Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekperymentator

dieta z CHAŁWĄ .... próbowałyście tego ???

Polecane posty

Gość kamila 65
jak tam? co tam u was dzieweczki? u mnie jakos leci:)

Gość daviss
Hej dziewczyny dzis zaczelam chalwowa moge sie do was dolaczyc? ;)

Gość kamila 65
jasne:D serdecznie zapraszamy:) jak tam pierwszy dzien? jak samopoczucie? ile myslisz na niej byc? moze cos o sobie??

Gość daviss
pierwszy dzien uwazam za udany powiem wam ze w ogole nie bylam glodna wiadomo zapachy z kuchni kusily ale nie dalam sie ;) chce byc na niej 5 dni ale nie wiem czy to dobrze czy nie bo w sumie nie wiem ile prawidlow ta dieta bedzie trwac? mam 1.64 wzrostu obecnie waga moja to 60 kg wczesniej bylam na 10 dniowej na ktorej schudlam 5 kg ale najlepiej czuje sie w wadze 55 i tyle bym chciala ;p to chyba tyle ;)

Gość kamila 65
hehe ja dzis jestem na chałwie:D ale to tak przypadkowo wyszlo bo dostalismy duzo chałwy z ukrainy no i spoko:D jeszcze z kilka dni będę na niej:) a co u was?

Gość ja.modlishka
hej Dziewczyny, ja się nie odzywałam bo nie miałam czasu - musiałam kuć do poprawki...jutro chałwa, jak dla mnie to najprzyjemniejszy sposób na pozbycie się kg :) chcę zrobić 2 dni na chałwie i dwa na owsiance a później się zobaczy;) muszę nauczyć się normalnie jeść a nie ciągle jakieś chałwy ;) trzymajcie się

Gość kamila 65
dzis 2 dzien:) czuje sie dobrze:) oprocz tego dzis sie musze pochwalic ze zrobilam 100 brzuszkow oczywiscie z przerwami:) ale to moj sukces!

Gość Lilqa
Ja od jutra zaczynam dietę chałwową. Już ją kiedyś stosowałam.Byłam chyba na niej 3 dni i 2,5 kg zleciało.Teraz chce wytrzymać minimum 5 dni. ;) Zobaczymy jak to będzie.

Gość ja.modlishka
a ja proponuję spróbować diety owsianej przez jeden dzień też minus 1 a to fajna odmiana tylko uwaga działa przeczyszczająco...szczególnie jak się zje w ciągu dnia jabłko ;)

Gość kamila 65
ja dzis kurcze na normalnym jedzeniu bo kurcze w 2 sklepach nie ma juz chałwy!!! szok! chyba ja wszystkie wykupilam hehe:D ale serio niue bylo w ogole;/ musze pojechac do miaasta i tam nakupie na wieksza ilosc:) ale malo zjadlam dzis... nic slodkiego takie tam jogurty i jablka:) a co u was?

Gość kamila 65
a wlasnie unnoticed jesli bedziesz to sie odezwij mam do ciebie kilka pytan:)

Gość kamila 65
no w ogole chodzi mi jak sie miewasz i czemu sie nie odzywasz? nadal sie odchudzasz czy jakos dietujesz? hmm? opowiedz bo w tobie mam oparcie;) co u Ciebie?

hey Kamylko ;* ! tak, tak ja na Dukanie nadal :) już chyba 3-4 tydzień leci :). w czwartek miałam 8naste urodziny :). wczoraj miałam imprezę 8nastkową :P i trochę popiłam.. :). a tak to żadnych odstępstw od diety nie mam :):). dostałam piękny prezent na urodziny.. chłopak mi się oświadczył :):) ! jestem w szoku :P hihi. ogólnie u mnie dobrze, waga powolutku spada ;). trochę powoli leci, ale cóż tak to jest że na początku leci szybko w dół :P. ale jestem zadowolona. rozmiar 38 ;);). pozdrawiam ! 🌻

dzisiaj rzucę się na chałwową ;). na hmm.. 5 dni, tak na dobry początek :P. a później wrócę do Dukana raczej :P. tak jakoś mi się ub zdurało heh. jak tam u was kobietki ? 🌻 Kamylko ? :D chałwowa czy MŻ aktualnie ? a wogóle jak z jojo u Ciebie ? pozdrawiam :) 🌻

Gość kamila 65
jestem jestem:D aktualnie na mż... mialam ostatnio takie imprezki rodzinne ale musze powiedziec ze sie powstrzymtywalam i jest ok;P jojo do tej rory nie mam a wiec jest ok...:D i jak na chałwie? a ty mialas jojo?

Matko, w końcu się doczekałam ! :D u mnie też brak jojo :P heh. 2 dzień dobiega końca, jestem ciekawa ile do piątku zleci :). kiedy wracasz na chałwę ? :D

Gość kamila 65
ja nie od tego poniedzialku tylko od nastepnego az;/ teraz bede mialamale swieta i o takkk

Gość paskuuuuudaaaa
50g chałwy to ok 263kcal i jak ma się zjesc 3x50g i jabłko tj praiw 900kcal. więc nie lubiej jeśc normalnie.. wszystko, a nie tak monotonnie.

Gość dzipipi
hej! to nowu ja., widze ze na topiku cihoutko..... unnoticed-gratuluje zareczyn, utraty wagi no i silnej woli ........... ja wrocilam z wakacji -2 tyg. i dziewczyny po porstu plakac sie chce.........mialam dzisiaj zaczac chalwe,ale kurde,akurat ta ktora mialam w domu okazala sie niesmaczna i nie dlalam rady jej zjesc. wiec jak na razie zjadlam 3 jablka i troche chipsow........ brzuch mi urosl ,ostatnio jak sie wazylam to bylo 59.7 i 15kg tluszczu, to bylo ydzien temu ,a teraz to nawwet nie chce sie wazyc......... musze cos wymyslic ,zeby wrocic do chociaz 58kg.

Gość dzipipi
jakos nikt nic nie piosze, no ,ale moze ktos sioe przylaczy . bo ja zaczynam od dzisiaj. pzrtez ostatnie 3 tyg. jadlam dzienie chyba z 4000kcal ,no i efekty sa :-( teraz trzeba z tym walczyc! mam zamiar byc na chalwie 3 dni i mam nadzieje,ze mi sie uda.... jak na razie to zjadalm juz jablko.

hey dzipipi 🌻 ! dziękuję :). odwiedzam czasami ten topik.. ;), ale skoro cisza jak nie wiem to nie piszę :P. trochę silnej woli i samokontroli a będzie dobrze ! :classic_cool: powodzenia ! 🖐️

Gość dzipipi
no wlasnie ja tez zagladalam,ale widze nikt nie pisze,no to ja tez nie :P ale skoro dzisiaj zaczelam. brzuch mi wydelo taka jakos dziwnie, musze sie tego koniecznie pozbyc! w neidziele jade na zakupy -ubrania, a teraz to troche wygladam jak kwadrat 😭 na razie wszystko ok. ale 3 dni bedzie ciezko wytrzymac..........ja nie wiem jak ty i kamila dalyscie rade tyle dni, normalnie szok! mam nadzieje,ze to w maire szybko minie i musze sie porzadnie wziac za siebie! wakacje sie skonczyly.....musze opracowac jakis plan i sie go trzymac....

Gość dzipipi
jak na razie to wszystko wg planu: 1 jablko 40g chalwy wlasnie skocnzylam przerwe na lunch, 45 min.ale kompletnie nie jestem glodna wiec nie zjadalm porcji chalwy, wiem ze pewnie powinnam byla ,ale powaznie nie moglam sie nawet zmusicm,wiec poszlam sobie na krotki spacerek. koeljna przerwa za 2 i pol godziny to wtedy zjem troche chalwy a wiecozrem mam zamiar zjesc jalbko ,albo pol banana, i mam nadzieje,ze to mi wystraczy ,bo nie cche sie znowu obudzic glodna w srodku nocy. na razie zapycham sie woda i herbata......