Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

Gość sylaaa
no moja najgorsza zmora jest moj brzuch!!!!!!....zero bioder...i zawsze wszystko w brzuch.......:(

sylaaa wytrzymasz, dasz rade, musimy dać rade3 bo cel jest niczego sobie:) dodzia - ja też jestem jabłko, ale kto nie dąży do marzeń to nigdy ich nie osiągnie... trzeba wieżyć i mieć siły do walko a na pewno sie uda, zresztą jabłko i tak moim zdaniem jest lepsza niż gruszka, przynajmniej nogi mamy szcupłe, a talia z czasem też sie poprawi bo nogi nie mogą chudnąć w nieskończoność....:) to i talia sie ruszy ;) :D

no i znowu na nową stronke mnie wywali ło, to już chyba rytuał jakiś :D a ty syllaaa też widze że jabłuszko??

...to moja zmora też!!!! ale gimnastykuję się codziennie, robię brzuszki....

Gość sylaaa
no jabluszko...ale masz racje..latwiejjest zrzucic tluszczyk z brzuszka niz z bioder i tylka....

może kiedyś, wymienimy się fotkami.... ja mam też szczupłe nożyska w stosunku do brzuchola.... a jeszcze odchudziłam sobie po 2 cm przez foliowanie.....

Gość kajka79
Witam was Kobitki. Ja również od tygodnia walcze ze zbędnymi kilogramami. Pierwsze efekty są. Mam 28 lat, jestem ze Szczecina i mam troche kg do zrzucenia. Ale miło jest wiedziec ze nie jest sie jedyna osoba która ma takie problemy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was

Gość sylaaa
a to foliowanie sie sprawdza???

Gość sylaaa
to troche daleko ...ja tak wogole to jestem z Poznania..ale juz 3 rok mieszka w Łodzi..:(

ja kiedyś próbowałam ale folia na brzuchu sie zwija.... podobno jest skuteczne, na pewno skóra jest ładniejsza, ja po zafoliowaniu ćwiczyłam lub sprzątałam ok 1 godziny - daje lepszy efekt... skórę miałam gładszą, ale stosowałam to bardzo krótko - przez kilka dni wiec centymetrów raczej mi nie ubyło, a od dzisiaj znowu zaczynam... mąż kupił mi wczoraj kawe :D

Gość kajka79
nigdy sie nie foliowałam. Na czym to polega??

ja bardzo lubię te ćwiczenia z modelingu znam tę stronkę... robię sobie rozgrzewkę a potem.... karimata i ćwiczenia w poziomie, do tego mam hantle 1,5, takie rzepowe... i pracuję na rozpiętkami... a potem zakładam na stopy i dalej nogi????..... teraz mam zajawkę na basen... tylko u mnie cięzko się wbić na dobrą godzinę.....

ja najpierw robiłam sobie papke którą trzeba na siebie posmarować robiłam ją tak: zaparzałam ok 6 łyżek kawy dość niewielką ilością wodytak by była papa, do tego dodawałam łyżeczke cynamonu, łyżeczke miodu, łyżke oliwy z olowek, i trochę zwykłego balsamu do ciała by sie trzuymało... smarowałam uda tyłek i brzuch i zawijałam sie w folie spożywczą - tylko nie tą srebrna ale bezbarwną, i na to normalnie wkładałam spodnie i bluzke i do roboty, świczonka, mysie okien, albo podług itp a poten prysznic i zwykły balsam...:D

Gość kajka79
jakie skłądniki są do tego potrzebne??

Gość kajka79
dzięki. chyba bede musiała dzis wypróbowac. Czeka mnie zdzieranie tapet ze ścian wiec troche ruchu bedzie. Poza tym zapisałam sie na fitness. Znalazłam fajny klub w Sz-nie. Choc po pierwszych zakjeciach czułam miesnie przez 4 dni. Ale dam rade:-))))

a gdzie go znalazłaś?? bo ja chciałam do radissona ale tam jest remont a zależy mio szczególnie na aqarobicu a w szkole morskiej ten basen też jest w remoncie... może znasz jakieś inne miejsce??

Gość kajka79
ja chodze na rowery i BS do Antidotum (na Pomorzanach) niestety nie maja tam basenu. Ale aqua jest tez na Monte Cassino.

Gość sylaaa
to ja tez musze to wyprobowac...ja chodze na basen z cala rodzinka...ale za rzadko...moj maz od niedawna jezdzi na snowboardzie...po kilku takich wypadach w gory waga mu zleciala

Gość kajka79
może tak www.fitnessclub.szin.pl Fitness Club Szczecin, ul. Monte Cassino 24, tel.45 01 554

wielkie dzięki kajka, wybiore sie tam na pewno w przyszłym tygodniu, bo na razie jestem uziemiopna w domu z dziećmi - są chore....:( poprostu życie mi uratowałaś - boska jesteś!!! jeszcze raz dzieki 👄

Gość kajka79
nie ma za co. Po to tu jestesmy:-)) A powiedz mi jak często nalezy sie foliowac??