Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladkacera

Sposob na piekna cere

Polecane posty

Gość gladkacera

gladka, nawilzona, zdrowa Macie jakis? Co robic albo czego nie robic zeby miec taka cere?Co jesc, jaich kosmetykow uzywac itp.?

Gość gladkacera

Gość taniec jest zaje/bi/sty
taaaaa :) najwieksze koncerny wydają miliony i tego nie wiedzą a na kafe mają wiedzieć :D

Gość gladkacera

Gość blond666
nie jesc słodyczy szczególnie czekolady pic 3 razy dziennie bratka i smarowac rano twarz porannym moczem robiłam tak i nadal robie i mam cere jak marzenie juz po miesiacu ;))

Gość skoro o moczu
mowa.To prawda,że mocz jest na coś dobry?

Gość +Aisza+
uzywasz moczu zaraz po wysikaniu czy taki co odstoi??

ja mam delikatna, gładziutką i bez ani jednego pryszcza cere. a mam 18 lat. i powiem Ci szczerze ze tu nie chodzi o słodycze czy o jakies specjalne herbatki. ja po prostu nie pale, alkohol pije tylko okazyjnie, uwielbiam herbate zielona i czerwoną, jadam dużo owoców, nie myje twarzy mydlem tlyko oczyszczam ja mleczkiem i spłukuje wodą. na to krem nawilżający i juz jest gładka :) ale ogolnie to ja mam takie całe ciało nie tylko cere. moja skóra jest bardzo gładka i jędrna, pomimo ze uzywam tylko kremow i balsamow nawilzajacych. czasem zafunduje sobei peeling na ciałko i twarz i skórka jak marzenie :D ale slyszalam ze herbatka z bratka dobrze wplywa na cere, bo sie robi gładziutka i znika trądzik. nie wiem,bo nigdy jej nie piłam wiec nie wiem jaki ma wplyw na cere. ale slyszalam o niej same pozytywy... :) pozdrawiam :)

Gość ja sie ma 18 lat
to nawet papierosy nie zdąża zaszkodzić. Ze wszystkim się zgadzam i popieram ale z ładną cerą to jeszcze trzeba się urodzić i nie ma siły!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz... papierosy mają zły wpływ na cere w kazdym wieku. cera staje sie szara, bezbarwna i nie jest odpowiednio nawilżona, wiec nalezy ich unikac. no iracja ze z piekna cerą nalezy sie urodzic. ale mozna w jakims tam stopniu pomoc cerze wygladac swietnie i gładziutko :)

Gość CiekawaJestem21
do Oloochna----------> no tylko mogę Ci pozazdrościc. ja mam brzydka cere, z przebarwieniami, ogromnymi porami a tez nie pale, nie pije alkoholu, jem owoce, warzywa, nie jem slodyczy, uprawiam sport, nie myje twarzy woda z kranu itp. sądze ze to jest kwestia genow a nie zdrowego trybu zycia.

Oloochna --> ciesz się, że z taką \"małoproblemową\" cerą dane Ci było się urodzić. Ja dostałam w spadku:O tłustą cere, rozszerzone pory i upierdliwy trądzik, i mimo tego że na moją buźke chucham i dmucham to i tak jej nie zmienie :O

Gość kghkgfhjfgj

Gość khffdg
Ja piłam kiedys herbatke z bratka i wole nie mówić co mi po niej się zrobiło , więc już jej nie dotykam. teraz pije zieloną herbate a buzie myje szarym mydłem i jest lepiej. wiadomoze nigdy nie będzie rewelacyjnie ale przynajmniej nie jest źle :)

Gość ___propably___
dajcie jakies porady