Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekperymentator

dieta z CHAŁWĄ .... próbowałyście tego ???

Polecane posty

Gość Goscinka
Truskawunia zamierzasz jutro sie zwazyc i sprawdzic ile ubylo przez jeden dzien? Powiedz mi jak jadlas przed zaczeciem tej diety...chodzi mi o to czy duzo? I jeszcze jakbys mogla mi opisac jak to dzis wygladalo, czy bylo ci ciezko jesc sama chalwe i przetrwac te dzien? Nie czulas za bardzo glodu?

Gość truskawunia
Goscinka, dzien sie jeszcze nie skonczyl ;) Dotrwac dotrwam, ale rozwazam sens pojscia na silownie :/ Ostatnio chodze sporo i biegam, spalam kolo 600 kalorii tam. Nie wiem czy dzis bede miala energie. Pije duzo wody, dwie zielone herbaty, jedna czarna kawe. Jablko rano bylo spore, zjadlam pol o 9, drugie pol o 10, po godzinie bylam dosc glodna. Ale slinka ciekla na sama mysl pierwszej porcji i to bylo fajne :) Chalwa byla pierwsza czesc o 13, potem woda, woda i glodnialam z pol godzinki przed nastepna czescia o 16. Troche mi sie tej drugiej czesci nie chcialo, bardzo slodko w smaku, mam wieksza ochote na jakiegos ogorka i miesko ale dalam rade. Za pol godziny koncze prace, i zamierzam zjesc ostatnia czesc o 19. Trzeba przynajmniej 2litry wody wypic koniecznie, zeby nic sie nie gromadzilo i zeby sie ladnie wyproznic (choc dzis jeszcze nie bylam! A chodze co rano...) Chyba zrobie sobie tylko jednodniowe to tym razem, zreszta zobacze jaki wynik jutro ;) spadam z 63.2 (dzisiaj bylo rano na czczo). Przy wzroscie 175. Przed zaczeciem tego jestem na MZ - staram sie miescic w 1300 kaloriach dziennie i nie wydziwiam, choc ogolnie zawsze jem w miare zdrowo. Tylko slodyczowe ataki mnie runuja :) Ale wlasnie dlatego ta dieta ma mnie tez zemdlic od slodyczy... Sorki za dlugi wpis! :) Ale pytajcie co chcecie, przez eden dzien jestem krolikiem doswiadczalnym...

wchodzę, patrzę i mym oczom nie wierzę :D myślałam że topik padnie po dwóch latach, ale jednak nadal jest :). ach, aż mi się zachcialo chalwowej diety jak poczytalam moje stare wpisy hihi. kto aktualnie dietkuje? chyba się przyłącze :).

Gość gość
myslalam ze masz to na 1 dzien to sorki :)

Gość Goscinka
Unnoticed chyba ten watek byl odnowiony po dluzszym czasie...ja zamiaruje zrobic sobie taki dzien chalwowy tylko jeszcze niewiem kiedy:-) narazie obserwuje rezultaty tej dietki i najpierw musze zaopatrzyc sie w zapas chalwy i jabluszka...niby jeden dzien planuje, chyba ze mi sie spodoba to wtedy troszke przedluze:-)

Gość truskawunia
Dziewczyny, bylam sceptyczna, nawet przygotowywalam sie na wiecej niz wczorajsze 63.2kg, a tu 1,2kg w dol! Mam 62 dzis rano. nie mam pojecia jak to dziala, wczoraj co prawda bylo mi bardzo slodko i mnie mdlilo troszke! :) Probujcie, chociaz na jeden dzien tak jak ja! Na pewno zrobie sobie taka jednodniowke jeszcze kiedys, ale raczej nie wiecej. Najweikszy spadek jest i tak w pierwszym dniu.

Gość gość
mozna zrobic sobie taki dzien taz na zcas np raz na 2 tygodnie czy raz na 10 dni :)

gość, i myslisz, ze to bedzie trwale? na przyklad dzis 1kg a do tego czasu jak zrobisz drugi raz za dwa tygodnie, dalej bedzie chociaz 0,5kg nizej niz waga poczatkujaca?;-)

Gość gość
nie wiem ale ja tak sprobuje dzis nie mam chałwy ale jutro sobie kupie i zobacze , ja jestem juz szczupla( oponka na brzuchu) wiec nie mam kg ale cm do zrzucenia i sprawdze to a potem za tydzien jeszcze raz :)

Gość Karolinka_Gustawianka
Kobietki Kochane! NIe mogę doczytać, ale jak wygląda przykladowy jadlospis tej diety????

Gość gość
sniadanie 1jabłko, i pozniej po 3 godzinach 50g chałwy, po następnych 3 tyle samo chałwy i jeszcze raz po kolejnych 3 godzinach. W sumie 150 gram chałwy przez cały dzień, oprócz tego tylko wodę mineralną

Gość gość
tylko nie wiem czy kawe mozna by wypic bez cukru?

Gość Karolinka_Gustawianka
Dziękuję ślicznie! Mama zamiar zacząć od września :P

Gość gość
nie ma za co ja sprobuje jutro i zobacze moze zrobie 3 dni zalezy jak mi podejdzie ale 1 na pewno jutro

Gość truskawunia
ja wypilam czarna kawe, do tego zielona herbate i duzo wody. Nie polecam tego jako diety dlugoterminowej, mimo ze chalwa ma wiele zdrowotnych wlasciwosci powoduje to na pewno wielki chaos w organizmie. Sama jestem ciekawa co bedzie z jojem ;)

Gość gość
u mnie jojo nie powinno byc bo po takim jedzeniu jeszcze bardziej skurcze zoladek wiec na pewno sie nie rzuce na nie a jem i tak nie duzo no zobaczymy

Gość gość
truskawunia a ty dalej mas ta diete czy juz skonczylas

zrobilam jednak jeden dzien, 1,2kg to sporo jak dla organizmu. Nie szaleje ;-) ale zrobie chyba sobie eszcze taki jeden dzien niedlugo.

Gość truskawunia
Ja tez wlasnie boje sie troche wiecej dni, moze innym razem!

Gość gość
aha , to tak jak ja zrobie 1 dzien jutro a kiedys 2 . watpie zebym 3 dni dala rade na samym słodkim w s umie

Gość truskawunia
ja tez 1,2kg :-)

Gość truskawunia
w sumie troche bylam pod koniec kazdej z tych trzech godzin i mdlilo mnie z deczka, ale nic niewykonalnego ;-)

Gość kasertia
co wy macie takie same stopki?

Gość kasertia
hehe pomylilam topiki sorki:)

Gość kasertia
a jednak nie

Gość truskawunia
kto ma takie same stopki kasertia?

Gość kasertia
to pomylka juz to wyjasnilam :0

Gość gość
na serio dziala ta dieta? czy to tylko pic na wode

Gość gość
a czy ta chałwa tak zatyka z esie nie czuje głodu?