Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma艂a n贸zka

problem z butami-wazne dla mnie

Polecane posty

Go艣膰 ma艂a n贸zka

pomocy!! mam problem wielki a w zasadzie ma艂y ;) ot贸rz nie moge kupic but贸w na m贸j rozmiar:( ca艂e zycie w sportowych sie nie da , mam d艂ugosc stopy 22 cm to jest jakies 34 w numeracji, czy wie ktos gdzie moge dostac takie ma艂e rozmiary but贸w na obcasie????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakakkakaka
jestes z okolic poznania? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 des1005
spr贸buj w sklepach ry艂ko - ta forma produkuje takie maluchy. http://www.e-rylko.com/index.php?page=shop.flypage&product_id=1289&category_id=20&root=1&option=com_phpshop&Itemid= np. ten but jest nawet w rozmiarze 33,5 :) przejrzyj sobie sklep online ry艂ko a jak masz gdzie艣 w pobli偶u sklpe z tymi butami to si臋 przejed藕, zdarzaj膮 sie takie ma艂e rozmiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola57
a sk膮d pochodzisz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
dzieki za podpowiedz z tym ry艂ko, ja mieszkam niedaleko krakowa ale jesem w stanie pojechac i na drugi koniec Polski:) po buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chilli81
Hey te偶 mia艂am ten problem a mam wi臋ksz膮 stop臋 36 lub 35 zale偶y do firmy :) Ry艂ko tak maj膮 tam ma艂e buciki ale jest te偶 eksbut ewentualnie taka firma jak Hush Puppies ale nie wiem gdzie dok艂adnie w Polsce mo偶na je kupi膰 bo ja kupowa艂am w Anglii :) Czasami w CCC zdarzaj膮 si臋 malutkie rozmiarki do "niby" w艂oskich sklep贸w nie chod藕 odradzam bo maj膮 ch艂am rozlec膮 si臋 po miesi膮cu jak mnie :( a zap艂acisz nie wiadomo ile (sprowadzj膮 za grosze lub odpady za darmo do sklep贸w a sprzedaj膮 jako pe艂nowarto艣ciowy towar). Je艣li planujesz wyjazd :) to jed藕 do Anglii, Niemiec, Francji czy W艂och tam to maj膮 wyb贸r na ka偶d膮 st贸pk臋 :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
mi sie marzy ze wchodze do sklepu i moge sobie zmierzy膰 czy kuoi膰 pierwsze z brzegu buty bez problemu tak jak moje kolezanki co nosz膮 36-37 az mnie trafia jak chodze z nimi po sklepach i zazdroszcze ze nie maj膮 problem贸w, a ka偶dy chce mie膰 艂adne buciki Dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶a n贸偶ka
no to jeszcze nie problem, wate w buty i heja. gorzej ze mn膮 bo moja n贸偶ka jest du偶ych rozmiar贸艂w i to dopiero problem. mo偶e powiesz co ja mam zbobi膰????????

Udost臋pnij ten post

ostanio w wiel sklepach jest 35 wreszcie poszli po rozum do glowy:) ale zazwyczaj 2 czy 1 sztuka. w aldo sotanio byly 35.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
no tylko ze ja mam 34 a nie 35 :( kozaki i sportowe moge 35 ubrac i nie mam problemu gorzej z eleganckimi bucikami, duze st贸pki to tez problem ale rylko tez robi duze, a w sklepach tez widuje 40 rozmiary ale wiem ze tak mi sie 艂atwo m贸wi 偶e niby s膮 i niby powinno by膰 ok ale tak nie jest, podobnie do ma艂ych numer贸w no niby 34 tez s膮 czy 35 ale to nie jest takie proste jednak:( zam贸wi艂am od Ry艂ko 34 nawet 艂adne cz贸艂enka i w sumie na pierwszy rzut oka wygladaja na 36 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
acha a wata w butach to niezbyt wygodne a nie daj boze jak by trzeba by艂o buty zdjac a tu...wata wypada :) hehe

Udost臋pnij ten post

Og贸lnie to powiem Ci, 偶e kiedy艣 by艂y ma艂e rozmiary mama mi m贸wi艂a a p贸藕niej zaniedbali osoby z ma艂ymi stopami :( A teraz tylko w niewielu znajdziesz ma艂e rozmiary :( A wcale osoby maj膮ce nawet rozmiar 36 nie maj膮 tak 艂atwo :( gdzie p贸d臋 do sklepu to rozmiar贸wka od 37 si臋 zaczyna za艂amka :( Ale na szcz臋艣cie je偶d偶臋 od jakiego艣 czasu do Anglii i teraz tylko tam kupuj臋 buty i ze sportowych mam te swoje 35,5 adidasa bo w Polsce to mi proponowali 38 Nie wiem czemu nie sprowadzaj膮 malutkich bucik贸w?! Nie wszyscy ludzie mog膮 je藕dzi膰 do innego kraju po buty a bez przerwy to ju偶 napewno! Poza tym u Nas nie ma du偶ego wyboru tak jak w innych krajach, stwierdzam, 偶e Polska jest zacofanym karajem mo偶e nie do ko艅ca ale jednak :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
chilli a cz臋sto je藕dzis zdo Angli po buty? ja wiem 偶e w stanach tez s膮 34 i 33 nawet ale to raczej niewykonalne w moim przypadku

Udost臋pnij ten post

Obecnie nie :) ale je藕dzi艂am cz臋sto :) Cho膰 wkr贸tce zamierzam tam jecha膰 :) a co mam spr. dla Ciebie jakie艣 buciki? Jak co艣 to na e-maila pisz :) W neciq znajd藕 sobie buty jakie chcesz a ja w Anglii sprawdz臋 czy s膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
tak jak by艣 by艂a to tylko zerknij czy s膮 takie najmniejsze jak bys sie nudzi艂a oczywi艣cie:) ja mam d艂ugo艣膰 stopy 22 to wychodzi jakies 34 na nasze. Maila napisze jutro jeszzce :)

Udost臋pnij ten post

Sprawdz臋 :D Tylko mi daj zna膰 jakie chcesz jak maj膮 wygl膮da膰 i jeszcze jedno we藕 kartk臋 i odrysuj d艂ugopisem na niej swoj膮 st贸pk臋 :D ale tak dok艂adnie zr贸wnaj d艂ugpis ze stop膮 a p贸藕niej zmierz ile ma :D bo ja mam rozmiar 36 czasami 35 lub 35,5 a d艂. stopy 22, 5 cm wi臋c napewno nie mam 34, 5 :D Mo偶e masz mniejsz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomara艅cz bo nie na czarno
w warszawie na francuskiej s膮 takie ma艂e butki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 ma艂a n贸偶ka
skoro jeste艣 z okolic Krakowa to moge Ci poleci膰 sklep w Krakowie na ulicy Karmelickiej, naprzeciwko Ko艣cio艂a Karmelit贸w, tam s膮 buty eleganckie w rozmiarze od 34, sama tydzie艅 temu kupi艂am tam kozaki w rozmiarze 34 i s膮 super a te偶 si臋 musz臋 strasznie natrudzi膰 aby kupi膰 sobie buciki. powodzenia!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
Chilli:) probowalam maila puscic do Ciebie ale co smi poczta nie dzia艂a :( sprobuje jeszzce, ale tak poi co to narysowa艂am hehe wysz艂o 21,8, ja wiem ze kozaki to 35 spokojnie ale takie eleganckie buty to musowo ma艂e 34 musza byc, mo偶 eTY masz t臋gsza n贸zke bo moje to chidzinki, p艂akac mi sie chce jak widze dzieci w wieku 7-8 lat ktore maj膮 moj numer buta:( Dzieki za te namiary musze si臋 przejecha膰 po tych sklepach koniecznie :)

Udost臋pnij ten post

:D nie te偶 mam b. szczup艂膮 i zawsze ka偶dy but jak jest nawet z d艂ugo艣ci dobry to z szeroko艣ci za艂amka i mi odstaje :( te偶 mam problemy ale co偶 jak nie mam wyboru to bior臋 te szerokie :( moja stopa tak w zaokr膮gleniu ma 22,5 cm :D Napisz臋 Ci jakie rozmiarki mam but贸w: - adidas 35; 35,5; 36; 36 2/3 - nike 36; 36,5; 37 1/3 cho膰 te troszk臋 du偶e ale to tylko do biegania - puma 36 - reebok 36; 36,5 Inne buciki: 35; 35,5; 36 jedne to przesada 34 :D Tak偶e widzisz sama jaka rozbie偶no艣膰 :D Zale偶y od firmy i nawet niekiedy od modelu z tej samej firmy :D Ty powinna艣 mie膰 jakie艣 34,5 :)

Udost臋pnij ten post

Hej moja siostra znalazla w bielsku sklep z malymi butkami rozmiar nogi niestety ma 33 i sa buty. Czasem robi u szewca..ale strasznie ciezko jest. Pozdrwaiam ja do duzych tez nie naleze 35-36

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
Chilli cos takiego mnie interesuje jak w linku ni偶ej, jak bys gdzies spotka艂a to daj znac ze wog贸le cos tak ma艂ego jest. Wiem ze wszystko zalezy od buta i producenta, ja z Ry艂ko sobie zam贸wi艂am dwie pary i jedne 33,5 a drugie 34 ale rzadko kiedy 35 sa na mnie dobre jedynie kozaki i sportowe bo sportowe adidasa tez mam 36 i pumki tez bo to inaczej sie chodzi w skarpetkach itp. bo mam tez takie sportowe ale na go艂膮 noge do sp贸dnicy to 35 numer. http://www.allegro.pl/item165858990__piekne_lizardy_od_marmon98.html Maksa a Twoja siostra ile ma lat? niech u Ry艂ko sobie zoabzcy na stronie on robi na zamowienie i 33 tez jest :) mozna zam贸wi膰 a jak nie beda pasowa艂y to odsy艂asz i bez niczego oddaj膮 kase, ja zam贸wi艂am i buty w 3 dni przyjecha艂y do mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ranyjulek
boszhe, ja mam 33 i wiem, co to za katorga. generalnie biegam po dziecinnych stoiskach, czasami kupi si臋 co艣 normalnego (bez motylka i misia). w cz臋stochowie na stoiskach ry艂ki to od 36 - 37. zgroza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psikk
u rylko tylko przez neta sa ma艂e

Udost臋pnij ten post

Ma艂a n贸偶ka heh ale adidas ma te偶 i 34, 35 rozmiar pumka te偶 ma malutkie :) co艣 takiego jak pokaza艂a艣 w linq to mo偶e nawet b臋dzie u mnie w mie艣cie :) do psikk: nie Ry艂ko ma ma艂e rozmiary i w sklepach :) bynajmniej u mnie w mie艣cie s膮 takie male艅stwa 33,5 np. :) Mo偶e zale偶y od miasta lub miasteczka :)

Udost臋pnij ten post

do ranyjulek: kochana u mnie w mie艣cie Ry艂ko ma malutkie rozmiarki jak chcesz to sprawdz臋 dla ciebie co chcesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ranyjulek
chili, a ty w jakim mie艣cie pracujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a n贸zka
chilli ja sportowe to 35 36 kupuje bo 34 jest za ma艂e na mnie:) nie wiem ale tak jest:) a u mnie z Ry艂ko tez czasem sa ma艂e w sklepe ale akurat nie takie co mi sie podobaja dlatego zamowi艂am przez internet i poki co taka opcja mi zostaje. Buty z waskim czybkiem mam 34-35 zalezy ale z o krag艂ym to 33,5 bo palce ida mi do samego konca.

Udost臋pnij ten post

Moja siostra ma 22 lata, ma nawet buty z rylko. Najgorzej zawsze z tymi eleganckimi butkami.

Udost臋pnij ten post

do ranyjulek: Nie kochana ja pracuj臋 w Anglii ale jestem z Kielc i u mnie s膮 malutkie buciki w Ry艂ce :D mog臋 sprawdzi膰 dla Ciebie jak chcesz :) do ma艂a n贸偶ka :D no widzisz nie masz jeszcze takiej miniaturkowej tu kole偶anka ma mniejsz膮 :) Ja ostatnio kupowa艂am butki z firmy eksbut i tam na mnie by艂 r.35 ale musz臋 powiedzie膰, 偶e idealnie tak dopasowane nie s膮 ale co tam s膮 zapinane to mi si臋 nie zsun膮 ze stopy :) a tak naprawd臋 to oni przesadzaj膮 z tymi romiarami bo s膮 zani偶one :o Ja mam 35,5; 36 bo sprawdza艂am wed艂ug miar obuwia na 艣wiecie a nie 34 albo 35 jak mi wypada z niekt贸rych firm :P Ja jak kupi艂am raz butki 35,5 z pumy to musia艂am sprzeda膰 bo w domu okaza艂o si臋 jednak, 偶e ma艂e i na mnie 36 dobre by艂o a ju偶 inny model z tej samej firmy przyda艂by si臋 35,5 natomiast adidas mam 35 nawet i mam lekki luz a inne mam 36 i s膮 dopasowane :o co za paranoja :D Nawet r贸偶ne modele z tej samej firmy si臋 r贸偶ni膮 rozmiarem wi臋c nie trzeba si臋 nim kierowa膰 :)

Udost臋pnij ten post