Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ot tak...

Polki używają ok 10 kosmetyków do twarzy

Polecane posty

Podobno Japonki codziennie używają do swojej twarzy ok 20 kosmetyków. Polki podobno ok 10. Ile i jakie kosmetyki używacie do twarzy? Ja: 1. żel do mycia twarzy 2. tonik 3. krem 4. cień do powiek 5. kredkę 6. tusz do rzęs jeśli wychodze z domu 7. puder lub fluid- zalezy od pogody 8. brązujące kulki czasem 9. korektor i to chyba tyle. A wy?

Gość no a ja_
1. żel do mycia twarzy 2.tonik 3. krem pod oczy 4.krem na dzień 5.krem na noc 6.tusz do rzęs 7.olejek rycynowy na rzęsy (na noc:) ) 8.maseczki co kilka dni i wsio:) mam 29 lat:)

Gość a Ja mam dziś ostre gazy
lubicie nosic rajstopy pod spodnie ? koszmar czuje sie jak parówka

Gość a Ja mam dziś ostre gazy
1)Pianka do mycia twarzy 2)krem pod oczy 3)krem do twarzy 4)krem na szyję 5)fluid w kompakcie 6)błyszczyk

1.Mydlo bobas - do mycia twarzy. 2.Maseczki odzywcze (ost. winogronowa gleboko nawilzajaca) - na twarz 3.Masc ochronna z witamina C - na poliki 4.Brevoxyl - na poliki 5.Olejek rycynowy - na rzęsy 6.Kredka do oczu 7.Tusz do rzes 8.Blyszczyk 9.Puder w kamieniu That's All. :D

na codzien: 1. zel do mycia twarzy 2. krem do twarzy 3. tusz do rzes 4. pomadka ochronna raz na jakis czas: 5. fluid 6. korektor zielony 7. korektor bezowy 8. puder w kamieniu 9. roz 10. konturowka do oczu 11. maseczka 12. peeling 13. cien do powiek o kurcze.. sporo tego wyszlo :o sie nie spodziewalam nawet

Gość ja nigy nie liczylam
1. kostka do mycia twarzy 2.tonik 3. krem pod oczy 4. sztyft do ust 5. krem do twarzy 6. fluid w plynie 7. puder sypki 8. cien do powiek( czy rozne kolory cieni liczy sie oddzielnie?? bo ja uzywam jasnobezowego na cala powieke i ciemnijeszego w kaciku. 9. kredka do powiek 10. tusz do rzes 11. pomadka kolorowa 12. blyszczyk 13. serum do twarzy ( okazjonalnie)

Gość a żadna z was nie używa
szamponu, lakieru do paznoki, balasamu do ciała, pomadki do ust... dziewczyny, przecież tych kosmatyków jest duuuuużo więcej, kto by to spamiętał:)

1. żel do mycia twarzy. 2. krem na dzień i na noc. P.S. chyba przegrałam :O

Gość a ja używam takich
Normalnie, jak siedze w domu, albo latem: 1. Żel do twarzy 2. Krem Jak wychodzę z domu, to: 3. podkład 4. puder sypki 5. róż do policzków 6. tusz 7. kredka 8. cień 9. (czasami specjalny tonik, ale tylko z apteki, albo woda termalna) 10. peeling

Gość do a żadna z was nie używa
Bo w temacie jest " do twarzy" :)

Gość do xaxa
ja na codzień też tyle co ty;) dopiero jak muze się umalować to się robi więcej.

Gość do zadna z was
szampon, lakier do paznoki, balasam do ciała ---> to nie kosmetyki do twarzy !!! tak mi sie wydawalo :-o

szamponu, lakieru do paznoki, balasamu do ciała- to chyba nie jest do TWARZY! :D:D:D miało być do twarzy a nie do ciała, to różnica.

Gość Dobranoc misie
Apropo rozu do policzkow..jak dopasowac odcien do swojej karnacji ?? (mam prawie biala i rozowy nos :D )

Gość echhhhh
1.zel do mycia twarzy 2. tonik 3.krem na dzień 4. tusz do rzęs 5. kredka 6. cienie 7.pianka do włosów to tak z rana jak wstanę... :):)

Gość a ja używam takich
i używam jeszcze pomadki ochronnej do ust. A co do lakierów- tak, uzywam... Ale nie na twarz, kobieto:o🖐️

to zależy czy do pielęgnacji czy do makijażu do pielęgnacji tylko krem do makijażu......oooooo tyle: samopalacz puder róż cienie kredka do oczu tusz błyszczyk, pomadka brązujące kuleczki to 10, czyli zgadza się :)

no ja się nie maluje...przeważnie (te ...ważnie to jest moze z raz na rok ;) a wtedy tylko fluid, tusz do rzęs i szminka ;) )

Gość ojej_
to ja wypadam "blado" :) uzywam tylko : *kremu *mleczka do demakijazu ( bo niczym innym nie moge myc twarzy:( ) * tuszu do rzes i to tyle ( do twarzy oczywiscie hi hi)

ja już muszę - mam męża :) w domu czy na wyjście oczywiście w domu to tylko podstawowe rzeczy ale na duże wyjścia wszystko

Gość liczę - zobaczymy
1. żel do mycia twarzy 2. preparat do demakijażu oczu 3 i 4. mam dwie maseczki - peeling i odżywczą (od czasu do czasu) 5 krem pod oczy 6 krem na dzień 7 krem na noc 8 podkład 9 puder 10 róż 11 kredka do oczu 12 cienie do powiek 13 tusz do rzęs 14 pomadka ochronna 15 szminka (jeśli doliczyłabym korektor którego używam może raz na miesiąc punktowo na okazyjnego pryszcza i to ze zestawów cieni mam 4, to dobijam do 20) ps nie jestme wytapetowaną lalą, podkładu używam dosłownie kropelkę, a puder jest transparentny

Gość ikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żel,mydło, krem nawilzajaco-matujacy,puder w kamieniu,tusz,cień,ołówek do brwi,róz,pomadka, konturówka,korektor,krem nawilzający na noc, krem na ewentualne niedoskonalosci,balsam do ust:)tyle:)

Gość geriot
jak wychodze do ludzi to uzywam: 1 zelu 2 kremu 3 brewoksylu 4 fluidu 5 korektora 6 rozu lub kulek 7 tuszu 8 cieni 9 blyszczyka 10 pudru bez makijazu to widzi mnie tylko listonosz, wspolczuje mu strasznie:)

do Dobranoc misie - nie jestem kosmetyczką, czy wizażystką ale jeśli masz jasne włosy to może róż różany-daje wrażenie zdrowych rumieńców lub morelowy-ładnie rzeźbi policzki i daje efekt miękkości, jesli masz włosy rude, to róż morelowy lub śniady-rzeźbi kości policzkowe

Gość kalyyynkaa
pewnie że będzie więcej ( przynajmniej u mnie) tyle że faktycznie może nie codziennie bo logicznym jest że jak mam wolne i siedze w domu to nie nakłada makijażu :D płyn do demakijażu oczu ( micealny) 1żel do mycia twarzy 2krem pod oczy 3krem do twarzy 4baza pod podkład 5korektor 6róż ( lub puder brązujący) 7fluid 8puder w kamieniu 9cień 10cień do brwi 11tusz 12kredka 13kredka do ust 14błyszczyk 15 woda termalna + na specjalne okazje: sztuczne rzęsy, eyeliner brokatowy, maseczki

Mnie bez makijażu listonosz nie zobaczy :D, mój mąż nie ma wyjścia. Twierdzi, że i tak ładnie wyglądam ;), ale chyba nie wie co mówi :D

Gość no a ja_
a żadna z was nie używa-------> to mają być kosmetyki do twarzy:) do szyi też używam kremu, ale to już nie twarz więc nie wymieniłam:)