Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela-36

starania po leczeniu onkologicznym

Polecane posty

witam wszystkie Panie :) być może nie jestem jedyna, która po przejściach onkologicznych stara się o potomka..? z jednej strony mam nadzieję, że jest nas mało...:O bo takie traumatyczne przeżycie nikomu nie jest potrzebne i nikomu nie życzę :O Ale też w dobie coraz większej (o zgrozo !) zachorowalności na nowotwory, może znajdzie się parę kobitek, które podobnie jak ja dotknął w przeszłości ten problem, wygrały walkę, a teraz walczą o dziecko :) Ja skończyłam leczenie pięć lat temu, doszłam do siebie zarówno fizycznie jak i psychicznie ( ba! nawet jestem silniejsza psychcznie niż przed chrobą) i teraz od sześciu miesięcy walczę o poczęcie dziecka :) to marzenie o posiadaniu dziecka przeplatane strachem i przykrymi wspomnieniami może zrozumieć chyba tylko druga kobieta o podobnych przeżyciach:O Moze podobnie jak ja potrzebujesz wsparcia i zrozumienia? Zapraszam zatem na ten topik... wspólnie będziemy się wspierać, podnosić z porażki i cieszyć z sukcesu :) bo kto nas lepiej zrozumie jak nie my same ? zapraszam serdecznie :)

O hej Angela! Ja ci za bardzo nie pomoge, ale moze to cie pocieszy ciut, ze moj maz tez mial raka (kosci) + mocna chemie jako mlody mezczyzna. Potem niby badali mu nasienie i twierdzili, ze jest plodny, ale to bylo 20 lat temu. Do tego dolicz 35 lat cukrzycy z powiklaniami i przeszczep nerki. Lekarze powatpiewali czy nam sie uda. Ale jak wiesz \"chlopaki\" dali rade ! ;) Tobie tez sie uda!!!! Wysylam ci fluidki ❤️ ❤️ ❤️

dzięki ogromniaste Lucyjko ❤️ nie spodziewałam sie, że z Twoim mężulkiem aż tak źle było :O tym bardziej się cieszę, że się Wam udało :D mam nadzieję, że mnie też się uda...choć tak trudno mi w to uwierzyć :O dziekuję za osobiste fluidki....;) łapię je wszystkie zachłannie :)

Gość rrrrrrrrrujjjjjjjjjj
Od siebie za wiele nie powiem, ale moj a znajoma pokonałą raka, a początkowo myśleli, ze jest w ciązy, wygrała tę walkę , i około 30 urodziła 1 dziecko, za 6 lat kolejne. A tez mowili, że mogą być problemy. Trzymaj sie cieplutko, i nie "walcz", o poczęcie, bo to baardzo przeszkadza. Cieszcie się, że jestes zdrowa, cieszcie sie soba, uprawiajcie seks dla siebie. Im większe nastawienie na robienie dziecka, tym wieksza moze byc blokada.

rrrruujjjj dzięki ogromne :) takie przykłady dodają mi wiary, że nam też się uda :) na szczęscie tak jak piszesz, potrafię wyluzować i rzeczywiscie cieszyć się życiem i miłymi chwilami spędzonymi z mężem :)