Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa światka

Jacy są informatycy? Niezłe ciacho, czy denka od butelek jako okulary?

Polecane posty

Gość ciekawa światka
Ale ja tu nie o kobietach ... ;)

Gość rusalka 1710
Oby tylko nie byl uzalezniony,znam takiego,bez kompa zyc nie moze,zanim przebierze sie po przyjsciu z pracy najpierw wlacza komputer.Dla zwiazku to wcale nie jest zabawne,chyba ze to para informatykow

Gość assijka
Co do kobiet informatyków...czepiacie się nas z zazdrości czy dla zasady? Nasi faceci nieźle zarabiają, są inteligentni. Na moim roku było kilku facetów(polonistyka) i tylko 6 z 20 nie śmierdziało. Jak widać nie tylko faceci z politechniki się nie myją:P A poza tym dbanie o higienę to ma się w nawykach wyniesionych z domu. A powąchajcie sobie nasze społeczeństwo w środkach masowej komunikacji:/ Czasem mam wrażenie, że mydło i woda o towar deficytowy;/ A z komputerem nie przegrywam. Nie każdy informatyk= maniak, który siedzi po 20h przed komputerem. Inni też tak potrafią.

Gość koleżanka ma męża informatyka
i to jest to co zauważyć można;) : 1. Gruuube okulary 2. Antyatletyczna (czy też beztłuszczowa) budowa ciała 3. Wątła sylwetka 4. Zasysanie filmów o ''wiadomej tematyce'' bara bara z sieci (chwali się nimi :o) 5. Cichy głosik Ale są też plusy 1. Duża wypłata 2. Podporządkowany żonie 3. (najciekawsze) potrafi zrobić żonie dziecko POZDRAWIAM :d

Gość karola nie ma
a kto nie potrafi zrobic :o

Gość koleżanka ma męża informatyka
Nie wiem ale myślę że jeśli potrafi to w jego przypadku duży plus.

rusalka -> wcale nie trzeba byc para informatykow, ja informatykiem nie jestem i mi jego siedzenie i gadanie o kompie nie przeszkadza..poza tym w sleczeniu przed kompem wcale nie jestem gorsza od niego:P

A co to inny gatunek człowieka informatyk? Hihi... a czy to nie jest tak, że informatycy są różni, tak jak inni ludzie też są różni? Mam swojego informatyka, który zawsze jest pod ręką, jak mi się pojawia myśl \"kill Bill\". Facet jest towarzyski, zabawny, całkiem przystojny, oczytany, wygadany, miły i otwarty. I bez denek. Więc pewnie różni sa i już :-)

Gość To ja dodam cos od siebie
:D Do nas przychodzi informatyk ktory jest oblesnym grubasem sliniacym sie na widok mlodych panienek :) Raz jak sie do kompa schylil to mu portki na dupie pekly :D

Gość klara bez okulara
niedawno rozmawiałam na temat informatyk-twój mąż/partner z koleżnką ;) doszłyśmy do wniosku że jak najbardziej zaliczyć ich można do polecanych kandydatów, sama nawet bym takowego poznala. no właśnie, gdzie w wawie (w jakim klubie) kobieta powiedzmy przed 30-ką może poznać informatyka ? pytam poważnie :)

Gość najszybciej pewnie na
portalu randkowym :o watpie czy oni do klubow chodza - przynajmniej nie wygladaja na takich

Gość Programiści z z Wrocławia
dla zabawy robili sobie testy małolat. Jak przychodzili na dyskotekę bez identyfikatora z firmy, to niektóre laski nie chciały z nimi rozmawiać, a jak z idetnyfikatorem, to same podchodziły się pytać, czy im drinka nie postawią. * %%%% - jedna z dużych i znanych firm, której zazwę przemilczę.

Gość Programiści z z Wrocławia
Na pomarańczowo miało być: "Programiści z %%%%* z Wrocławia"

Gość nie proszę więcej
while - szukałam Cię długo na forum :) mam pytanie do Ciebie :) jesteś jeszcze?

Gość ciekawa światka
Dzięki. Już jednego znalazłam, a poza tym różnica wieku prawie 30 lat, to troszkę za dużo. ;)

Gość dupa blada **
A jakiego znalazlas?? Takiego zgodnego z tendencyjnym opisem.

Gość ciekawa światka
To ja, autorka wątku pisałam. Dopiero robię spekulację, do której grupy mój może należeć. Jeszcze nie wiem ;)

Gość heheh.....
a mój programista jest: 1. całkiem całkiem przystojny;) 2. stanowczy 3. myje się:D jupiiii...chyba powinnam byc wniebowzięta :P 4. bardzo rodzinny 5. troche zamknięty w sobie 6. fakt - nie lubi imprez typu kluby i dyskoteki, ale jak najbardziej domówki ze znajomymi i irish puby 7. zawsze czysto ubrany, ale nie przywiązuje wagi do wygladu i mody 8. nie cierpi zakupów 9. ze sportów - łyżwy, rolki ( na basen i siłownie nie wyciągniesz za żadne skarby) 10. indywidualista (ciut uparty) 11. zdecydowany, wie czego chce od zycia 12. chomik - chomikuje pieniądze, oszczedny no i kochany;)

Gość assijka
Widzę, że wreszcie do niektórych dotarło,że informatycy, jak reszta świata są różni:P HeHeh....pozdrawiam:) mój też się myje i jest schludny- widać obie mamy szczęście do nietypowych egzemplarzy;P Programiści z Wrocławia: macie racje, ale tylko pustogłowe panny interesują się Wami dla pieniędzy. Ja tam uważam informatyków za świetnych gości:) A swoją drogą: o niebo lepiej traktują kobiety niż np. humaniści, którzy podobno słyną z dżentelenerii(nie wiem, ja nie zauważyłam).

Gość Programiści z
Assijko, wiadomo, że oni tylko tak na próbę, a pannie drinka mogą postawić, ale więcej ich nie zobaczy. Niech się cieszy swoim napojem ;)

Gość a jam ci znam
a ja znam samych PRZYSTOJNYCH i fajowych informatyków tudzież programistów są to goście zadbani, inteligentni, zaradni, dobrze ubrani itd. lubią sobie czasem wypić, poimprezowac na mieście, potańczyć albo powygłupiać podczas domowego party. same ciacha ;) i jednen z nich jest nawet moim mężem hehe... i nie nosi okularów, jest super gościem

Gość mój mąż
jest informatykiem i jakos w necie nie siedzi tylko wtedy jak musi:-)a jaki jest? zarabia sporo ale tez sporo pracuje..... informatycy sa rózni.. jedni inteligentni błyskotliwi i znający się na rzeczy i "pseudoinformatycy" którzy próbują nimi byc a im nie wychodzi.. kogo masz dokładnie na mysli?

Jestem informatykiem przeszło 20l lat i tak jak ktoś tu żauważył, zaczną się kolejne bzdurne tematy typu: jaki jest kafelkarz, kolejarz itd. Durnowactwo. Dziewczęta, wy już z nudów popadacie w psychozę tutaj. Nie wiem jacy są informatycy po jakiś tam dziwnych kierunkach, licencjatach itp, ale po studiach inżynierskich kretynem być nie może, z racji tego, ze to są natrudniejsze kierunki i przetrzymują najlepsi. Znam bardzo dużo infomatyków, odsetek okularników jest malutki i żaden z nich nie jest nieśmiały, czy zakompleksiony, zdecydowanie. Sam uważam, że jestem przystojnym facetem, mam obtrzaskaną gadkę i z kobietami nigdy nie miałem problemów i nie mam do tej pory. :)

Gość asiuuuulka
ja jeste informatyczka a nie nosze okularow . nosze za to obcasy i szpilki i mam blond wlosy:)

Tak jeszcze dodam, ze znam kobietę : inż. informatyk, króra jest nie tylko wyjątkowo inteligentna, ale jest kobietą niezwykłej urody i ta uroda powala każdego.

Gość Jak znajdziecie fajnego to
piszcie Zuzusia@onet.pl

Gość jaktotak*
Ja znam fajnego............... ale nie oddam :P