Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uczę się wcale

Co studiujecie?

Polecane posty

Gość nie uczę się wcale

Ja studiuję anglistykę. W tej chwili nie ucze się do egzaminu, a mnoże durne topiki. :P

Gość ja dziennikarstwo
nie chce mi się uczyć :P

Gość ekonomie
we wtorek zaliczylam ostatni egzamin i ferieeeeeeee

fizyke i matematyke :P i tez ucze sie do egzaminu :P znaczyzaraz zaczne sie uczyc :P:P

Skończyłam prawo i zrobiłam podyple w zeszłym roku. Na razie nie chce mi się uczyć.

Gość edycik
ukończyłam liceum sióstr Urszulanek w częstochowie a teraz skończyłam studia na teologi na Kulu w lublinie. Nie, nie chciałam iśc do zakonu ale mnie w liceum namawiano:) no i pracuję jako seksowna serketarka:)

Gość akle
politologie, uczyć też mi się nie chce

Nozyczki acha, a o co konkretnie mu chodzilo z tymi szkolami:o?

Gość kliszka
prawi administacyjne na UJ....i teraz srodeczek sesji..

Gość TRANSPORT I LOGISTYKE
TRANSPO

Papierowe, ja nie zapomne egzaminu na III roku. Statystyka oblewania byla co roku taka jak u ciebie wczoraj :) Facio rozdal zadania. Pierwszy etap. Odsiecz. Godzina przerwy. Wykladowca mowi: idzice sie wysikac, bo na kolejnej czesci nigdzie nikogo nie puszcze, zaopatrzcie sie w wode mineralna lub inne napoje bezalkoholowe (bo potworny upal byl). Mysle: oblalam, bo przeciez jak inaczej. kolezanka mowi: ide do wc, bo do domu dzis jade i mam 100km, wiec po drodze nie bede stawac. Mysle, a to ide z nia (dlaczego kobiety chodza po dwe do kibelka??). Ogloszenie pierwszego etapu. Wykladowca\" Ja przeczytam osoby, ktore przechodza do drugiego etapu, bedzie szybciej, bo to tylko 6 osob\". Slucham, slucham i szosta osobe przeczytal mnie :D dziewczyna przede mna wstaje a ja do niej: ej, pozycz wode, bo ja nie mam a zostaje nie spodziewajac sie tego zupelnie :P. Druga czesc. Nie idzie mi. Mam zadanie, ale aby zdac, trzeba iec wiecej, zdecydowanie wiecej :) ludzie sie poddaja i wychodza :) ja mowie: nieee, no siedze do konca, musze sie nacieszyc ta chwila, ze bylam w tej szostce (ja to mam podejscie do zycia) wiec nie wychodze, upajam sie obecnoscia na drugim etapie :) NAGLE plonie aula,w ktorej mamy egzamin, mysle \"Bog istnieje i jest dobry\" Gosciu powiedzial. Czas egzaminu dobiegl konca. Ile macie zadan? Kto ma wszystkie? Z trzech osob na sali ani jedna nie podnosi reki. Gosciu: Bez jednego? - zero reakcji, aula plonie. Gposciu: nie dobijajcie mnie! Bez trzech???? jedna osoba podnosi reke. Gosciu, ok to jak tak sprawy sie maja to wystarczy jedno zadanie dobrze, ale na perfekt, to bedzie 3. Ludzie to byl najpiekniejszy dzien w mim zyciu. Gosciu pozbieral kartki i powiedzial: a teraz ewakuujemy sie, indeksy zostawcie w moim gabinecie\" :D

Nozyczki jakis psychopata z niego:D zneca sie nad Wami:o Powodzenie dzis!:)

Gość ja też dziennikarstwo
a gdzie się uczysz? :)

Gość wiewiorka22
farmacja, w pt egzamin i w srode ostatni jak dobrze pojdzie..rzygam juz tym wszystkim

Gość nie uczę się wcale
a ja mam dwa WIELKIE egzaminy jednego dnia ... w poniedziałek :(

nie wiem dokladnie, bylo kilka wersj a) jakis wkurzony student peta nie zgasil w koszu i byl pozar b) jakies zwarcie w instalacji nie dochodzilam co, jak i kto, bo mialam najgorszy egzamin na calych studiach zaliczony. Ten egzamin jest legenda, ten gosciu tez, a ja zdalam za pierwszym podejsciem :)

Gość socjolożka-ja
Ja studiuje socjologię. Któraś z was studuje dziennikarstwo. Bardzo mnie ciekawi ten kierunek, opowiedz proszę jakie macie przedmioty. To trudny kierunek? A co z pracą po?

Gość socjolożka-ja
Kilka słow nt politologii,proszę.

Gość lotion
A ja mam maturę w tym roku..nie wiem co potem