Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uczę się wcale

Co studiujecie?

Polecane posty

mam mieszany glos ....ale barwe jedną oczywiscie:) jesli trzeba zaspiewam spokojnie,ale i ostro:) wiekszosc moich piosenek wykonywanych to utwory X-tiny Aguilery:) Kocham Hurt wiec spiewam bardzo czesto:) glos mam podobny wlasnie do niej.dlatego uwielbiam repertuary z jej płyt:)

Gość a ja medycynę
i jestem po sesji :D

Gość dziennikarstwo
przedmioty sa zróznicowane: ekonomia, logika, reklama, retoryka, no i przeróżne warsztaty. studiuje w Katowicach. później mam nadzieję, że znajde pracę w gazecie ale nie żadnej lokalnej typu "Głos Wąbrzeźna" :P

Gość margeuritte
ogrodnictwo ciezka sprawa ;/

Gość o wielu twarzach
FInanse i bankowość :D Z w zasadzie już kończę :) Szkoda, bo studia są :classic_cool: :P Nie zdradzę czarnego nicka ;) ale wtajemniczeni i tak będą wiedzieć kim jestem ;)

Kosmetologię, ale póki co mam ferie.:P

kartografia 1 egzamin jeszcze do przeskoczenia.. i to taaaaaki straszny :o a mi sie nie chce uczyc. ani ani :(

Nozyczki:classic_cool: teraz juz bezograniczen mozesz na kafe pisac:D;)

Gość o wielu twarzach
Setunia a do tej pory Nożyczki nie mogła pisać? dlaczego? czyżbyś jakieś znajomości u moderatorów miała? :P

Gość silalalala85
prawko - środek sesji :-)

Gość okej
Ekonomię rok 3 dziennie, informatykę rok 2 dziennie, stosunki międzynarodowe rok 1 zaocznie.

Gość Wstążka
Pedagogikę - praca socjalna i opiekuńczo wychowawcza... kończę :) bo na 5 roku jestem.. i zaczelam tez podyplomowe - wychowanie przedszkolne :) Ogolnie strasznie duzo teorii a malo praktyki zarowno na dziennych jak i podyplomowych :( Ale coz... nie ma to jak byc tworczym i pomyslowym :P Dzieci same daja wieeele pomyslow.. czasami ;) Pozdro!!!

Gość kryptologię
🖐️

Gość silalalala85
okej heheheh najlepiej wybrac raz a dobrze, ale widocznie nie wszyscy potrafią...

Gość czyjest ktos kto studiuje
politologie skonczylam juz jedne studia ale chce jeszcze malo mi ... co myslicie o tym kierunku a dokladnie waham sie miedzy studia europejskie i studia miedzynarodowe specjalizacja w rmaach tego kierunku ?

Cezesc. Ja studiuje filologie germanska. Specjalnosc: Jezyk niemiecki w biznesie i turystyce. Myslalam ze bedzie latwiej, ale..... sie mylilam! Czekam na wyniki ostatniego kolosa z prawa(w sobote bede wiedziala). Mam nadzieje, ze sie udalo!

Gość do dziennikarstwo
a myslisz ze jak skonczysz studia to cie od razu przyjma do Newsweek Polska?

Ja pedagogike:) myslalam ze latwiej bedzie ale dam rade :) chyba:P jestem dopiero na 1 roku :/

Gość A ja studiuję
Automatykę i Robotykę i jestem już praktycznie po sesji co mnie ogromnie cieszy, bo wszystko udało mi się zaliczyć w zerówkach :) i teraz wolne do 25 lutego. Tylko coś sie przeziębiłam a to już gorzej :/ Życzę wszystkim powodzenia podczas egzaminów!