Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadorka zambii

zabrałam jej nieświadomie klientki

Polecane posty

Gość ambasadorka zambii

Byłam u kosmetyczki. Przyszła dziewczyna na wyrywanie brwi- regulację. i ja sie wtrąciłam i powiedziałam ,że przeciez sama może sobie pensetą wziąść i wyrwac, przytrzymac tylko lewą ręką powieka i wyrwać. Ja sama robię. I ta klientka słuchała i mówiła - dobrze wiedziec, spróbuję. Potem przyszła pani na malowanie brwi i tez powiedziałam jej ze ja sobie sama kupuje henne i deelikatnie maluje i szybko tanio ..i tamta pani mówi?ta?.to jest mozliwośc kupienia sobie hennej samemu i robić? dziękuje zrobię sobie sama nast. razem. I potem przyszła nastolatka na wyciskanie. Powiedziałam jej ze ma sliczna skórę i nie ma co wyciskac,a jak chce to moze sobie sama wyciskać, robiąc piling i nakładając maseczke. Ze piling mozna tanio kupic bądz zrobic z kremu i cukru.Była ta nastolatka zadowolona i sie ucieszyła i powiedziała ze spróbuje. I nagle zorientowałam sie zabrałam kosmetyczce klientów. Byłam u niej na paznokciach jakby co.

Gość sssssssssssssss
oaznokcie sama mozesz sobie zrobic :P

Gość ambasadorka zambii
robiłam robiłam , ale tyle było z tym kłopotów, bo nie miałam lampki i niechciały mi schnąć tak szybko.

Gość sssssssssssssss
a jak ci zrobila je kosmetyczka jak pozbawilas jej klijentow?

Gość no i chyba nie chodzisz
do fryzjera, przecież sama możesz przytrzymać lewą ręką włosy a prawą operować nożyczkami :D:D:D

Gość niechodze do fryzjera oczywiśc
i faktycznie sama sobie podcinam jak juz pisałam.

Gość a do ginekologa chodzisz
?

Gość nie mam potrzeby
niechodze bo jestem zdrowa.Zjadam jogurty i moja flora bakteryjna jest Ok, nie mam chorób.A ty masz,że o tym piszesz?

Gość pokorny
w zasadzie wszystko mozna sobie samej zrobic ale jednak czasem milej jest jak robi to inna osoba ja na przyklad uwielbiam piescic damskie stópki.... tego juz żadna Pani sama sobie nie zrobi

Gość masuje sobie
jak to nie? a ja sobie sama je ugniatam. Licząc na innych, sama sobie szybciej zrobię:)

Gość pokorny
chętnie Ci w tym pomoge, tym bardziej ze jest jeszcze cala gama pieszczot których rekami nie robi się