Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielny uczeń Demokryta

Kobiety nienawidzą mnie za inteligencje

Polecane posty

Gość nonononono
poszedl spac, nie zabłysnąl, stracil na przekonywanie o swojej inteligencji 1,5 godziny , nikogo nie przekonał...

Gość tak to
jakby nie było większych problemów..... tylko sie takim przejmować:)

Gość Michał_moralizator
Tylko jego posty to stoicki spokój, zero nerwów, odgryzania się itp Za to ma plusa i tu was pokonał:) Jemu dokładnie chodziło aby na kafe rozpętało się piekło :) Czym można bardziej zdnerewować kobiete niż tym aby jej zasugerować, że jest głupia ? I tu też mu się udało. Też ide spać bo rano trzeba wstać :( dobranoc

No tak Michał... Ty masz swoje zdanie, ja swoje... ja też idę spróbować zasnąć... Dobranoc!

Gość Michał_moralizator
tak sie podnieciłem,ze wslizne sie teraz pod kolderke do mojego stryjcia Januszka :classic_cool:

Gość Monnnia.......................
połóż się bo biw dzadzą Ci spokoju

Gość nonononono
Pieklo? Bez przesady, dyskusję , bo to jest forum dyskusyjnę. Piekło to tu sie robi przy aborcji , gejach i PISie. A kobiete mozna bardziej zdenerwowac powiedzeniem, ze nie jest sliczna , bo we wlasna mądrosc i tak kazdy wierzy, niezaleznie od płci. Tez dobranoc.

Gość aha aha ahaa
:D:D jakie pieklo? a podzywaja sie jakies malolaty - jakies 15 letnie chloptasie, a nie "sfrustrowane" kobiety :P

Gość aha aha ahaa
a do autora: pisze sie oryginalny a nie orginalny , ale to taka uwaga na marginesie :P

Gość upupupup
up

niby taki inteligentny ale nicku jeszcze nie zaczernił, żeby nikt się nie podszywał, inteligencja to nie wszystko, zdrowy rozsądek też się przydaje.

Gość upupupup
i znowu up...

Gość jhkjhdskdfj
coś z tym autorem topiku jest nie tak... ;)

Inteligencja to nie tylko IQ, ilość przeczytanych książek czy sucha wiedza. Skoro facet uważa że wszystkie bez wyjątku nie lubimy gdy nam się udowadnia naszą niewiedzę (oczywiście my nigdy nie mamy racji, bo jesteśmy kobietami, więc co my sobie w ogóle wyobrażamy :]?! ), to coś z jego inteligencją jest jednak nie tak - nie trzeba super inteligenji by wiedzieć, że jaskółka wiosny nie czyni, a kilka zapewne blond-plastików na solerce wypieczonych, z którymi ów Uczeń Demoktyta rozmawiał, nie mogą a przynajmniej nie powinny świdaczyć o całej żeńskiej części ludzkości ;) Powinnyśmy go zbojkotować i solidarnie przestać wypowiadać się w temacie ;)

Gość i oddal nam punkty walkowerem

Gość kolejna porazka facetow
gada aby gadac, zaklada durny topik w ktorym wiadomo,ze i tak niczego nie udowodni, w dodatku siedzi na babskim forum. Prawdziwi mądrzy, męscy faceci wymierają...

Gość uwielbiam skromnych facetow
to takie fajne misie :p hehehe