Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

Gość meg13
cZEŚC DZIEWCZYNY pozwolicie że poplotkuje z wami? Moje gratulacje dla dodzi ! mnie stukneło17

Gość kajka79
17 latek to tez nie lada wyczyn:-))

Gość meg13
Dzięki. dziśiaj mam wolne a moja koleżka od wsparcia odchudzającego znikneła .

Gość kajka79
meg a długo juz sie odchudzasz??

Gość meg13
Obiadek prawie gotowy . Rodzinke uszczęśliwie kluskami śląskimi z gulaszem a dla mnie kasza+indyk

jakoś nas sie tu pełno robi, bedzie nas kupa... ponoć kupy nic nie ruszy...............

Gość meg13
Dopiero 5dni ,ale to dopiero przygrywka zaczełam od ograniczeń.Bałam się utraty hcleba i ziemniaków.Idziemi całkiem niezle.

megi ja nie jadam żadnych kasz, ani ryżu, ani ziemniarów, tylko miesko gotowane na parze albo z wody z zieleniną.... zawsze jest to warzywko gotowane jak kalafior czy brokuły... i do tego koniecznie surówka.... rózności.... nie mogę stosować... gotowanej marchwi, kukurydzy... buraków i dyni.....

Gość meg13
Będe chudła powoli ale zawsze coś. Może potem troche przycisne jak się przyzwyczaje

Gość meg13
Uwielbiam wypełaniacze. Warzywa wszystkie i pod każdą postacią.

Gość kajka79
ja chleba nie jem od tygodnia, ziemnaików tez, dodzia czemu nie mozesz jesc buraków??

.... ja od roku nie jem pieczywa... żadnego, czasami były wpadki.... ale generalnie nie.... w zeszłym roku odchudzałam się sama z różnym skutkiem???? schudłam.... ale w tym roku jestem pod opieką dietetyka............pani dr wyrzuciła niektóre produkty z mojej diety, miedzy innymi buraki, ponieważ gotowane mają wysoki indeks glikemiczny, zresztą nie tylko ???? mogę jeść warzywka surowe gotowane i tak jem do tego mieso , ostatnio schab z wody, ryba gotowane na parze.....nawet wytrzymuję...

Gość aa..aa
Potrzebuje chyba silnego kopa nie mogę nad sobą zapanować dzis znowy na śniadanie była chałwa i pączek a miała być dieta co mam zrobić -albo zasznurować zęby albo kupić lidke co do meridi boję się że nie zadziała wiem jak to się zkończy -(urośnie mi dupa )zatrzymam się na 55 kg i wtedy sie wezmę za siebie.

Gość kajka79
ja szczerze mowiac bałabym sie brac cała ta chemie. tyle sie nasłychałm o skutkach ubocznych. lepiej powioli ale z dietka i gimnastyka

kajka ja to jestem jak tablica Mendelejewa, wszystko pożarłam co mozna kupić... ostatnio Meridię... Lida.... kiedyś moroznik kakuaki, wczesniej były Meridia... Teronac... czy Aviprom... cała apteka..... hehehehe teraz mnie kręci Acomplia.... ach tylko ta cena ???? szkoda gadać!!!! za wysoka???? kapkę????

...wiem ale bez chleba da się żyć... u mnie zaczął się drugi rok....

Gość meg13
Też mi brakuje ziemniaków dlatego ta kasza w małych ilościach . nie korci mnie do podjadania- teoretycznie.

to 55 kg to ta waga alarmowa??? u Ciebie??? to jak dobrze utuczony kurczak!!!! oczywiście bez urazy???

Gość aa..aa
wiem o tym diety odpadają za wiela ich było nigdy nie dotrwałam do końca diet opracowanych tzw gazetowych chyba tylko 3 dniawa co do chemi na mnie zadziałała dobrze się czułam

Gość kajka79
a mi chlaba i ziemniaków nie brak, najgorzej z makaronami tak je uwielbiam. powinnam urodzic sie we włoszech

Gość meg13
55 kilo? chyba tyle ważyłam mając 18 lat

ziemniaki megi wyautowałam z menu całkowicie... też się da, frytkownica schowana, młody ostatnio też nie jada ziemniarów... tylko brązowy ryż...

aa..aa - wez sie w garść!! chcesz w końcu schudnąć czy nie!! wszyscy mamy dołki, ale tak od rana.. trzymaj sie dziewczyno bo jak tak dalej bedzie to nie schudniesz tylko przytyjesz i to sporo, radze najpierw jakieś konkretne śniadanie zjeść a nie na pusty żołądek pączkiem sie opychać...napisz coś optymistycznego w końcu ( nie gniewaj si - to tak dla motywacji:) )

Gość meg13
To duży sukces że udało ci się namówić rodzinę

Gość meg13
Znikam na chwile ale wróce