Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agggusia

klub przyszłych mamuś z Krakowa....

Polecane posty

witam serdecznie wszystkie przyszłe mamuśki z Kraka... jak będziecie chciały to dajcie znać że istniejecie ... ( może być na maila) będzie nam na pewno łatwiej i raźniej razem... ja mam termin na początek lipca ;-)))

Gość pafnucy100
też jestem z Krakowa a termin mam na połowę marca :-)

fajnie , fajnie... jest nas coraz więcej.... jak się czujecie kobietki, hm???

ja najgorsze mam już chyba za sobą - mowa o pierwszym trymestrze... niestety nie był za przyjemny.. teraz jest juz lepiej ( przynajmniej jeśli chodzi o samopoczucie stricte ciążowe); bo innych problemów to troszeczke mamy z mężusiem ;p eh, te młode małżeństwa, nie?

jeśli chodzi o lekarza- chodzę do dr Skotnickiego i polecam innym jak najbardziej! wcześniej chodziłam do kobiety, ale niestety źle mi sie kojarzyła ( wtedy poronilam) i ją zmieniłam, jak się potem okazało, nie umywała sie do obecnego...

zawsze możemy spróbować go same rozkręcić na tyle, żeby inne babeczki wreszcie go dostrzegły... byłam na Twoim blogu ;-) czyzby sesja ciągnęła sie niemiłosiernie? - ja mam jeszcze dwa egzaminy, niestety najgorsze i najbardziej obszerne... i właśnie się uczę- znaczy, powinnam to robić, bo strasznie mi się nie chce i w zamian wynajduję sobie mnóstwo innych zajęć...

🖐️ Ja jestem i podczytuję ale nie mam co pisać. Moje dziecko właśnie pełza po podłodze. agggusia ja też urodziłam w lipcu, dokładnie 22 lipca, 3 dni przed terminem. W prognozach lipiec miał być chłodny... jak było to chyba każdy pamięta. Uff ale się wtedy namęczyłam(dobrze, że rodziłam w nocy bo umarłabym z ciepła). Pozdrawiam

hej to ja sie też dopisuje :) moja Aurusia ma 6,5 miesiąca.. :D