by być zadowolona. Po każdym moja skóra i tak jest sucha. Nie wiem a może to wina pudru, bo zawsze byłam wierna L\'Orealowi a teraz coś z AA kupiłam i jest nie tak. Nie ma to jak samoopalacz .