Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basik28

mała główka na usg-pomocy

Polecane posty

Gość basik28

Witam, miałam robione usg w 29 t.c i okazalo się, ze główka dziecka jest mniejsza w stosunku do reszty ciała, bardzo się martwię, prosze odpiszcie, czy któras z was spotkala sie z takim problemem? Pozdrawiam

u mnie w tym tyg byly same rozbieznosci, od 28 tyg do 34 wiec jezeli gin nic nie powiedzial nie ma czym sie martwic

Gość nie martw sie.......
wszystko bedzie dobrze, slyszalam o duzo gorszych wykryciach na usg i dzieci rodzily sie calkiem zdrowiuskie- glowa d gory......:)

Gość może nie powinnam
tego pisac ale u mojej siostry tak było i nie skończyło sie dobrze Trzymam za ciebie kciuki

Hej :) Powiedz a czy główka twojej dzidzi jest wąska ???????? wiesz u mnie kiedyś tak wyszło tzn pomiary od około 30 tc, martwiłam się tym do końca ciąży pomimo że lekarz mówił że wszystko jest ok. Potem gin twierdził że dziecko będzie miało główkę bardziej jajowatą niż okrągłą :P, także jeszcze bardziej się martwiłam. O ile się nie mylę to rozbierzność była podnad dwa tygodnie. Córeczka urodziła się z normalną główką :) jak się okazało była mniejsza niż wskazywłało to usg i stąd ta różnica . Także głowa do góry.