Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Dobra, ale żeby się zakochać to trzeba pierw jakoś zwrócić uwagę czyjąś :-) Na ulicy kiedy ma się ku temu kilka sekund to raczej trudne. Zostawmy to bo znowu zły humor nadejdzie :)

Gość a ja i tak jestem beznadziejna
ja im wiecej mam sekund tym gorzej an tym wychodze.... :(

ale czemu uwazaja ze jestes nikim?! kazdy czlowiek jest wartosciowy a ci, ktorzy tak uwazaja,mowia to ostatnie osly!sami sa zakompleksieni i chca wyzyc sie na slabszym...wiesz slonko, kiedy ktos pokazuje ze nie radzi sobie z wieloma rzeczami- wtedy jest on podatny na sugestie, niezyczliwe slowa...Nie wolna dac im tej satysfakcji i zamknac sie w sobie. jestes unikalna, szanuj to, warto zyc..nawet dla kilku szczesliwych chwil:)

a nie zastanawiales sie nad tym, aby poznac kogos w sposob interaktywny? to daje pole do popisu twojemu charakterowi,nie wygladowi:) wtedy kobieta zakocha sie w tobie nawet cie nie widzac, znam takie przypadki:) nie lam sie, ja zycze ci jak najlepiej:)

a ja i tak...nie podobasz sie sobie z wygladu? napewno masz wiele atutow:) wystarczy umiejenie je pokazac, niedoskonalosci zakryc...kwestia charakteru- musi byc dopasowanie, bo to wazne. wyglad nie jest wazny,nie wszyscy kieruja sie tylko tym co im oczy pokaza

moj? domnuiemany? takiego nie mam. mam prawdziwy problem. a raczej mase problemow. poczawszy od wyglady zewnetrznego: tradzik, maly biust po s[prawy takie, ze.... po prostu czuje sie glupia. niby wiem, ze wcale taka nie jestm, ale cos takiego we mne siedzi. boje sie odzywac przy ludziach obcych bo wydaje mi sei ze nic madrego nei powiem i wszyscy uznaja mnie za kretynke. a na ten moment mam jeden powany problem taki ktory najbardziej zatruwa mi zycie. nigdy nie bede mogla z nikim sie zwiazac bo amm problem z nieswiezym oddechem ktorego nie potrafie zwalczyc... to naprawde nie daje mi normalnie zyc...

Ja też mam wiele problemów, o niektórych już tu pisałem. Nie wiem co Ci mam poradzić bo sam jestem sam i jestem nieśmiały z powodu tych wszystkich niedoskonałości. Ta część, że myślisz, że jesteś głupia - to musisz sama zmienić w głowie. Zresztą czasem lepiej się nie odzywać i słuchać co inni gadają i obserwować z przyczajenia ;) Reszta - trzeba tylko trochę pracy a wszystko się jakoś ułoży (no może piersiami bo nie wiem czy są jakieś sposoby, ja też mam intymny problem, którego sam nie załatwię, chyba, że on istnieje tylko w mojej głowie - też jest taka możliwość). Nic więcej nie zdziałam, udaje się na spoczynek.

nieswiezy oddech to moze byc prochnica...a jesli chodzi o tradzik..nic nie trwa wiecznie, zreszta jest tyle podkladow,pudrow ze mozna to zatuszowac...co do piersi...nie beda ci wisiec nieestetycznie za kilka lat.. Rycerzu..nie bede wnikac co sie stalo, co sie nie udalo

chodzmy spac beznadziejna, czlowiek wyspany lepiej mysli.Masz w sobie piekno, sama to dostrzez i wtedy zobacza to inni:)

papa... dzieki za mile slowa...

Gość a ja dzis
i zapowiada sie kolejny beznadziejny dzień :-(

Gość a ja dzis
od jakiegos czasu mam takiego dola ze szkoda gadać :-( moj optymizm niczego nie zmieni nie chce mi sie juz na sile usmiechac i udawac ze wszystko jest ok

Gość a dla mnie
dobra byłaby miłość albo seks, ale na żadne liczyć nie mogę teraz

Gość a ja dzis
no wlasnie mi juz nic nie pomaga. kiedys ksiazki, muzyka , nauka jezykow byly taka odskocznia. dzis juz na niczym nie potrafie sie skupic wszystko mnie denerwuje, nic mi sie nie chce robic

Gość a ja dzis
tak tylko teraz ten stan trwa wyjatkowo długo i nie zanosi siena poprawe. wczesniej jak miewalam takie stany to to predzej zy pozniej mi przechodzilo ale teraz nie zanosi sie na poprawe jest coraz gorzej :-( dzis mialam ochote wytłuc wszystkie lustra w domu ... obserwuje u siebie jakas nienaturalna aggresje i zlosc :-(

Gość brak dobrego seksu
typowe objawy

e tam! trzeba sie cieszyc! nawet na poczatku na sile! wmawiac sobie optymizm... na poczatku to bedzie sztuczne, ale w koncu w to uwierzymy!

Gość brak dobrego seksu
"Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba!" :) A mnie kobiety tak nawiasem :)

brak dobrego seksu, jasne, ze tak - masz racje. ale coz poradzic?!

Gość a ja dzis
moze to prawda ale ja z kazdego takiego dolka wychodzilam na sile wmawiajac sobie optymizm, na sile sie usmiechajac i po jakims czasie takiego udawania wpadalam zpowrotem w dolek ktory trwal dluzej niz poprzedni. no a teraz to juz pobilam rekord bo czuje sie fatalnie od prawie 4 miesiecy. oczywiscie idąc do pracy udaje na zewnatrz ze wszystko jest ok,nikt z osob z ktorymi pracuje nie podejrzewa ze ze mna jest az tak zle nawet potrafie sie smiac ale wracam do domu i placzę :-(

Gość BUSINESSWOMAN
NIE JESTEŚ BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA! BEZ URAZY.

Gość POMOZ
Gość a ja dzis
kolejny zmarnowany dzień :-(